جمعه 5 بهمن 1403

تداوم پویش جهادی شهرداری برای اجرای واکسیناسیون

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تداوم پویش جهادی شهرداری برای اجرای واکسیناسیون

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: پویش جهادی واکسیناسیون باید با بررسی بازخوردها به اجرای فعالیت خود ادامه دهد و در صورت نیاز تغییرات لازم را ایجاد کند.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: پویش جهادی واکسیناسیون باید با بررسی بازخوردها به اجرای فعالیت خود ادامه دهد و در صورت نیاز تغییرات لازم را ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران با هدف بررسی از آغاز تا کنون اجرای پویش جهادی تزریق 300 هزار دز واکسن کرونا و شعار تحت عنوان «تهران دوباره جان می گیرد» با حضور مدیران سازمان‌های عضو این ستاد برگزار شد.

در این جلسه ابتدا گزارشی از کم و کیف مصوبات جلسه نخست و تحقق تصمیمات اتخاذ شده ارائه شد و سپس عمده چالش‌های موجود از جمله دریافت دز اول واکسن توسط شهروندان و در نتیجه به ظرفیت اسمی نرسیدن برخی پایگاه‌ها و بازنگری در کیفیت ارائه خدمات مطرح شد.

در این نشست همچنین برخی از راهکارهای بهبود ارائه خدمات واکسیناسیون از جمله راه اندازی 22 واحد واکسیناسیون در قالب اتوبوس سیار برای استقرار در مراکز پرتردد، اجرای این طرح در مساجد بزرگ و انجام واکسیناسیون در برخی ایستگاه‌های مترو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست در عین حال مسائل متنوع دیگر همچون پوشش رسانه‌ای و تبلیغات محیطی، نحوه بکارگیری نیروهای داوطلب، کاستن شمار کانترها در واحدهای با مراجعه کم، رعایت زنجیره سرد و حمل و نقل و نگهداری واکسن، پیش بینی نیازهای آینده، مکان یابی مراکز پرتردد، بررسی استقرار واحدهای تزریق واکسن در ایستگاه‌های تقاطعی مترو، شیوه‌های ترغیب و تشویق شهروندان، بهره گیری از ظرفیت صدا و سیما مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و جانشین شهردار در این ستاد از زحمات مجموعه سازمان‌ها و نهادهای عضو این ستاد برای پیشبرد اهداف این پویش قدردانی و تاکید کرد: این پویش کماکان باید با بررسی بازخوردهای اجرای مرحله اول به فعالیت خود ادامه دهد و در صورت نیاز اجرای شیوه‌های دیگر و تغییرات لازم را ایجاد کند.

وی با اشاره به الزام تداوم رعایت نکات بهداشتی در مقابله با کرونا گفت: با بهداشت و رعایت اصول آن می‌توان کرونا را شکست داد و درمان به تنهایی برای شکست کرونا کافی نیست. از همین رو حتی باید با کاهش پیک پنجم و توصیه واکسیناسیون کماکان بر اجرای طرح‌های بهداشتی همت گماشت.