یک‌شنبه 4 آذر 1403

بیش از 20 درصد از واردات کشور نهاده‌های دامی است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بیش از 20 درصد از واردات کشور نهاده‌های دامی است

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سینا گفت: بیش از 20 درصد از واردات کشور نهاده‌های دامی است، به همین جهت بنا داریم از ظرفیت حوزه فناورانه و دانش بنیان در ارتباط با تولیدات نهاده‌های دامی استفاده کنیم.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یاسر خانی مدیرعامل شرکت توسعه دانش بنیان سینا که از زیرمجموعه بنیاد مستضعفان است، در نشست خبری خود که صبح امروز در محل هلدینگ تحقیق و توسعه دانشمند برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: در سال 96 شرکت سینا وی سی فعالیت خود را آغاز کرد و 8 شرکت به عنوان زیرمجموعه در آن فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: در دوره جدید مدیریتی از آذرماه 1401 برنامه‌های جدیدی در این شرکت شروع شده و علاوه بر فعالیت‌های گذشته سینا وی سی، جای یک سند راهبردی در این مجموعه خالی بود و به همین جهت یکی از فعالیت‌های صورت گرفته از آذرماه به بعد تهیه و تدوین سند راهبردی براساس اسناد بالادستی بنیاد مستضعفان بوده است.

افتتاح نخستین کارخانه تولید نهاده‌های دامی در سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سینا ادامه داد: از راهبردهایی که در این سند به آن پرداخته شده است می‌توان به موضوع محرومیت‌زدایی و به‌کارگیری شرکت‌های دانش بنیان در زنجیره ارزش بنیاد و پیشرفت مناطق محروم در جهت حل نیازهای فناورانه کشور اشاره کرد.

خانی افزود: بر همین اساس بنا داریم در اردیبهشت ماه سال 1402 رویداد پل سرمایه‌گذاری (پل اول: نقش شرکت‌های دانش بنیان در تامین خوراک دام و امنیت غذایی) را با همکاری و مشارکت کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه، صندوق نوآوری و شکوفایی، مجتمع دام و طیور فارس و معاونت فناوری علمی ریاست جمهوری برگزار کنیم.

وی با طرح این پرسش که چرا خوراک دام در این رویداد انتخاب شده است، گفت: بخش عمده‌ای از مناطق محروم درگیر حوزه دامداری و دامپروری هستند فلذا در شرایط فعلی کشور که خشکسالی و افزایش نرخ ارز وجود دارد اگر بتوانیم به بحث نهاده‌های دامی بپردازیم می‌توانیم گام‌های موثری را در محرومیت‌زدایی برداریم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سینا ادامه داد: در مجموعه بنیاد نیز هلدینگی به نام هلدینگ کشاورزی و دامپروری فردوس پارس فعالیت دارد که بخشی از فعالیت‌های آن در حوزه دام و دامپروری است ضمن اینکه براساس آمار 20 درصد از واردات کشور مربوط به نهاده‌های دامی است و به همین جهت برگزاری این رویداد مورد توجه سینا وی سی قرار گرفته است.

خانی اضافه کرد: از طرفی با توجه به شرایط کشور و همچنین نام‌گذاری امسال ازسوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سال دانش بنیان به همین جهت ما نیز بنا داریم از ظرفیت حوزه فناورانه و دانش بنیان در ارتباط با تولیدات نهاده‌های دامی استفاده کنیم.

وی افزود: بر اساس راهبرد جدید سینا وی سی سرمایه‌گذاری خطرپذیر در تولید نهاده‌های دامی با نگاه فناورانه است به طوری که این نگاه در گذشته مغفول مانده و به همین دلیل ما توجه ویژه‌ای به این مسئله داریم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سینا ادامه داد: جهت برگزاری رویداد به بحث سیاست‌گذاری ورود جدی داشتیم و به زودی جلسه ای در مرکز پژوهش سازمان برنامه و بودجه و همچنین کمیسیون کشاورزی خواهیم داشت ضمن اینکه تاکید رئیس کمیسیون کشاورزی براین است ما به گونه‌ای عمل کنیم که در برنامه هفتم توسعه و بودجه 1402 کشور رد پای این رویداد که حضور شرکت‌های دانش بنیان در تامین خوراک دام است را بینیم.

خانی با بیان اینکه برگزاری این رویداد کار بزرگی خواهد بود گفت: برهمین اساس ما به دنبال جریان سازی و استفاده از ظرفیت رسانه در ارتباط با معرفی این رویداد هستیم و امیدواریم با استفاده از تمام پتانسیل ها بتوانیم این رویداد را در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار کنیم.

وی همچنین گفت: علی رغم اینکه هنوز به صورت رسمی این رویداد اعلام نشده است مجموعه‌های زیادی جهت مشارکت و حضور در رویداد استقبال کرده‌اند علاوه براین که همزمان با برگزاری این رویداد نمایشگاهی مرتبط با آن نیز برگزار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سینا ضمن اشاره مجدد به برگزاری رویداد در اردیبهشت ماه سال آینده گفت: نمایشگاه اشاره شده نیز با مشارکت و همکاری شرکت‌های دانش بنیان و بخش‌های فناورانه برگزار خواهد شد.

خانی از آمادگی دبیرخانه رویداد جهت دریافت طرح‌های سرمایه‌گذاری از امروز خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاران و بخش‌های اقتصادی می‌توانند از طریق شماره تماس 02188670701 و همچنین سایت www.sina.vc طرح های خود را ارسال کنند تا وارد مراحل ارزیابی و داوری رویداد شده و سینا وی سی بر طرح‌های برتر نهایی، سرمایه‌گذاری قطعی خواهد کرد.