سه‌شنبه 2 بهمن 1403

تجمیع کمک‌های مردمی مانع موازی‌کاری و اتلاف وقت است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تجمیع کمک‌های مردمی مانع موازی‌کاری و اتلاف وقت است

تهران - ایرنا - معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) با قدردانی از خیرین و نیکوکاران کشور برای ارائه کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود به نیازمندان و محرومان گفت: تجمیع ارائه کمک‌های مردمی مانع موازی‌کاری، اتلاف وقت و افزایش راندمان و سرعت کار می‌شود.

علیرضا عسکریان روز جمعه درگفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در این ارتباط بسیاری از مردم کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به صورت مستقیم و برخی نیز از طریق مراکز امور خیریه به دست نیازمندان و محرومان می رسانند که این امر موجب می شود در برخی موارد یک فرد بتواند چندین بار از دریافت کمک ها بهره مند شود و در مقابل برخی نیز در حد بسیار کمی از این محبت مردمی برخوردار شوند.

ایجاد اشتغال خانگی برای نیازمندان از مهمترین دغدغه مسئولان کمیته امداد است

وی با تاکید بر توانمندسازی مددجویان تحت پوشش برای ایجاد اشتغال خانگی با هدف کسب درآمد پایدار برای نیازمندان اظهار داشت: آموزش و ایجاد اشتغال خانگی یکی از راهکارهای مناسب در قالب توانمندسازی مددجویان به شمار می روید.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بحران های زیست محیطی از قبیل سیل، آتش سوزی جنگلها و مراتع، خشک سالی، آفات و غیره و مشکلات اقتصادی از عناصر تأثیرگذار در کاهش ارائه کمک‌های مردمی به نیازمندان و محرومان است.

عسگریان با بیان اینکه در این پروسه فقرا به دلیل مسائل اقتصادی و کاهش قدرت خرید فقیرتر خواهند شد، افزود: با این حال و به رغم همه تلاش‌های انجام گرفته و در دست اقدام، کمیته امداد فقط یکی از نهادهای جمع آوری کننده کمک های مردمی برای ارائه خدمت به نیازمندان و محرومان جامعه است.

معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد با بیان اینکه به رغم بسیاری مشکلات اقتصادی تعداد مراکز نیکوکاری کشور از 3900 مرکز عبور کرده، افزود: این مراکز در سال گذشته (1398)، 118 میلیارد تومان به سیل زدگان کمک کردند.

به گفته عسکریان، براساس آخرین آمار و اطلاعات موجود به ثبت رسیده در سامانه کمیته امداد تعداد 128 هزار فرزند یتیم و122 هزار فرزند محسنین وجود دارند که سرانه ماهیانه پرداختی به این افراد به ترتیب 547 هزار تومان با 106 درصد رشد نسبت به سال قبل و 200 هزار تومان با 43 درصد افزایش نسبت به سال گذشته است.

وی با بیان اینکه اکنون آمار حامیان فرزندان ایتام و محسنین با 20 درصد رشد نسبت به سال گذشته به 769 هزار نفر رسیده، افزود: این تعداد حامی از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ 336 میلیارد تومان که نشانگر 71 درصد رشد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است را به فرزندان ایتام و محسنین پرداخت کرده اند.

مراکز نیکوکاری تا پایان 99 به هشت هزار مرکز افزایش می یابد

معاون مشارکت های کمیته امداد درخصوص مراکز نیکوکاری نیز گفت: در سال 97، 1638 مرکز نیکوکاری در کشور با ارزش ریالی 497 میلیارد تومان خدمات ریالی فعالیت می کرد که این رقم در سال 98 به 3610 مرکز با 100 درصد رشد افزایش یافت که براساس برنامه ریزی های به انجام رسیده تا پایان امسال به هشت هزار مرکز خواهد رسید.

مردم 63 میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند

وی با بیان اینکه تا کنون 63 میلیارد تومان صدقات جمع‌آوری شده است، گفت: امسال به دلیل مسائل ایجاد شده شیوع ویروس کرونا تخلیه صندوق‌ها صورت نگرفته است که این مهم موجب کاهش جمع آوری شده، البته در استان‌هایی که اجازه جمع‌آوری صندوق‌ها داده شده 11 درصد رشد داشتیم.

*س_برچسب‌ها_س*