سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404

بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی

ایستگاه فضایی بین‌المللی اخیرا تصاویری زیبا از درخشش نور برخی شهرها از منظر فضا منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، در این مجموعه تصاویر می‌توان درخشش نور شهرهایی مانند سئول و دئگو کشور کره جنوبی، کوانژو و هانگژو کشور چین و شهرهای ساپورو و آساهیکاوا کشور ژاپن را مشاهده کرد.

ایستگاه فضایی بین‌المللی با مشارکت پنج آژانس فضایی و 15 کشور از جمله ژاپن، روسیه و ایالات متحده ساخته و در سال 1998 به فضا پرتاب شد.

ایستگاه فضایی بین‌المللی برای بیش از 21 سال خانه فضانوردان بوده است. این ایستگاه به عنوان یک آزمایشگاه ریزگرانش میزبان 3000 تحقیق از بیش از 4200 محقق در سراسر جهان بوده است. نزدیک به 110 کشور و منطقه در فعالیت‌های انجام شده این ایستگاه شرکت داشته‌اند.

اخیرا این همکاری به دلیل بالا گرفتن تنش‌ها میان اوکراین و روسیه رنگ دیگری به خود گرفته است. دیمیتری روگوزین"(Dmitry Rogozin)، مدیر آژانس فضایی روسیه چندی پیش پس از سخنرانی بایدن و در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، توییت‌هایی منتشر کرد.

چندی پیش "دیمیتری روگوزین"(Dmitry Rogozin)، مدیر آژانس فضایی روسیه، آمریکا و اروپا را به سقوط ایستگاه فضایی بین‌المللی بر روی آمریکا، اروپا، چین یا هند تهدید کرد. روگوزین در رشته توییت‌هایی نوشت: آیا می‌خواهید همکاری ما در ایستگاه فضایی بین‌المللی را نابود کنید؟ اگر همکاری با ما را متوقف کنید چه کسی از خروج ایستگاه فضایی از مدار و سقوط کنترل نشده‌ی آن بر ایالات متحده یا اروپا جلوگیری خواهد کرد؟ امکان سقوط این سازه 500 تنی بر چین و هند نیز وجود دارد. آیا می‌خواهید آنها را با چنین چشم‌اندازی تهدید کنید؟ ایستگاه فضایی از فراز روسیه عبور نمی‌کند بنابراین همه‌ی خطرها متوجه شماست. برای این خطرها آماده‌اید؟

روز گذشته نیز مجددا رئیس آژانس فضایی روسیه با اشاره به تحریم‌ها علیه این کشور، تهدید خود مبنی بر سقوط ایستگاه فضایی بین‌المللی را دوباره تکرار کرد.

انتهای پیام

بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی 2
بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی 3
بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی 4
بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی 5
بخش‌هایی از آسیا از نگاه ایستگاه فضایی بین‌المللی 6