تصمیم به فرار عضو گروهک منافقین از اربیل به اروپا با «حربه خودسوزی» / لزوم ورود وزارت خارجه
خودسوزی یکی از حربه های پرکاربرد اعضای منافقین در کشورهای مختلف جهت رسیدن به اهداف و منافعشان بوده و هست و این بارهم در اربیل عراق یک عضو سازمان مزبور که متهم به ارتکاب قتل است با این روش تلاش کرد به اروپا فرار کند.
ایسکانیوز: فارغ از هیاهوی سیاسی روزهای اخیر که ناشی از شور و اشتیاق ایجاد شده در فضای انتخاباتی کشور است، خبری مبنی بر خودسوزی یک ایرانی در مقابل دفتر سازمان ملل در اربیل عراق منتشر شد که با بررسی های انجام شده متوجه شدیم آن فرد یکی از اعضای گروه خبات که شاخه کردی سازمان منافقین به نام «بهزاد محمودی» بوده است.
با مشخص شدن ابعاد بیشتر این ماجرا و همچنین مصاحبه «سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل» در اربیل و البته گزارشهایی که در رسانههای محلی در ایران به خصوص در شهرستان بوکان، مشخص شد بهزاد محمودی متهم به قتل فردی با نام «قانع عبدالهی» است.
خانواده مقتول پس از انتشار تصاویر این خودسوزی و شناسایی چهره این فرد، متوجه شدند که بهزاد محمودی، همان فردی است که در 22 دی 1397 در میدان قدس شهرستان بوکان، قانع عبداللهی را به قتل رسانده و متواری شده است.
به تعبیر دیگر، علت اصلی خودسوزی بهزاد محمودی هم فرار از عدالت و دادگاهی شدن به واسطه اتهام به قتل در ایران بوده است.
عضو گروه خبات کردستان تلاش کرده با مظلومنمایی در مقابل رسانههای اقلیم کردستان به کشورهای اروپایی فرار کند تا از گزند پیگیری های قضایی خانواده مقتول در امان باشد.
«فیرس الخطیب» سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل در این خصوص گفته: «کمیساریای عالی پناهندگان مایل است مانع بازگشت اجباری پناهنده گان به کشور خود شود و در صورت مواجه شدن با مشکلات حقوقی، وکلای کمیساریا، از حقوق پناهجویان دفاع میکنند؛ اما آژانس پناهندگان از حقوق افراد دارای سابقه کیفری و جنایی دفاع نخواهد کرد.»
بنابراین، از آنجا که موضوعی در بیرون از مرزهای کشور رخداده و البته بار حقوقی سنگینی هم پیدا کرده، بهتر آن هست که دستگاه قضایی و وزارت خارجه کشورمان در خصوص ابعاد ادعای خانواده فرد به قتل رسیده توضیحات و پیگیریهای لازم را انجام داده و در صورت صحت ادعا، زمینه استرداد «بهزاد محمودی» به ایران و اجرای عدالت در مورد وی را فراهم کنند.
از طرف دیگرهم، اقلیم کردستان عراق که نسبت به جمهوری اسلامی ایران تا حدودی مواضع مخالف دارد نیز باید به این نکته توجه بیشتری داشته باشد که هرگونه همکاری در زمینه های مختلف حقوقی، سیاسی، امنیتی و البته اقتصادی با همسایه شرقی خود یعنی ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای، می تواند در راستای ایجاد صلح، ثبات و امنیت هرچه بهتر آنها باشد.
همواره حسن همجواری میان همسایگان میتواند تضمین کننده بقای حکومت ها و دولت های منطقه و البته توسعه همکاری های دو طرفه آنها در زمینه های مختلف باشد و این موضوع در خصوص روابط میان ایران با اقلیم کردستان عراق و البته دولت مرکزی بغداد نیز صادق است.
دستگاه دیپلماسی کشورمان به همراه قوه قضاییه میتوانند با اقدامات مناسب و مقتضی نسبت به تسریع روند استرداد بهزاد محمدی عضو سازمان خبات و متهم به قتل یک شهروند کرد ایرانی، گام بردارند.
همواره گروهک منافقین و دیگر گروه های معارض ضد انقلاب به دنبال ضربه زدن به ایران و شهروندان ایرانی بوده و هستند که البته تلاش های مستمر آنها بعد از چهاردهه کماکان بی نتیجه باقی مانده که این نشان دهنده هشیاری کسانی است که وظیفه آنها تامین امنیت کشور و ملت ایران است.
در این ماجرا هم درخواست هر فعال حقوق بشری این است که اگر فردی مرتکب جرمی شده است، باید در دادگاه صالحی محاکمه شده و عقوبت کار خود را ببیند که این مهم در خصوص بهزاد محمدی که امروز در اربیل بستری است نیز صدق می کند و این عضو شاخه کردهای منافقین باید با استرداد به ایران در دادگاه حاضر شده و نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد.
سابقه منفی و بسیار سیاهی که سازمان منافقین، سلطنت طلبان، حرکه النضال و گروه های مشابه آنها که در جبهه معارضین نظام جمهوری اسلامی ایران قراردارند نشان از این واقعیت دارد که اعضا و رهبران این گروه ها، علاوه بر آنکه دستشان به خون هزاران مرد و زن بیگناه ایرانی آغشته است و خودشان اعتراف به قتل 17 هزار نفر در ایران را دارند، با دشمنان قسم خورده ملت ایران هم متحد بوده و هستند.
در پایان بد نیست اشاره ای هم داشته باشیم که همین گروه های به اصطلاح برانداز در دوران ریاست جمهوری ترامپ در کاخ سفید از اجراکنندگان سیاست فشارحداکثری علیه ایران خواستند که تا میتوانند فشار و گستردگی تحریم ها علیه تهران را افزایش دهند و این سوال مطرح می شود که کدام ایرانی حااضر می شود که هموطن خود را به قتل برساند یا تحت فشار قرار دهد؟ کدام ایرانی حاضر است با دشمن وطن خود متحد شده و مسیر خیانت را پیش گیرد؟