چهارشنبه 7 آذر 1403

برای کاهش مراجعه بیماران کرونا به شیراز از ظرفیت شهرستان‌ها بهره گیری می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برای کاهش مراجعه بیماران کرونا به شیراز از ظرفیت شهرستان‌ها بهره گیری می‌شود

شیراز - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: باید از ظرفیت و توانمندی بیمارستان های استان فارس به ویژه در شهرستان های قطب برای پذیرش بیماران کرونا و ارایه خدمات درمانی به آنان استفاده کنیم تا از مراجعه آنان به شیراز که سبب ازدحام و شلوغی در مراکز درمانی شیراز می شود، جلوگیری شود.

مهرزاد لطفی روز سه شنبه در نشست روزانه ستاد مدیریت بیماری کرونا با اشاره به عملکرد مناسب واحدهای زیر مجموعه دانشگاه در زمینه پیشگیری و مهار بیماری کرونا در فارس گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز همیشه در شرایط بحرانی خودش را نشان داده است و در بحث مدیریت بحران عملکرد و سابقه خوبی داشته ایم.

دکتر لطفی ادامه داد: کرونا امروز با کرونا پیش از عید تفاوت دارد و با توجه به شروع دوباره فعالیت بیشتر صنوف و اماکن حساس و بی توجهی مردم به رعایت توصیه های بهداشتی، شیوع ویروس کرونا و آمار مبتلایان افزایش داشته است.

او با دعوت از اساتید و متخصصان گروه های مختلف آموزشی دانشگاه برای برگزاری نشست هم اندیشی و تعامل بیشتر در زمینه مقابله با کرونا، بر اهمیت ارایه و ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی به مردم با وجود شیوع بیماری کرونا تاکید کرد:

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در نشست امروز ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه مقرر شد برای شهرستان هایی که تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در آنها افزایش داشته است، تخت های اختصاص داده شده در این زمینه با نظارت معاونت درمان دانشگاه افزایش یابد.

مهرداد شریفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تاکید بر توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه های مختلف مرتبط با سلامت، گفت: تا امروز مجموعه دانشگاه در مقابله با ویروس کرونا کارنامه درخشانی دارد و با مشارکت مردم احازه نمی دهیم این ویروس باعث خستگی ما شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست گفت: برای برنامه ریزی های علمی و جامع در حیطه آموزش، اتاق فکری در معاونت آموزشی دانشگاه ایجاد شده است که با توجه به شرایط موجود و اهمیت آموزش مجازی، نخستین نشست اتاق فکر به این موضوع اختصاص داده شد.

محسن مقدمی افزود: شیوع ویروس کرونا در جهان موجب تغییر در برخی ساختارها شده که در کشور ما نیز توجه بیشتر به ارایه آموزش های مجازی از جمله آنهاست و برای دستیابی به بهترین شیوه این نوع آموزش، بررسی شاخص های روز دنیا و بومی سازی آنها ضروری به نظر می رسد.

او ادامه داد: آموزش، ارزشیابی و کنترل کیفیت از محورهای مورد اهمیت در آموزش مجازی است که با شرایط موجود باید امکانات مناسب برای ارایه هرچه بهتر آموزش به دانشجویان را در این قالب فراهم کنیم؛ حتی در مواردی در صورت نیاز ساختار تشکیلاتی و سایر زیرساخت ها را نیز باید بر اساس آموزش های مجازی تغییر دهیم.

معاون آموزشی دانشگاه اضافه کرد: با توجه به اینکه گروه های مختلف آموزشی می توانند نقش موثری در ارتقای آموزش مجازی داشته باشند، اتاق فکرهای دانشکده ها نیز فعال می شوند تا بتوانیم بهترین برنامه ریزی ها را در این خصوص داشته باشیم.

او بیان کرد: توجه جدی به مهارت های ارتباطی و اخلاق حرفه ای، بهینه سازی امکانات موجود براساس نیازهای جدید ایجاد شده با توجه به شرایط موجود، توجه دانشکده ها به فعالیت های انجام شده در دنیا در حیطه اختصاصی هر دانشکده، از موضوع هایی بود که از سوی اعضای اتاق فکر معاونت آموزشی مورد تاکید قرار گرفت.

ارایه گزارش بررسی فرسودگی شغلی در پزشکان و پرستاران دانشگاه، از دیگر بخش های نشست امروز بود که از سوی دکتر سید تقی حیدری مدیر مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت ارایه و مقرر شد کارگروهی در این راستا و با توجه به اهمیت بررسی فرسودگی شغلی تشکیل شود و تمام طرح های مرتبط با این موضوع جمع بندی و برای تصمیم گیری و اجرا به ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه ارایه شود.

از دیروز تا امروز 17 تیر 1399 بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 637 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران در کشور به 245 هزار و 688 نفر رسید.

متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 200 بیمار کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 11 هزار و 931 نفر رسید.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*