یک‌شنبه 4 آذر 1403

انجام تست کرونا در 90 دقیقه

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع

آزمایشات جدید 90 دقیقه ای که می تواند کرونا ویروس و آنفلوانزا را تشخیص دهد از هفته آینده در سطح بیمارستان ها و مراکز درمانی انگلستان توزیع خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی بی سی، دولت انگلیس می گوید آزمایشات DNA و سواب می تواند در تمایز بین کووید 19 و دیگر بیماری های فصلی کمک شایانی کند.

وزیر بهداشت انگلیس می گوید این آزمایشات یک سودمندی بزرگ برای فصل زمستان خواهد بود.

در حال حاضر، یک سوم از فرآینده پردازش تست ها بیشتر از 24 ساعت طول می کشد. این اطلاعیه در حالی صورت می گیرد که دولت هدف خود را در ماه ژوئیه آزمایش منظم تمام کارمندان مراکز درمانی و رزیدنت ها قرار داده بود که یک اقدام اساسی برای شناسایی افرادی که آلوده هستند اما علائمی از خود نشان نمی دهند (به اصلاح پخش کنندگان خاموش) خواهد بود.

رسیدن به این موفقیت تا ماه سپتامبر کاملا بعید است زیرا تعداد کیت های آزمایشگاهی خیلی محدود شده اند.

دولت انگلیس می گوید تقریبا نیم میلیون از تست جدید سواب (SWAB) سریع که به آنها LamPORE گفته می شود از هفته آینده در مراکز مراقبت از بزرگسالان و آزمایشگاه ها در دسترس خواهد بود.

همچنین، هزاران ماشین تست DNA نیز که قبلا در 8 بیمارستان لندن مورد استفاده قرار می گرفتند و می توانستند سواب بینی را آنالیز کنند، از ماه سپتامبر در بیمارستان NHS موجود خواهد بود.

وزارت بهداشت همچنین می گوید که حدود 5000 ماشین که توسط شرکت DnaNudge تهیه می شود، 5.8 میلیون آزمایش را در ماه های آینده ارائه خواهد کرد.

در حال حاضر، هیچ اطلاعات عمومی درباره صحت و درستی تست های جدید موجود نیست اما «جان بل» استاد پزشکی رگیوس در دانشگاه آکسفورد، کسی که این تست ها را به دولت مشاوره و توصیه کرده است، می گوید حساسیت تولید این تست های جدید همانند تست ها و آزمایشات مبتنی بر آزمایشگاه‌هاست.

خبر خوب - اما پیشرفت در مورد نتایج داروی خواهد شد

پیشرفت در آزمایش به دلایل مختلفی مهم است - نه فقط به این دلیل که فرد توانایی آزمایش آنفلوآنزا و سایر ویروس ها را دارد.

اولا سرعت. این واقعیت که این تست ها نباید به آزمایشگاه ها فرستاد شود به این معناست که زمان پردازش خیلی سریع خواهد شد. در بیمارستان ها، بیشتر تست ها (9 تا از 10 مورد) در حدود 24 ساعت انجام می شوند زیرا این کیت ها برای پردازش باید به آزمایشگاه ها فرستاده شوند که همین امر باعث می شود زمان طول کشیده و نتایج آنها در نیمی از موارد در 24 ساعت بر می گردد که این دو آزمایش (DNA و سواب) می توانند به افزایش ظرفیت انجام تست‌ها کمک کنند.

در حال حاضر در انگلستان حدود 300 هزار تست در روز می تواند پردازش شود اما با این هدف می توان به 500 هزار تست در روز رسید اما همه این اتفاقات به زمان رسیدن این تست ها بستگی دارد.

آزمایش DNA تا ماه سپتامبر پایان نیافته و توزیع نخواهد شد این در حالی است که آزمایش LamPORE هم اکنون آماده ورود به بازار است اما منتظر تایید تنظیم کننده ها بوده این در حالی است که دولت انتظار دارد تا پایان هفته وارد بازار شود.

دولت انگلیس تاکنون جزییات کاملی از صحت و درستی تست ها را انتشار نکرده است. سیستم آزمایش گرفتن این تست ها کاملا پیچیده و متکی به فاکتورهای خیلی متفاوتی از جمله چندین زنجیره تامین و داشتن نیروی کار برای انجام آنهاست.

«مت هانکوک» وزیر بهداشت انگلیس تشریح کرده که این آخرین اختراع آنها، یک "گام بزرگ رو به جلو" است و می گوید هدف دولت رسیدن به 500 هزار تست در روز تا پایان ماه اکتبر است.

او می گوید این تکنولوژی و فناوری جدید می تواند در تنظیماتی از جمله مدارس و در کل جامعه مورد استفاده قرار گیرند. "ما می خواهیم افرادی را که هیچ نشانه و علائمی ندارند را آزمایش کنیم تا بتوانیم متوجه شویم که ویروس کجاست"

آقای هانکوک اضافه کرده است "این یک واقعیت است که این آزمایش ها می تواند آنفلوآنزا و همچنین کووید 19 را تشخیص دهند و یک سودمندی بسیار بزرگی برای ما در فصل زمستان خواهد بود و به دنبال آن بیماران می توانند از توصیه های درست و صحیح برای محافظت از خود و دیگران استفاده کنند"

آقای هانکوک همچنین می گوید نتایج تست ها خیلی زود به دست می رسد و این موضوع می تواند نرخ مبتلایان را پایین نگه دارد.

وزیر اول «نیکولاس استورگان» گفت: که اسکاتلند سهمی از این آزمایشات جدید را دریافت خواهد کرد اما مشاورین بالینی باید قبل از آماده شدن، دقت و کارآیی آنها را بررسی کنند.

خانم «دم آنه جانسون» استاد تمام بیماری های عفونی و اپیدمیولوژیست در کالج دانشگاه لندن در گفت و گو با بی بی سی 4 گفته این که آزمایش های جدید یک خبر بزرگی و عالی است اما بخشی از یک سیستم گسترده است که به طور کلی باید سریع عمل کرد. تشخیص سریع خیلی مفید است اما آن چیزی که مهمتر است خود ایزوله کردن در زمانی است که فرد احساس بیماری دارد.