برخی مدیران با وصل شدن به کانال های خاص ناکارآمدی خود را پنهان می کنند
ایلام - ایرنا - استاندار ایلام با هشدار به برخی مدیران استان که ضعف و ناکارآمدی خود را با وصل شدن به برخی کانال های تلگرامی خاص پنهان می کنند، افزود: در ارزیابی شاخص های بیست گانه، مدیران این دستگاه ها بصورت مستمر رصد می شوند.
به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان ایلام، بزرگترین صدمه و آسیب فضای مجازی را وصل شدن برخی مدیران به برخی کانال های خاص دانست و افزود: مدیرانی که توانایی لازم جهت بیان دستاوردهای خود و دولت از طریق خبرگزاری های رسمی، نشریات و مطبوعات استان را ندارند همواره از فضای مجازی واهمه دارند.
وی فضای مجازی را یک ظرفیت عنوان و تاکید کرد: البته باید به آسیب های آن نیز توجه کرد و آن را چارچوب دار کرد تا هر کسی با تشکیل یک کانال هرچه به ذهنش می رسد در این فضای بیکران رها نکند. وی عدم نظارت بر انتشار مطالب خلاف واقع را یکی از آسیب های فضای مجازی عنوان کرد و گفت: گاهی اوقات مشاهده می شود افرادی در قالب یک کانال هرجور دلشان می خواهد مطلب انتشار می دهند و در قبال آن مطالب پاسخگو نیستند و باید برای این آفت راه چاره ای اندیشید. سلیمانی دشتکی جنگ روانی را سخت تر از جنگ اقتصادی عنوان کرد و گفت: امروز دشمن که در همه برنامه های خود شکست خورده است، روی به جنگ روانی و ایجاد فضاسازی و ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه آورده که در اینجا نباید گذاشت آنها بر فضای مجازی تسلط پیدا کنند.
وی تاکید کرد: با وجود اینکه فضای مجازی بصورت روزافزون در حال پیشروی است نباید از نشریات مکتوب غافل شویم و باید از این قشر حمایت شود.
استاندار ایلام گفت: جنگ روانی دشمن بسیار سخت تر از جنگ اقتصادی است و همه باید بپذیریم که دگرگونی عظیمی در سیستم رسانه ای جهان و کشور بوجود آمده است.
سلیمانی دشتکی افزود: در شرایط رسانه ای امروز باید لاجرم خود را با وضعیت جدید تطبیق دهیم چرا که شیوه خبررسانی از گذشته تا به امروز شاهد تحولات زیادی بوده و روش اطلاع رسانی از مکتوب به تصویر، فیلم و سپس فضای مجازی رسیده است.
وی یادآور شد: به دلیل پیشرفت فناوری ارتباطات و اطلاعات در دنیا، حتی قبل از شیوع کرونا نیز فروش نشریات و روزنامه ها کمتر شده بود که نه تنها این موضوع نباید باعث شود که این قشر فراموش شود بلکه باید به این گروه از جامعه بیشتر توجه شود.
وی با تشکر از اصحاب رسانه و سردبیر هفته نامه های استان، افزود: اگر رسانه ای یا فضای مجازی مسایل و مشکلات و کمبود های استان را طرح می کنند در کنار این طرح مسایل، باید نقاط قوت و دستاوردهای دولت را نیز تشریح کنند. وی به سفر مدیران کشوری به ایلام اشاره کرد و افزود: برای افتتاح و بهره برداری 18 پمپاژ استان بیش از 900 میلیارد ریال و شهرک های صنعتی 270 میلیارد ریال اختصاص یافت.
استاندار ایلام اضافه کرد: در سفر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه به ایلام 2 هزار میلیارد ریال در قالب عملیات عمرانی، زیرساختی و تسهیلات پروژه تعریف شده است.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: در توسعه و توفیقات حاصل شده در حوزه اشتغال، تولید و سرمایه گذاری استان، نمایندگان استان در مجلس، نماینده ولی فقیه در استان و مدیران دستگاههای اجرایی بیشترین تعامل و همکاری را بعمل آوردند.
وی یادآور شد: استان ایلام به علت وجود منابع عظیم نفت و گاز، مزیت مرزی و کشاورزی و همچنین گذرگاه زائران عتبات عالیات از استان های مهم کشور محسوب می شود و این می طلبد مدیران قوی با عملکرد بسیار خوب در این استان فعالیت کنند.
به گزارش ایرنا، سلیمانی دشتکی در این نشست در تماس تلفنی با معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار اصلاح نظم درانتشار از 80 درصد به 50 درصد برای دریافت آگهی های دولتی به نشریات محلی شد و گفت: با توجه به شرایط سخت مالی و محدودیت منابع مالی پیشنهاد می شود که یارانه مطبوعات به نشریاتی که بالای 50 درصد نظم درانتشار دارند اختصاص یابد که مورد موافقت معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.
اعضای خانه مطبوعات و سردبیران هفته نامه استان نیز در این نشست ضمن بیان مسایل و مشکلات نشریات مکتوب از جمله کمبود تولیدات، کمبود استفاده از گرافیک، بودجه مالی و نبود چاپخانه در استان خواستار توجه بیشتر استاندار به رسانه مکتوب در استان شدند.
سردبیران نشریات مکتوب استان در ادامه این نشست برگزاری جشنواره ای جهت تقویت مطبوعات استان را پیشنهاد کردند.
همچنین در این نشست اعضای خانه مطبوعات و سردبیر روزنامه های و نشریات مکتوب استان از استاندار ایلام خواستار اعمال شاخص های بیست گانه مدیران جهت همکاری بیشتر با نشریات و هفته نامه های مکتوب استان شدند.
*س_برچسبها_س*