باستان شناسان
باستان شناسان
روستای کندوان، یکی از شگفتانگیزترین و معروفترین جاذبه های طبیعی استان آذربایجان شرقی است که با قدمتی 3 هزار ساله شهرت جهانی دارد.
قمچقای از یک سو به درهای مشرف است که در قدیم به «دره شاهان» شهرت یافته و صخرههای تیغمانند و هولناک کوهی که قلعه در آن ساخته شده با پرتگاههای بلند، بالا رفتن از آن و رسیدن به دژ را بسیار دشوار کرده است.
مدیر این محوطه میگوید که طرح گوسفندی آنها به صرفه جویی هزینه و حفظ چشمانداز کمک میکند.
محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در نامه ای به عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی خواستار ثبت ملی بافت تاریخی شیراز شد.
ریژاو بهشت گمشده غرب کشور، در دل کوه های سر به فلک کشیده دالاهو با آبشار و رودخانه ای پرآب و طبیعتی بکر و دیدنی پذیرای گردشگران و مسافران نوروزی است.
بوشهر - ایرنا - موزه تجارت دریایی یکی از جاذبههای دیدنی بوشهر است. آثاری که در این موزه قرار دارند بیانگر اهمیت خلیج فارس و بنادر آن است، آثاری مثل اسناد مربوط به حاکمیت خلیج فارس، خمرههای سفالی و آثار تاریخی که توسط باستان شناسان کشف شده و بسیاری موارد دیگر در این موزه نگهداری میشوند.
پژوهشگران برای نخستین بار چهره یک زن از تمدن باستانی نبطی را به وسیله کامپیوتر به تصویر کشیدند.
مصریان باستان صاحب جالبترین و مهمترین اختراعات جهان هستند.
تاریخ «دَجله» و «فُرات»، قدیمیتر از تاریخ بشر است. این دو رود در واقع شاهدان اولیه شکلگیری تمدن بشری در این نقطه از کُرهخاکی هستند.
در یک نگاه چابهار شهری بدون امکانات و محرومی به نظر می رسد ولی بی شک این شهر بسیار زیبا و دیدنی است و مناظر بکر و جذابی دارد.
ماجرا از صفحات کُهن تاریخ آغاز شد. از زمانی که هستههای اولیه تمدن بشری در بینالنهرین شکل گرفت و با کشفیات و اختراعات اولیه مردم خود، موجب تکامل کتاب قطور تاریخ شد.
شهرستان رامسر به علت برخورداری از جاذبههای طبیعی، تاریخی و گردشگری منحصربفرد نظیر جنگل، دریا، کوه، جلگه و اماکن اقامتی مانند هتل قدیم، هتل جدید، کاخ موزه و آبهای گرم معدنی از دیرباز به عنوان عروس شهرهای ایران مطرح بوده و به همین خاطر سالانه پذیرای میلیونها مسافر و گردشگر است.
این کشف جدید مبتنی بر فناوریهای غیرتهاجمی و دانش بنیان مانند ترموگرافی مادون قرمز، شبیه سازیهای سه بعدی و تصویربرداری با استفاده از پرتوهای کیهانی است که از این ابزارها برای مشاهده درون این ساختار باستانی استفاده شده است.
باستان شناسان در انگلیس در جریان یک کاوش، به موردی استثنایی برخوردند که در نوع خود استثنایی و حیرت آورد بود.
ولکر در این باره همچنین گفته:«فقدان تجهیزات سوارکاری را نمی توان دلیلی کافی دانست که این اقوام نتوانسته بودند اسب ها را رام کنند. چون سوارکاری در آن سال ها الزاما نیاز به تجهیزات عجیب و غریب نداشته است.»
اولین بار انسان ها چه زمانی اسب ها را رام کردند و مرکب وارد فرهنگ تمدن انسانی شد؟ باستان شناسان بر اساس مطالعات پیشین می گفتند احتمالا این اتفاق حدود 2 هزار سال پیش از میلاد مسیح یعنی حدود 5 هزار سال قبل رخ داده است و حالا یک اسکلت آنها را به این باور رسانه که اولین نشانه سوارکاری متعلق به 4300 سال پیش از میلاد مسیح است.