تصمیم تهران برای حضور در دور بعدی مذاکرات مشخص نیست

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه برای جمهوری اسلامی ایران قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی یا چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین جنگافروزی در منطقه شده باشد، درباره دور بعدی مذاکرات گفت: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه برای جمهوری اسلامی ایران قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی یا چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین جنگافروزی در منطقه شده باشد، درباره دور بعدی مذاکرات گفت: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.
وی افزود: طرف مقابل کاری کرد که عملاً مذاکره و گفتوگو بیمعنا شد. اینکه شما همزمان ادعای مذاکره و گفتوگو برای رسیدن به تفاهم در مورد یک موضوعی را مطرح کنید و در عین حال تقسیم کار انجام داده و اجازه بدهید که یک رژیم نژادپرست، تمامیت ارضی کشور را مورد تعرض قرار دهد، امکانپذیر نیست.
به گفته بقایی، برای جمهوری اسلامی ایران و حتی برای هیچکس در دنیا قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون همکاری، هماهنگی، یا حداقل چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین تجاوز ماجراجویانه و چنین جنگافروزیای در منطقه شده باشد.
وی با تاکید بر اینکه دولت آمریکا را مسئول تبعات و عواقب این اقدام نسنجیده و خلاف قانون رژیم صهیونیستی میدانیم، تصریح کرد: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.
بقایی ادامه داد: اساساً آرزوی همیشگی رژیم صهیونیستی این بود که کشورهای غربی را به سوی درگیری و گرفتاری در منطقه بکشاند، به نظر میرسد این دفعه هم موفق شده است و بهنوعی یک روند دیپلماتیک را با این ماجراجویی، تحت تاثیر قرار داده است.
وی اظها رداشت: این موضوع در واقع نشان دهد که کماکان سیاستگذاران آمریکایی بهشدت تحت تأثیر و نفوذ این رژیم هستند./ ایرنا