تحولات عظیم زیرساختی و توسعهای برای کهگلیویه وبویراحمد / تصویب 217طرح با اعتبارات ویژه سفر ریاست جمهوری
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در پنجمین سفر استانی رئیس جمهور به کهگیلویه وبویراحمد بیش از 217طرح در حوزه های توسعه ای، اشتغالزایی، گردشگری، صنعت، درمانی مورد تصویب قرار گرفت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در گفت وگوی زنده خبری شبکه دوم سیما گفت: در سفر به استان ایلام و کهگیلویه وبویراحمد از قبل با استانداران و اعزام کارشناسان به شهرستان های این استان مزیت ها نسبی و پیشران اقتصادی مورد برسی قرارگرفت.
وی افزود: بعد از اعزام کارشناسان و بررسی میدانی با دعوت از استانداران به مرکز کشور جلسه ای با دستگاه های مرتبط پروژه ها و طرح ها مطرح و در جلسه یک روزه این مهم با نمایندگان وزیران و معاونت اجرایی این مهم مورد بررسی و تصویب و به امضای معاون اجرایی و وزیرا و برای معاون اول رئیس جمهور این تصمیمات و توافقات اجرایی و بستر برای سفر رئیس جمهور فراهم می شود.
معاون اجرایی رئیس جمهور تصریح کرد: در حوزه زیربنایی80طرح، در حوزه صنعت، 5طرح، بهداشت و درمان 14طرح، فرهنگی و اجتماعی48طرح، آب و خاک 52طرح در حوزه اشتغال 217طرح بررسی و به تصویب رسید.
وی تاکیدکرد: هدف اصلی از این سفر عدالت اجتماعی است که برخی استان های شاخص های محرومیتی آنان و کمتر توسعه یافته انتخاب و استان کهگیلویه وبویراحمد و استان ایلام دو استانی بودند که مقصد سفر رئیس جمهور بودند.
مرتضوی گفت: انتخاب وزرا در استان براساس نیازمندی های استان که از قبل مورد بررسی قرار گرفته است در شهرستان ها به عنوان نماینده دولت در جلسات شورای اداری شهرستان ها حضور وموارد آن مورد تاکید و تصویب قرار می گیرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در این سفر در خصوص وضعیت نفت گچساران نسبت به افزایش سطح برداشت، صنایع پائین دستی و پتروشیمی گچساران و دهدشت با قدرت کارخود را به پایان برسانند و وزرات نفت باید منابع را فورا تامین کندو هرکجا نیازمند منبع اعتباراتی بود باید فورا تامین که یکی در سال آینده و دیگر دو سال دیگر به بهره برداری برسانند که هرکدام بالغ بر 2هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.
وی در ادامه گفت: این استان نرخ بیکاری آن دو برابر کشور است که با راه اندازی این پتروشیمی ها و آبگیری سد چم شیر شاهد یک اشتغالزایی و کاهش چشمگیر بیکاری خواهیم داشت.
مرتضوی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اولویت های سفر اتمام طرح های نیمه تمام در استان و کشور است که اولویت سفرها اتمام این طرح ها است که در استان کهیگلویه وبویراحمد چندین سد داریم که سد چم شیر و تنگ سرخ است.
وی گفت: سد چم شیر 2میلیارد و200متر مکعب ظرفیت آبگیری دارد که اعتبارات لازم تامین وعملیات اجرایی آن سریع باید پایان برسد.
وی گفت: سد تنگ سرخ کار آب شرب شهرهای یاسوج و شیراز را تامین می کند که رئیس جمهور دستور دادند که ظرف مدت 2سال آینده این سد باید تکمیل و به بهره برداری برسد.
وی گفت: سد آبریز دهدشت با تنظیم تخصیص ها نیز اجرایی و به پایان خواهند رسید که در لوایح بودجه نیز پیش بینی خواهند شد.
مرتضوی گفت: در سفر به استان کهگیلویه وبویراحمد52طرح در حوزه صنعت و آب و خاک مورد تصویب قرار گرفت که استان رتبه 3کشور را در طرح های پرورش ماهی دارد که توجه به این مهم می تواند نسبت به پرورش گیاهان دارویی ومزارع پرورش ماهی و کشاورزی اشغالزایی خوبی صورت گیرد.
وی افزود: بیش از 500میلیاد تومان برای توسعه زیرساخت های کشاورزی و صنعت تصویب شده است.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در حوزه درمان توجه ویژه ای هیئت دولت در این سفر به اجرایی شدن و تامین اعتبارات ویژه برای بیمارستان 32تختخوابی لیکک، لنده و چرام و سی سخت و تسریع در صدور مجوز برای بیمارستان چرام اتخاذ شد که بخش عمده ای از مشکلات مردم حل خواهد شد.
وی در ادامه تاکیدکرد: از تعداد4599واحد خسارت دیده در سی سخت تا کنون 1699واحد تکمیل و در اختیار مردم قرار گرفت و مشکلات منابع با دستور رئیس جمهور پیش بینی شده است که در فصل سرما این مهم بیشتر مورد توجه قرارگرفت که هم منابع بلاعوض و هم اعتبارات به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: در این سفر تصمیم گرفته شد که از محل 1میلیون مسکن بیش از 9هزار واحد مسکونی هم تامین و تسهیلات لازم در استان اجرایی شود که به همین شکل در سنوات آینده نیز مورد تاکید قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور گفت: در خصوص ازدواج جوانان نیز بیش از 700میلیارد تومان از محل اعتبارات بانک مرکزی برای استان در نظر گرفته شد که بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی، کمیته امداد و سایر حوزه ها نیز باید 10هزار فرصت شغلی ایجاد کنند.
وی گفت: اعطای تسهیلات ارزان قیمت به جوانان جویای کار از طریق صندوق کار آفرینی امید در قالب اشتغال خانگی و خرد مورد توجه قرار گرفت.
وی گفت: در سفرهای استانی مدیران مرکز ارتباطات مردمی در تمام ساعات پاسخگویی مردم هستند که قبل از سفر رئیس جمهور تیم های در شهرستان ها حضور و نیازهای مردم احصا می شود و در چندین نقطه شهرستان ها نامه های مردمی را دریافت می کنند و پس از احصا و دریافت به نهادهای مربوطه ارسال می شود.
مرتضوی در ادامه خاطر نشان کرد: سامانه سامد و 111برای عمومی مردم کشور و در تهران نیز 6133مردم می توانند درخواست ها و نیازمندی های خود را به نهاد ریاست جمهوری ارسال و یا ارتباط بگیرند.
وی گفت: نحوه پیگیری مصوبات در حوزه های مختلف مورد پیگیری و اگر اداره کل و یا وزرات خانه ای نسبت به روند اجرایی کار کوتاهی داشته باشد قطعا با دستگاه اجرایی برخورد خواهد شد.
وی گفت: اعتبارات به صورت 100درصد در بودجه سال1401قرار خواهد گرفت و از کمک بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در جهت تزریق اعتبارات ویژه نیز حمایت های لازم صورت خواهد پذیرفت.
خبرنگار: میری
انتهای پیام /