بازگشت به زندگی با 70 درصد جانبازی تا اخذ مدرک دکترا
تهران - ایرنا - احمد مرودشتی در میدان مین کوههای «بازی دراز» در اطرف قصر شیرین سال 61 بر اثر انفجار مین مجروح و بر اثر شدت جراحات بیهوش شد، همرزمانش که تصور کردند او به شهادت رسیده، همان شب در محل پادگان پشت جبهه مجلس ختم برای وی برگزار کردند اما او با 70 درصد جانبازی به زندگی بازگشت.
احمد مرودشتی در سال 1344 دیده به جهان گشود، پس از پایان سال تحصیلی در مقطع دوم دبیرستان به جبهه رفت و در واحد تخریب بسیج مشغول فعالیت شد پس از اینکه بر اثر انفجار مین بیهوش شد و همرزمانش تصور کردند او به شهادت رسیده وی را با آمبولانس به پشت جبهه و سپس به بیمارستانی در تهران منتقل کردند، با تلاش کادر درمان او زنده ماند اما چشمانش بی فروغ، صورتش مجروح و عصب دست چپ وی قطع شد.
درمان مرودشتی، حدود یکسال و نیم طول به طول انجامید پس از آن وی با وجود 70 درصد جانبازی با کمک دوستانش به جبهه رفت اما وقتی متوجه شد نمی تواند در آنجا موثر واقع شود به تهران بازگشت، تصمیم به ادامه تحصیل گرفت و همزمان به آموزش خط بریل (خط برجسته نابیناییان) اهتمام ورزید و توانست مدرک دیپلم را اخذ کند، پس از قبولی در کنکور مدرک خود را در مقطع کارشناسی علوم سیاسی از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی ارشد خود را در همین رشته از دانشگاه تربیت مدرس و دکترای خود را از پژوهشگاه علوم انسانی دانشگاه تهران اخذ کرد.
وی اکنون در بنیاد شهید و امور ایثارگران فعال است و از وی به عنوان سخنران برای شرکت در میزگردهای دانشگاه ها و مراکز فرهنگی مختلف کشور دعوت می شود تا در مورد مسائل فرهنگی و تببین مسئولیت های جوانان به ایراد سخنرانی بپردازد و به شبهات پاسخ دهد.
مصائب دوره تحصیل
این جانباز دفاع مقدس در خصوص سختیهایی که به واسطه نقص عضو در طول زندگی متحمل شده است به خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا گفت: سختی حس نمیکنم، برای ادامه تحصیل باید از جاده ساوه با وسایل حمل و نقل عمومی از منزل به دانشگاه تهران می رفتم، به تنهایی چند مسیر را طی می کردم، مسیر رفت و آمد من 2 ساعت به طول می انجامید و به لطف الهی از خیابان های پر از کامیون و خودروهای در حال تردد بسلامت عبور می کردم.
مرودشتی افزود: هر فردی در زندگی باید آنچه را که در اختیار دارد به عنوان امانت الهی بداند گاهی این امانت فراوان و بسیار است و گاهی یکسری محدودیت های جسمی و مادی ایجاد می شود که در آن شرایط، انسان باید به داشته های خود توجه کند و از آنها به خوبی به عنوان امانت در راه کسب رضای الهی استفاده کند.
وی با بیان اینکه کتاب درسی بریل وجود نداشت و متن کتاب ها باید برای نابینایان بر روی نوارهای کاست ضبط میشود، توضیح داد: برای یافتن افراد داوطلب برای ضبط کردن مطالب کتاب ها، جزوهها و نگارش متون تحقیق با مشکلات عدیده ای روبه رو میشدیم، برخی از دوستان مطالب را رایگان و برخی با اخذ وجه ضبط می کردند.
