یک‌شنبه 30 دی 1403

بازیگران حوزه هوش مصنوعی در رویداد "هم‌تابازار" گردهم می‌آیند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازیگران حوزه هوش مصنوعی در رویداد "هم‌تابازار" گردهم می‌آیند

سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه رویداد "هم‌تابازار" برای نخستین بار در حوزه هوش مصنوعی برگزار می‌شود، گفت: تصمیم داریم در این رویداد موج جدیدی از مفهوم تجاری‌سازی را در کشور ایجاد کنیم.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه شورای سیاستگذاری رویداد «هم‌تابازار» و «نمایشگاه و هم‌اندیشی هوش مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان» امروز (20 شهریورماه) در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های امور خارجه، کشور، دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه ما در جهاددانشگاهی و به طور خاص در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان مصمم هستیم که موج جدیدی از مفهوم تجاری‌سازی را در کشور ایجاد کنیم گفت: بر این اساس، یک سلسله رویداد‌ها برای این موضوع پیش‌بینی شده که "هم تابازار" در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک و مکاترونیک اولین است.

وی ادامه داد: از دستگاه‌ها می‌خواهیم که ما را از نقطه نظرات خود در این رابطه آگاه کنند، چراکه با توجه به اینکه امروز هوش مصنوعی مورد توجه بسیاری از حوزه‌های علمی و فناوری قرار دارد این نظرات و راهنمایی‌ها می‌تواند برای ما راهگشا باشد و قطعاً پذیرای این نظرات هستیم.

شکسته شدن انحصار آمریکا در فناوری "بازیافت اسیدکلریدریک از اسید سوخته" توسط ایران

سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با بیان اینکه بنمایه اصلی رویداد «هم‌تابازار» تجاری‌سازی است، تصریح کرد: ما نشست‌های علمی و کارگاهی طراحی کرده‌ایم، اما موضوع اصلی این رویداد تجاری‌سازی و تمرکز بر حوزه نمایشگاهی، حضور شرکت‌های دانش بنیان و فناور و برگزاری جلسات است تا ان شاءالله در پایان این رویداد و نشست‌ها بتوانیم بگوییم که این تعداد و میزان قرارداد سرمایه‌گذاری منعقد شده است.

حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی از رویداد «هم‌تابازار»

در ادامه این جلسه دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیز ضمن ارائه پیشنهادات و نظراتی در خصوص برگزاری بهتر رویداد «هم‌تابازار» عنوان کرد: جهاددانشگاهی نهاد شناخته شده علمی فناوری و نهادی میانی است و باید به عنوان عمود خیمه علم، میان دولت و نهاد‌های علمی ایفای نقش کند.

وی در خصوص ماهیت نام جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی از دو کلمه جهاد و دانشگاه ترکیب شده است و در این دو حوزه باید کاری انجام دهیم که دیگران نمی‌توانند انجام دهند و همچنین باید نگاه دانشگاهی داشته باشیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی رویداد «هم‌تابازار» را حرکتی نمادین خواند و تصریح کرد: موضوع هوش مصنوعی، مسأله جدیدی نیست، اما موضوع مهم جهش آن است که باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه در حوزه‌های سیاست، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع تغییرات بسیاری ایجاد کرده که باید در این رویداد به این چهار حوزه پرداخته شود.

کلانتر مهرجردی با تأکید بر اینکه باید حوزه فناوری را در کشور تقویت کنیم، خطاب به برگزارکنندگان رویداد «هم‌تابازار» گفت: برای برگزاری این رویداد باید هدف اصلی شما نوآوری باشد و به ارائه واقعیت هوش مصنوعی بپردازید.

وی همچنین آمادگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برای همکاری و کمک به این رویداد را اعلام کرد.

«هم‌تابازار» مقدمه‌ای است تا تمامی بازیگران حوزه هوش مصنوعی دور هم جمع شوند

همچنین در ادامه این جلسه، سیروس دشتی مدیرکل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی نیز گفت: رویداد بزرگ و ارزشمند «هم‌تابازار» مقدمه‌ای است تا تمامی بازیگران و ذی‌نفعان در حوزه هوش مصنوعی دور هم جمع شده و در راستای رسیدن به اهداف در این رابطه به هم افزایی برسند.

وی با بیان اینکه بر هوش مصنوعی به عنوان ابرروند در مجمع جهانی اقتصاد تأکید شده است، بیان کرد: بنابراین در شبکه آموزش جهاددانشگاهی به نوعی مشتری این رویداد خواهیم بود، چراکه هوش مصنوعی از نیاز‌های آینده است.

مدیرکل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی گفت: این توانمندی در جهاددانشگاهی وجود دارد که در حوزه‌های استانداردسازی، اجرا و تربیت متخصصان یکی از بازو‌های اجرایی این رویداد باشیم.

در ادامه این جلسه دکتر مهرداد حسینی، مدیر رویداد هم تابازار بیان کرد: با توجه به اینکه مأموریت ما توسعه کسب و کار‌های دانش‌بنیان است به این تصمیم رسیدیم که بر فناوری شماره یک جهان تمرکز کنیم و در سال گذشته جشنواره «متاورس» رال برگزار کردیم.

وی مهمترین اهداف و چشم‌انداز این رویداد را کاربردی‌سازی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد و با توجه به حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های مختلف کشور در این جلسه گفت: آماده دریافت نظرات و پیشنهادات مراکز مختلف هستیم و در صورتی که سازمانی نیاز‌های خود را شناسایی کرده باشد، درخواستمان این است که این نیاز‌ها را مطرح کنند تا بتوانیم در جهت رفع آن تلاش کنیم.

گفتنی است، این رویداد در تاریخ 24 تا 26 آبان ماه 1402 در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.