بیمه سلامت 174 میلیارد تومان برای درمان بیماران کرونایی در همدان پرداخت کرده است
همدان ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از پرداخت حدود 174 میلیارد تومان کمک های درمانی و خدماتی برای حمایت از بیماران مبتلا به کرونا و تامین هزینه های درمانی این افراد از ابتدای همه گیری ویروس تاکنون در این استان خبر داد.
به گزارش ایرنا، سعید فرجی روز دوشنبه در نشست خبری تشریح فعالیت های بیمه سلامت در استان همدان، افزود: به دنبال شیوع ویروس کرونا در اسفند سال 98، سازمان بیمه سلامت اقداماتی را برای پشتیبانی از بیماران مبتلا انجام داد که در گام نخست همه مبتلایان از زمان بستری تا درمان زیر پوشش خدمات حمایتی بیمه قرار گرفتند.
وی اظهار داشت: بر همین اساس در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا (ماه پایانی سال 98)، 11 پرونده درمانی در استان همدان تشکیل و 98 میلیون تومان به بیماران پرداخت شد که این آمار در سال گذشته به 11 هزار و 402 پرونده و پرداخت 47 میلیارد و 700 میلیون تومان افزایش یافت.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: همچنین در سال جاری نیز برای 25 هزار و 315 بیمار مبتلا به کرونا در استان پرونده تشکیل و 126 میلیارد تومان هزینه درمانی نیز به این افراد پرداخت شده است.
به گفته فرجی، علاوه بر تامین هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا بیش از 320 میلیارد تومان نیز برای ارائه خدمات به سایر بیمه شدگان تحت پوشش بیمه سلامت در استان همدان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت استان همدان زیر پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: این افراد شامل 120 هزار نفر در صندوق کارکنان دولت، 600 هزار نفر در صندوق روستاییان، 230 هزار نفر پوشش رایگان بیمه سلامت همگانی و همچنین 55 هزار بیمه شده سایر اقشار (بهزیستی، کمیته امداد، دانشجو و طلاب)، سه هزار و 400 نفر صندوق ایرانیان و 2 هزار و 200 نفر نیز بیماران خاص ام. اس، تالاسمی، دیالیز و پیوند کلیه هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه پرداختی بیمه سلامت به پزشکان، داروخانه ها و بیمارستان ها در استان به روز شده است، افزود: اجرای طرح ارجاع به پزشک خانواده با وجود محدودیت ها از تابستان امسال آغاز شده که در این طرح 230 هزار فرد زیر پوشش بیمه سلامت همگانی ملزم به مراجعه به پزشک خانواده برای طی فرایند درمان هستند.
وی افزود: هم اینک از 230 هزار فرد زیر پوشش صندوق بیمه سلامت همگانی 144 هزار نفر نسبت به مراجعه به 86 پزشک خانواده و تشکیل پرونده اقدام کردند چرا که پزشک خانواده بهترین راهنما برای مشاور برای بیمه شدگان زیر پوشش بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اظهار داشت: اجرای طرح پزشک معین و بیمه سلامت در مناطق کمتر برخوردار نیز از 2 ماه پیش ابلاغ شده و در این راستا 23 پایگاه ارائه خدمات با محوریت بیمه سلامت و همکاری جمعیت هلال احمر، بهزیستی، بسیج، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی همدان راه اندازی و فعال شده است.
به گفته فرجی، براساس نتایج حاصل از اجرای این طرح سه تا چهار درصد جمعیت استان همدان معادل 50 تا 60 هزار نفر (بیشتر کارگران فصلی) زیر پوشش هیچ نوع بیمه درمانی قرار ندارند.
وی، پوشش خدمات درمانی ناباروری و پرداخت 90 درصد هزینه درمان طبق تعرفه عمومی غیردولتی، ارایه هزینه خدمات توانبخشی شامل شنوایی سنجی و کار درمانی به افراد زیر پوشش بهزیستی و مراجعان به مراکز «ام. ام. تی» برای دریافت خدمات درمانی اعتیاد را از دیگر اقدامات بیمه سلامت استان همدان در یکسال گذشته ذکر کرد.