دوشنبه 22 بهمن 1403

بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی

بعد از انتقادهای فراوان به معرفی محمد شفیعی به عنوان موفق ترین فرماندار اقتصادی خراسان جنوبی توسط استانداری، وی تور رسانه ای برگزار کرد تا انتقادها را کاهش دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، صبح روز دوشنبه 19 خردادماه جاری، فرمانداری خوسف، تور رسانه‌ای بازدید از برخی فعالیت‌های اقتصادی در شهرستان خوسف برگزار کرد. طبق اعلام فرمانداری خوسف، قرار بود این بازدید از پروژه‌های اشتغال‌زایی، گردشگری و معادن شهرستان خوسف انجام شود اما فقط از چند طرح مرتبط با جهاد کشاورزی و صنعتی در شهرکت صنعتی، یک طرح بوم‌گردی و در انتها از گواب بازدید انجام شد.

در این بازدید، خبری از پروژه‌های گردشگری که در زمان فرمانداری محمد شفیعی دچار خسران و حتی نابودی شده بودند، نبود.

اولین بازدید از مجتمع کشاورزی گلشن تقاب انجام شد. سید عمادالدین عمادی مسئول این مجتمع گفت: در این واحد کشت عناب، سنجد، پسته و زیتون صورت می‌گیرد.

وی افزود: یک واحد پرورش شترمرغ توأم یک‌هزاررأسی، مجتمع اصلاح نژاد میش افشار 200 رأسی و یک گاوداری با ظرفیت 200 رأس که به علت گرانی و نبود نقدینگی با 30 رأس اداره می‌شود، از دیگر تولیدی‌های این مجتمع است.

مسئول مجتمع کشاورزی گلشن تقاب گفت: دستگاه‌های فاز اول واحد فرآوری عناب در هفته آینده نصب و تا هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسانیم و برای این واحد فرآوری حدود 2 میلیارد تومان هزینه شده است.

طبق پیگیری‌ها، این واحد تولیدی توسط جهاد کشاورزی انجام شده و از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت کرده است.

بازدید بعدی از شرکت تولیدی صنعتی سفال بیرجند بود. این واحد در سال 1392 تعطیل شده است و مسئول این شرکت، در کنار سوله‌های متروکه، استخر پرورش ماهی ایجاد کرده است. مینا احمدی مسئول این شرکت گفت: یک چاه عمیق با 50 هکتار زمین داریم و امسال، اولین سال تولید ماهی است.

بازدید سوم از کشتارگاه دام و شترمرغ صورت گرفت. حسن خیاط مدیرعامل شرکت آریا آرک شرق و مدیر کشتارگاه دام و شترمرغ گفت: 500 رأس دام سنگین، 50 رأس دام سبک و 50 شترمرغ روزانه در این کشتارگاه می‌تواند ذبح شود.

وی افزود: در فاز اول 120 نفر اشتغال‌زایی مستقیم خواهیم داشت.

مدیرعامل کشتارگاه دام و شترمرغ اظهار کرد: شروع این واحد از سال 1396 انجام شده اما بعد از تأخیر پیش آمده، در خردادماه 1398 اولین قسط از وام، آزاد شد و کار را شروع کردیم.

خیاط افزود: زمین را خودمان خریدیم، نیم لیتر آب به ما دادند و هفت لیتر را خودمان گرفتیم، مشکلات جهاد کشاورزی همچنان پابرجاست.

وی با بیان این‌که حدود هفت میلیارد تومان دیگر برای راه‌اندازی نیاز است اظهار کرد: تا آبان‌ماه سال‌جاری این واحد به بهره‌برداری می‌رسد.

طبق پیگیری‌های خبرنگار ما، این واحد توسط جهاد کشاورزی معرفی و سرمایه گذار جذب شده و از سامانه کارا و بانک کشاورزی تسهیلات دریافت کرده است.

شن‌شویی آقای دباغی، چهارمین بازدید بود. وی گفت: با هزینه 17 میلیارد تومان و از ابتدای سال‌جاری این واحد را راه‌اندازی کردم و 27 نفر در ان مشغول به‌کار هستند.

