اولین اظهارات همسر رئیسی درباره حجاب بعد از فوت مهسا امینی
همسر رئیس جمهور گفت: امروز به رغم ضرورت حضور پررنگ زنان مسلمان در عرصههای اجتماعی، امپراتوری رسانهای بدترین، وحشیانهترین و مردسالارانهترین نوع دیکتاتوری را علیه زنان اعمال میکند.
جمیله علمالهدی همسر رئیس جمهور و استاد دانشگاه شهید بهشتی در همایش «زنان عصر انتظار» که توسط نمایندگی ولی فقیه در سازمان حج و زیارت در کربلای معلی برگزار شد، به صورت مجازی به ایراد سخنرانی پرداخت. در این نشست که با حضور بانوان از کشورهای مختلف برگزار شد، اساتید مختلف از کشورهای تونس، فلسطین و ایران به بیان نظرات خود در موضوع نقش زنان در تمدن نوین اسلامی پرداختند.
علمالهدی در این نشست با بیان اینکه بانوان باید نقش جدیتر و پررنگتری در عرصه اجتماعی ایفا کنند، گفت: امروز ابلیس فراتر از هر مکان و زمانی در حال ترویج موهومات عجیب و غریب در قالب توسعه فحشا است تا ولایت خودش را تقویت کند.
وی با بیان اینکه البته در نقطه مقابل این حرکت شاهد شور و شوق پایبندان به ولایت الله هستیم، اظهار داشت: تمدن امروز مروج رفاه، آسایش، رخوت و تنپروری است که زندگی عموم انسانها را به سوی عافیتطلبی و رسیدن به آسایش و بیهودهگرایی سوق داده است.
علمالهدی مرحله، گام و مسئولیت بانوان را رهانیدن ذهن افراد از امیدهای واهی دانست و خاطرنشان کرد: امید واهی یکی از دامهای شیطان و موجد رخوت و سستی است. این امید واهی به اشکال مختلف میتواند انسان را گرفتار کند و حتی ما نیز میتوانیم با تعریف غلط از انتظار ظهور گرفتار امید واهی و بیعملی و بیتفاوتی شویم.
وی با بیان اینکه جناح پایبند به ولایت شیطان بسیار فعال و با احساس مسئولیت در مسیر گسترش فحشا و ترغیب و کشاندن افراد به جبهه ولایت شیطان مشغول هستند، گفت: اگر ما در جبهه ولایت الله گرفتار امید واهی شویم آن وقت یکسری اعمال بیاثر را از سر عادت انجام میدهیم و در حالی که این اعمال هیچ اثر فردی و اجتماعی ندارد، از بابت انجام آنها خود را طلبکار نیز فرض میکنیم.
علمالهدی انتظار صحیح را حضور داشتن و فعال بودن معطوف به آینده دانست و افزود: امروز به مدد رسانهها، زبان بدن بسیار گویاتر از زبان دهان شده است و لذا باید الزامات استفاده از این فرصت را بخوبی شناخته و مورد استفاده قرار داد.
وی راهپیمایی اربعین را یکی از جلوههای مؤثر حضور و استفاده از زبان بدن عنوان کرد و اظهار داشت: باید در چنین عرصههایی حضوری فعال و کاملاً بهروز داشته باشیم. شاید تصور کنیم که عدد ما نسبت به کسانی که در جبهه مقابل حضور دارند یا اکثریت خاکستری جامعه ناچیز است، اما این وعده خداست که توکل و اخلاص در مسیر ولایت الله، باعث تفوق افراد کم تعداد جبهه حق بر تعداد بزرگتر جبهه باطل خواهد شد.
جمیله علمالهدی با بیان اینکه امروز بانوان شیعه جهان بیش از هر عده و قشر دیگری و حتی بیش از آقایان شیعه، تحت تحریم رسانههای بینالمللی هستند، خاطرنشان کرد: اینجاست که وقتی ندایی بلند میشود که «ما ملت امام حسینیم»، دیگر نمیشود به هیچ بهانهای میدان را خالی گذاشت و همه باید به میدان بیاییم، چرا که ما ملت کسی هستیم که همه افراد، از همه نسلها و سنین را به میدان آورد.