ختم قرآن هر 2 روز یکبار
این جانباز دفاع مقدس بابیان اینکه به تلاوت قرآن بسیار علاقه دارم، اذعان داشت: قرآن را با استفاده از صوتی که بر روی یک فلش ضبط کرده ام هر 2 روز یکبار ختم میکنم و در ماه رمضان و مناسبت های دیگر هر سه روز یکبار کل قرآن را ختم می کنم.
مرودشتی افزود: تلاش میکنم ادعیه حضرت علی، مناجات شعبانیه، زیارت عاشورا، دعای عهد، دعای کمیل و سایر ادعیه، اذکار و نمازهای مستحبی را هم بخوانم.
وی با بیان اینکه همسرم معلم بوده و اکنون بازنشسته شده است، بیان کرد: همسرم زمانی که با من ازدواج کرد شاغل بود اما من بیکار بودم، وقتی متوجه شد بنده به درس خواندن علاقمندم با دادن انگیزه به من کمک کرد در کنار یکدیگر به تحصیل ادامه دهیم تا اینکه بنده موفق به اخذا مدرک دکترا در رشته علوم سیاسی و او کارشناسی ارشد در رشته علوم تربیتی شد.
مرودشتی با بیان اینکه همسرم در ابتدای زندگی فکر می کرد به خاطر اینکه من جانباز هستم باید هزینههای زندگی مرا هم بپردازد، خاطرنشان کرد: با تفاهمی که در زندگی بین من و همسر وجود دارد احساس کمبودی نمیکنیم.
زندگی در خانه 40 متری که دوش آن در آشپزخانه بود
این جانباز دفاع مقدس گفت: پس از ازدواج در یک خانه 40 متری با آشپزخانه 2 در 2 متر که دوش حمام آن داخل آشپزخانه و درب سرویس بهداشتی کنار آشپزخانه باز میشد زندگی می کردیم، بعد از اینکه در کنار یکدیگر به رشد علمی، فرهنگی و بهبود زندگی اقتصادی پرداختیم و بچه ها به دنیا آمدند چند سالی در خانه سازمانی بنیاد مستضعفان مستقر شدیم و پس از آن از طریق بنیاد جانبازان یک خانه کوچک خریداری کردیم.
مرودشتی افزود: همسرم رسیدگی به مرا به عنوان یک رزمنده اسلام وظیفه خود میداند و همه امور خانه بر دوش او است حتی زمانی که می خواهیم با ماشین به بیرون یا مسافرت برویم او رانندگی میکند.
او که دو فرزند دختر و پسر دارد، بیان کرد: دخترم مریم ترم آخر مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی و محمد حسین پسرم دارای مدرک مهندسی پزشکی است و آنها همواره جانباز بودن پدر را یک افتخار می دانند.
مرودشتی اضافه کرد: دختر بنده در بیمارستان و پسرم در یک شرکت خصوصی تجهیزات پزشکی مشغول کار هستند.
صراط مستقیم را مد نظر قرار دهیم
این جانباز دفاع مقدس گفت: در زندگی اجتماعی همه انسانها سختی و مشکلات اقتصادی و بیماری وجود دارد اما عبور از آنها مهم است باید صراط مستقیم را در هر شرایطی مد نظر قرار دهیم.
وی اذعان داشت: ما سطح متوسط جامعه هستیم در زندگی هر مسلمان، جانباز و رزمنده ولایت محوری و پیروی کامل و دائم از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در هر لحظه و زمان و مکان مهم است.
مرودشتی افزود: در مسائل مختلف اجتماعی، فردی، سیاسی، عبادی و بین المللی باید تحت فرمان آقا باشیم و از رهنمودهای ایشان بهره ببریم تا از آسیب های فضای مجازی، تبلیغات ماهواره ای و ناهنرمندی هایی که در فیلم و سریال ها به کار می رود مصون بمانیم و با آیین انطباق در صراط مستقیم الهی حرکت کنیم تا دچار انحراف نشویم.
وی گفت: از خدا میخواهم جانبازی و سختی های زندگی ما را به عنوان تقاص گناهان بپذیرد و ما را ببخشد و بیامرزد.