وی افزود: این واحد تعطیل بوده که من آن را خریداری و راه‌اندازی کردم و در حال دریافت پروانه تأسیس دانه‌بندی سنگ آهک هستیم که اگر مشکل زمین حل شود، تا پایان سال‌جاری آن را راه‌اندازی می‌کنم.

دباغی اظهار کرد: سال آینده نیز سه واحد شن و ماسه را راه‌اندازی می‌کنم.

بوم‌گردی راستای کوشه، مقصد بعدی بازدید بود. مجتمع اقامتی تفریحی در حاشیه جاده که پی آن ریخته شده و توسط امور اراضی جهاد کشاورزی زمین واگذار شده و زیرنظر میراث فرهنگی در حال انجام است، واحد تولید حبه عناب، کارخانه بنتونیت، کارخانه فرآوری عناب، زمین کارخانه بازیافت لاستیک مستعمل که فقط زمین آن برای سرمایه گذار مشخص شده بود، کارخانه خوشینه و تولید دان و علوفه، شرکت پارس بتن خوسف، شرکت مهندسی راهدار صنعت، روستای فاطمیه و منطقه گردشکری گواب که بر اثر بارندگی ایجاد و بعد از مدتی خشک می شود و قایق های آن توسط شهردار سابق خوسف تهیه شده است، بازدیدهای بعدی بود.

طرح های کارخانه های چدن و فولاد و انتقال برق فشار قوی و آب به شهرک صنعتی شهید رحمانی خوسف از دیگر مواردی بود که آقایان قلی زاده و مالکی، معاونان فرماندار خوسف توضیحاتی ارائه کردند.

یادآور می‌شود؛ شمش چدن در زمان فرماندار سابق آماده راه‌اندازی بود اما به دلیل ارزان‌شدن شمش در بازار جهانی افتتاح نشد. توسعه آن نیز در همان زمان کلید خورد و فرماندار فعلی پیگیری‌هایی انجام داد اما تمام پروژه را به نام خود مصادره کرده است.

همچنین در جلسه معارفه شفیعی، سید علی‌اکبر پرویزی استاندار اسبق خراسان جنوبی که عزل پیامکی فرمانداران و سیاسی‌کاری‌هایش در ذهن مردم خراسان جنوبی ماندگار شده است، از پروژه شمش چدن و بیمارستان خوسف انتقاد کرد و گفت: "بیمارستان 32 تختخوابی که در خوسف ساخته می شود، برای دلخوشی شما است که فقط بگویید این شهرستان هم بیمارستان دارد." اکنون همین پروژه‌ها بلندگوی توسعه شهرستان خوسف توسط آقای شفیعی شده است!

بزرگترین مجتمع گردشگری و هتل خراسان جنوبی در کویر اکبرآباد به کجا رسید؟

همچنین در حاشیه بازدید از مجتمع اقامتی حاشیه جاده، روزبه طاهریان سرمایه گذار دق اکبرآباد، توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد. وی گفت: قرار است مجتمع اقامتی عشایری در دق اکبرآباد احداث شود.

محمد شفیعی فرماندار خوسف در بهمن ماه 1396 در هیاهوی رسانه‌ای گفته بود: بزرگترین مجتمع گردشگری و هتل خراسان جنوبی در دق و کویر اکبرآباد شهرستان خوسف ایجاد می شود.

طاهریان در این خصوص گفت: با ساخت هتل موافقت نشده و احداث اقامتگاه بهتر است.

وی افزود: از اول اسفند 1398 مطالعات طرح را آغاز کردیم.

یادآور می شود، برخی از کارشناسان، برگزاری مسابقات اتومبیلرانی در کویراکبرآباد که چندین مورد توسط فرمانداری خوسف انجام شده است را غیرکارشناسی و باعث افزایش ریزگردها می‌دانند و معتقدند زندگی مردم آن منطقه را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد و نیاز است اعتبارات برگزاری این برنامه‌ها را در مقابله با ریزگردها هزینه کرد.

