چهارشنبه 10 دی 1404

بارش برف سطح آزادراه های زنجان را لغزنده کرده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بارش برف سطح آزادراه های زنجان را لغزنده کرده است

زنجان - ایرنا - رییس مرکز راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: در حال حاضر بارش برف سنگین در آزادراه ها و جاده‌های اصلی و فرعی این استان جریان دارد، رانندگان به دلیل لغزنده بودن سطح جاده‌ها، خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

محمد محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون بارش برف در آزاد راه زنجان - قزوین، جاده ترانزیت زنجان - خرمدره - ابهر، زنجان - تبریز و جاده ترانزیت زنجان میانه موجب لغزندگی سطح جاده ها شده است.

وی تاکید کرد: بارش برف همراه با کولاک در جاده های زنجان - بیجار، زنجان - تهم - چورزق، خدابنده - همدان، دندی - تخت سلیمان، زنجان - سلطانیه، زنجان - دندی، زنجان - طارم، سلطانیه - خدابنده جریان دارد. وی تاکید کرد: بارش برف در مسیر ابهر - خدابنده و نیک پی ماهنشان نیز همراه با مه غلیظ و کاهش دید افقی رانندگان است.

رییس مرکز راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده توسط هواشناسی این استان این سامانه بارشی همراه با کولاک تا چهارشنبه فعال خواهد بود.

محمدی تاکید کرد: رانندگان عبوری از جاده های کوهستانی این استان لوازم گرمایشی، تجهیزات ایمنی و زمستانی همراه داشته و خودروهای خود را به چراغ های مه شکن مجهز کنند.

وی خاطرنشان کرد: اکیپ راهداری در 30 گردنه کوهستانی و صعب‌العبور این استان به طور شبانه روزی برای مسافران و رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان خدمات ارائه می دهند.

رییس مرکز راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: کسانی که قصد سفر دارند برای اطلاع از وضعیت جاده های این استان و کشور با سامانه 141 و نرم افزار موبایلی 141 ارتباط برقرار کنند تا بتوانند سفر خود را مدیریت و برنامه ریزی کنند. محمدی افزود: هموطنان می توانند برای اطلاع از وضعیت راه های این استان با سامانه 1816 در تماس باشند. 37 دستگاه نظارت تصویری و 58 دستگاه تردد شمار در مسیرهای ارتباطی استان زنجان فعال است. مسیرهای ارتباطی استان زنجان مجهز به 20 دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در آزاد راه‌های زنجان - تبریز و زنجان - قزوین است

*س_برچسب‌ها_س*