باستان شناسان
باستان شناسان
کشف جسد یک پسر 8 یا 9 ساله با 142 سگ توسط باستان شناسان خبرساز شد.
جسد یک پسر بچه 8 تا 9 ساله را در حالی کشف کردهاند که روی اجساد 142 سگ افتاده و روی سرش یک کیسه کتانی پوشانده شده بود.
باستانشناسان جسد یک پسر بچه 8 تا 9 ساله را در حالی کشف کردهاند که روی اجساد 142 سگ افتاده و روی سرش یک کیسه کتانی پوشانده شده بود.
موزه تاریخ فرهنگی اسلو در نروژ اعلام کرده است که این سنگ «قدیمیترین» سنگ رونی جهان و «یکی از قدیمیترین حکاکیهای خط رونیک» محسوب میشود.
سنگ رونیک به کتیبه یا سنگهایی گفته میشود که گذشتگان در کنار قبرهای عزیزان خود قرار میدادند و روی آن با خط رونیک نوشته میشد.
باستان شناس محوطه تاریخی063 در محدوده چمشیر از کشف سفالهای دوران اسلامی خبر داد و گفت: مطالعات ما در این محدوده تمام شده و آن اطلاعاتی که لازم بود را برداشت کرده و به امین الموال سپردیم.
ایرنا نوشت: مومیایی کردن یکی از عجیب و مرموز ترین روش ها برای حفظ جسد است که با قدمتی چند هزار ساله، رازهای سر به مهری دارد و شاید دانستن این نکته جالب باشد که آیا امروز هم با وجود پیشرفتهای علمی بشر هنوز هم مومیایی اجساد انجام می شود؟
مومیایی کردن اجساد در ایران ممنوع است و این کار تنها برای اتباع خارجی که در کشور فوت می کنند و با هدف سالم ماندن جسد و جلوگیری از فاسد شدن آن در مسیر انتقال انجام می شود.
مومیایی کردن یکی از عجیب و مرموز ترین روش ها برای حفظ جسد است که با قدمتی چند هزار ساله، راز های سر به مهری دارد و شاید دانستن این نکته جالب باشد که آیا امروز هم با وجود پیشرفت های علمی بشر هنوز هم مومیایی اجساد انجام می شود؟
تهران - ایرنا - کاوش و بررسیهای باستان شناسان دانشگاه تهران در محوطه باستانی حاجیآباد - ورامین شهر جیرفت (جنوب استان کرمان) به کشف یک کارگاه تولید ظروف و زیورآلات سنگی مربوط به تمدن جیرفت با قدمتی پنج هزار ساله انجامیده است.
باستان شناسان می گویند که بقایای ده ها قربانی کودک در پرو کشف شده است و بسیاری دیگر احتمالاً در انتظار کشف هستند.
بازدید خبرنگاران میراث فرهنگی از محوطه های سد چمشیر، تعیین بودجه وزارت میراث فرهنگی و افزایش 40 درصدی و برنامهریزی برای حراجی سفر از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
باستان شناسان در جایی که در گذشته پایه فواره بود، آثاری از جمله 26 سنجاق برنزی لباس، یک دستبند، دو مارپیچ فلزی، یک دندان حیوان، مهرههای کهربا و بیش از 70 ظرف سرامیکی کشف کردند. باستان شناسان معتقدند که کشف چنین وسایلی در این چاه، آن را از سایر چاههای کشف شده در این محل متمایز میکند.
یکی از باستان شناسان محوطههای تاریخی سد چمشیر پس از پایان مطالعات خود میگوید نهایت تاریخی که می توانم برای کارگاه سفالگری تعیین کنم سلجوقی است.
فاضل، معاون اجرایی سد و نیروگاه چم شیر نیز با بیان اینکه آبگیری سد چمشیر از هفته دیگر آغاز خواهد شد بیان کرد: کاوش این تپه با توجه به تراز آن با تأخیر زیر آب میرود بنابراین تا آن زمان، برای تکمیل مطالعات و کاوش فرصت وجود دارد.