داریوش خسروی مدیرعامل آبگرم لوت که در زمان مدیریت شفیعی دچار خسارت فراوان شده است، در محل گواب ضمن گلایه از عدم بازدید از طرح‌های گردشگری که در زمان مدیریت شفیعی نابود شدند از جمله باغ حیات وحش و دهکده گردشگری گفت: خبری از بزرگترین هتل استان در دق اکبرآباد، جنگل نخاب و سایر طرح‌های گردشگری نیست و آبگرم لوت تنها مجموعه گردشگری فعال است که با سنگ‌اندازی‌های فرماندار خوسف رو به تعطیلی رفته است. وی با بیان این‌که تعطیلی سه ماه اخیر آبگرم لوت به علت کرونا است افزود: سال‌هاست مصوبات جلسات برای حل مشکلات این مجموعه توسط فرماندار خوسف اجرایی نمی‌شود.

در انتهای این تور رسانه‌ای، فرماندار خوسف در محل رستوران جهت صرف نهار حضور یافت و در جمع خبرنگاران مطالبی بیان کرد.

بنابراین گزارش؛ به نظر می‌رسد، تور رسانه‌ای که توسط فرمانداری خوسف و بدون حضور فرماندار انجام شد، پوششی جهت انحراف اذهان عمومی از انتقادهای مردم و کارشناسان به انتخاب محمد شفیعی به عنوان موفق‌ترین فرماندار اقتصادی خراسان جنوبی است و قرار است اقدامات سایر دستگاه‌های اجرایی و حتی طرح‌هایی که در سال‌های گذشته و توسط مسئولان سابق پیگیری و به مرحله اجرا رسیده، به نام فرماندار فعلی خوسف تمام شود.

ناتوانی فرماندار خوسف در تکمیل ساختمان فرمانداری و هزینه کرد 400 صد میلیون تومانی جهت زیباسازی سالن جلسات فرمانداری، از دیگر انتقادها به محمد شفیعی است چراکه اگر وی فرماندار موفق است، چرا ساختمان فرمانداری را تکمیل نکرده است؟

اگر شفیعی روند تعاملی با سرمایه‌گذاران را در پیش می‌گرفت، آیا بسیاری از طرح‌ها در خوسف به سرانجام نمی‌رسید و آیا از تعطیلی برخی واحدها جلوگیری نمی‌شد؟

این سؤال مطرح است که اگر آقای شفیعی فرماندار خوسف نمی‌بود، روند طرح‌های اقتصادی در خوسف چگونه بود؟ اگر امتیازهای دولت در سامانه کارا و تسهیلات نبود، آیا بازهم فرماندار خوسف موفق بود؟

نارضایتی برخی دهیاران و مردم از اقدامات فرماندار خوسف که در این رسانه چند مورد منتشر شده است، از دیگر موارد در کارنامه آقای شفیعی است.

تنها در یک نمونه از اقدامات غیرتخصصی فرماندار خوسف، وی، قنات روستای شیخ‌آباد را سرگشایی کرد و باعث شد اعتبارات دولتی زیادی هزینه شود در صورتی که با لای‌روبی و هزینه حدود یک دهم، آب در قنات جاری می‌شد.

همچنین عدم‌اجرای دستورات سه استاندار خراسان جنوبی، آقایان پرویزی، مروج‌الشریعه و معتمدیان در خصوص حل مشکلات آبگرم لوت، از دیگر اقدامات در کارنامه آقای شفیعی است.

جلوگیری از اجرای احداث جاده خوسف نایبند بهاباد که مسیر بیرجند یزد را 190 کیلیومتر نزدیکتر می‌کند و فاصله خراسان جنوبی تا مرکز کشور را کاهش می‌دهد، از دیگر اقدامات شفیعی است. در این خصوص، وی جهت فرار از مسئولیت، این جاده را اختصاصی عنوان کرده بود.

اکنون باید دید استانداری خراسان جنوبی روی تصمیم خود جهت معرفی محمد شفیعی به عنوان موفق‌ترین فرماندار اقتصادی خراسان جنوبی مصمم است؟

انتهای پیام /

بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی 2
بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی 3
بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی 4
بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی 5
بازدید رسانه‌ای برنامه‌ریزی شده از نقاط خاص، راهی برای عملکرد تراشی فرماندار برتر اقتصادی خراسان جنوبی 6