سه‌شنبه 27 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر با حضور چهره‌هایی از موسیقی ایرانی، نواحی، پاپ، کلاسیک، موسیقی بانوان و دیگر بخش‌ها برگزار شد.

افتتاحیه نمایشگاه آثار گریگور یعقوبی، استاد برجسته‌ی هنر نقاشی در بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد.

فروش سینمای ایران در بهمن ماه امسال به بیش از 127 میلیارد و 278 میلیون تومان رسید. همچنین تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و کرج به ترتیب پرفروش‌ترین استانهای کشور را داشتند.

مستند «کابوس ژنرال» ماجرای یک اتفاق مهم در تقویم سیاسی ایران است؛ ایده‌ای که از دوران فتحعلی‌شاه وجود داشته و پس از پیروزی انقلاب محقق می‌شود.

حافظان و قاریان فینالیست در چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از سوی هیئت داوران معرفی شدند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید 10 میلیون حافظ قرآن در کشور داشته باشیم و با توجه به منویات ایشان باید سبک زندگی قرآنی را اصل بدانیم و بر اساس آن قرآن بیاموزیم.

سردار جعفری می گوید: در مورخه 21/11/1364 و در آستانه فتح فاو یکی از فرماندهان عالی رتبه بعث به نام کاظم عبود، فرمانده تیپ 111 ارتش عراق به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بود.

بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون از برگرداندن هزینه‌ای که تعدادی از هنرمندان بابت تبلیغ برای کوروش کمپانی دریافت کرده‌اند، خبر داد.

رئیس هیئت امنای دانشگاه علوم قرآن و حدیث زندگی زاهدانه و صبر را از ویژگی های بارز حجت الاسلام حجتی بر شمرد.

فیلم سینمایی «مقیمان ناکجا» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی شهاب حسینی اکران آنلاین می‌شود.

تازه‌ترین اثر پروژه «تار و تاریخ‌» با عنوان «به کس دل نَبَهسُم» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد و خوانندگی میلاد هیبدی در شهر کرد و در قلعه چالشتر ضبط شده است.

طی آیین نکوداشت حجت الاسلام سیدمحمدباقر حجتی، جهاد علمی، اخلاص و تشویق شاگردان به تدریس، از ویژگی های بارز این استاد علوم قرآن و حدیث شمرده شد.

مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد.

مسئول یادمان شهدای شرهانی گفت: حسینیه جدید یادمان شهدای شرهانی هم اکنون آماده بهره برداری و استفاده است.

دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) به مناسبت نیمه شعبان با طرحی به این مناسبت رونمایی شد.

آیت الله جوادی آملی طی پیامی به آیین نکوداشت حجت الاسلام حجتی از خدمات این اندیشمند بزرگ جهان اسلام تقدیر کرد.