یک‌شنبه 25 مرداد 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

در پی تهاجم نظامی اخیر اسرائیل به خاک ایران، نگرانی‌ها نه تنها درباره امنیت انسانی بلکه درباره پیامدهای زیست‌محیطی این جنگ نیز افزایش یافته است.

استاندار تهران با حضور در برخی بوستان‌ها و فضاهای عمومی جنوب پایتخت، از نزدیک در جریان مسائل و دغدغه‌های شهروندان قرار گرفت و ضمن قدردانی از تلاش نیروهای امنیتی، روند تأمین امنیت شهرری را بررسی کرد.

روانشناس تربیتی ضمن تشریح علائم آسیب روانی و اضطراب در کودکان، به ارائه توصیه‌های روانشناختی به والدین برای آرامش بخشیدن به کودکان پرداخت.

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته گفت: اوراق مدنظر تخصیص داده شد اما به دلیل تعطیلی بورس این کار به تعویق افتاد و منتظر بازگشایی بورس و آغاز عملیات آن هستیم.

در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش از ثبت‌نام بیش از 400 هزار نفر در آزمون استخدامی این وزارتخانه و اعلام نتایج امتحانات نهایی به زودی، خبر داده شد.

رییس دانشگاه شهید رجایی گفت: برای برگزاری مصاحبه ارزیابی استعداد معلمی با هماهنگی کامل با دانشگاه فرهنگیان در حال برنامه‌ریزی هستیم همچنین رشته‌های تربیت بدنی و طراحی لباس به این دانشگاه اضافه می‌شود.

یکی از مباحث داغ این روزها این است که واتساپ به‌عنوان ابزار دشمن در جاسوسی سایبری و شناسایی اهداف انسانی عمل می‌کند. واتساپ در سال 2014 توسط فیسبوک (متای فعلی) خریداری شد و در قالب پروژه پریزم، موظف شد با نهادهای جاسوسی و امنیتی آمریکا همکاری کند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به آسیب به 7 آمبولانس و 14 نیروی اورژانس بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: طی این مدت بیش از 500 عمل جراحی در بیمارستانهای کشور انجام شده است‌.

وظیفه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به عنوان پیش قراول های نهضت علمی و فرهنگی کشور باید ضمن حضور در کنار مردم با تولید محتوا های فاخر و تحلیل‌های صحیح و به موقع حلقه وصل توده‌های مردمی با ساختارهای حاکمیتی و ارزشی جامعه اسلامی باشد.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان میان پایه توسط مدارس انجام می‌شود، گفت: والدین نگران عدم پرداخت شهریه نباشند در این شرایط باز هم ثبت‌نام میان پایه‌ها انجام می‌شود.

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو گفت: داروخانه‌هایی که در شرایط خاص اخیر به خدمت‌رسانی ادامه داده‌اند، مشمول امتیازهای حمایتی خواهند شد.

جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک پرحجم در محورهای منتهی به تهران همزمان با بازگشت مسافران خبر داد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو هشدار داد: هرگونه خرید و فروش شیرخشک خارج از داروخانه، با هر قصد و نیتی، تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان طبق ضوابط برخورد خواهد شد.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد که داوطلبان تا پایان وقت 7 تیرماه 1404 برای انتخاب رشته فرصت دارند‌.

خدمت رسانی در مراکز و شیرخوارگاه‌های سازمان بهزیستی بدون هیچ وقفه‌ای در حال انجام است و نیاز به واگذاری فوری فرزندان به خانواده‌ها تکذیب می‌شود.

روابط عمومی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که زلزله شب گذشته در سمنان خوشبختانه هیچ مصدوم و فوتی‌ای نداشته است‌.