وی باور به این نکته را که ما ملت امام حسین هستیم، برانگیزاننده، شورآفرین و هیجانبرانگیز توصیف و تصریح کرد: در تشیع، آیینها و مراسم عاطفی و شورانگیز جزو شعائر بوده و بسیار مهم هستند. در تشیع نماز ستون دین است، اما این نماز جماعت و نماز جمعه و حج هستند که اثرگذاری نماز را به اوج میرسانند.علمالهدی اضافه کرد: برای اقامه دین، ابتدا باید خودمان قیام کنیم زیرا کسی که قیام نکرده و در جای خود نشسته و بیتفاوت است، نمیتواند دین را اقامه کند. در این عرصه زنان مسئولیت سنگینی دارند و اگر شورآفرینی نکنند، خانواده و جامعه فرومیپاشد. اگر زنان به شعله انقلاب ندمند، این شعله رو به سردی و خاموشی میگراید. وی خاطرنشان کرد: زنانی که میخواهند در عصر انتظار از خاموشی و رخوت جدا شوند، باید همیشه و همه جا حاضر بوده و حضوری مؤثر، منسجم، حساب شده و برنامهریزی شده برای هدفی مقدس که ولایت الله است، داشته باشند؛ عصر انتظار، عصر حضور ما است، مهم این نیست که ظهور در آیندهای نزدیک رخ دهد یا دور، بلکه مهم این است که ما چه تأثیرگذاری در مسیر تحقق ظهور داریم.
علمالهدی گفت: امروز به رغم ضرورت حضور پررنگ زنان مسلمان در عرصههای اجتماعی، امپراتوری رسانهای بدترین، وحشیانهترین و مردسالارانهترین نوع دیکتاتوری را علیه زنان اعمال میکند. در مردسالاری معمولی شاید چند زن به اشکال مختلف مورد سوءاستفاده قرار گیرند، اما در نوع امروزی مردسالاری رسانهای، به طور کلی تصویری غیرواقعی از زن را پردازش و شبیهسازی کردهاند و به زنان گفته میشود که باید از این تصویر پیروی کنید. وی افزود: همه میدانند که زنان عموماً اهل وقار، حیا و با شخصیت هستند و هرگز حاضر نیستند بدنشان را برای فروش به نمایش بگذارند و هرگز دوست ندارند به بردگی و به خصوص بردگی جنسی تن بدهند و اساساً ذاتشان چنین کاری را نمیپذیرد، ولی در مردسالاری رسانهای، اینها به عنوان ارزش تلقی شده و به زنان تحمیل میشود.
علمالهدی با اشاره به اینکه جریان رسانهای جهانی در نقطه مقابل اهداف ما قرار دارد، اظهار داشت: این دیکتاتوری مردسالارانه رسانهای، بزرگترین مانع برای بروز و ظهور هویت زن انقلابی و رسیدن او به جایگاه شایسته و اثرگذار در مسیر تحقق جامعهای برساخته از ولایت الله است.
وی با تأکید بر اینکه البته در این شرایط سخت هم نباید ناامید شد و باید از هر فرصتی استفاده کرد، گفت: اگر ما شهدا را پیشروان این مسیر بدانیم و خودمان را پیرو آنان، پس فرصت سوزی بدترین و بزرگترین گناه است.
علمالهدی با بیان اینکه در یک مقطع تاریخی بسیار عجیب و در پیچ تاریخ قرار داریم، تصریح کرد: امروز از سویی با شرایط جهان غرب مواجه هستیم که خودخواهی و خودپرستی در آن به اوج رسیده و از سوی دیگر شاهد تشنگی هستیم که در جایجای دنیا برای معنویت به چشم میخورد. وی خاطرنشان کرد: امروز فرصتسوزی گناهی نابخشودنی است و نباید منتظر این بود که کسی فرصتی برای ما فراهم کند، بلکه باید فرصتطلبانه موقعیتها را بشناسیم و با عقلانیت، منطق و فناوریهای در دسترس و تعهد انقلابی از این موقعیتها در راستای تقویت و فراگیری ولایت الله بهره بگیریم. علمالهدی با اشاره به اینکه تقریباً در وصایای قریب به اتفاق شهدا، دو نکته مشترک به چشم میخورد، گفت: توصیه به پیروی از ولایت و توجه به عفاف و حجاب توصیه مشترک اکثر شهدا به ما است. با توجه به تمرکز جریان و جبهه ولایت شیطان بر ضربه زدن به این دو حوزه، اولاً به تیزبینی و نگاه بلند شهدا پی میبریم و در ثانی در مییابیم که در برابر جریان سیاسی، اقتصادی و رسانهای حامی فحشا و بیحجابی، چه مسئولیت سنگین و سختی متوجه ما است.
--> اخبار مرتبط- سهیلا جلودارزاده: حجاب اجباری، شدنی نیست حتی با سمبه پر زور
- رضاخان نتوانست با زور، چادر از سر زنان بردارد امروز هم با اجبار نمی توان چادر بر سر بانوان انداخت
- روسری سر کردن بازیگر معروف جنجال به پا کرد / عکس
- دولت طالبان پخش سریالهای خارجی را ممنوع کرد!
- مشاور رهبری: نباید فضایی درست کنیم که مردم به جهنم بروند
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.