سه‌شنبه 4 شهریور 1404

تعداد شهدای حمله تروریستی سوریه افزایش یافت

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تعداد شهدای حمله تروریستی سوریه افزایش یافت

وزارت بهداشت سوریه در آماری غیر نهایی اعلام کرد که تعداد شهدای حمله تروریستی به جشن فارغ التحصیلی دانشکده افسری نظامی در حمص، به 89 تن از جمله 31 زن و 5 کودک افزایش یافته است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت سوریه «سانا»، وزارت بهداشت در اطلاعیه خود در فضای مجازی، تعداد مجروحان را هم 277 نفر اعلام کرد.

«حسن الغباش» وزیر بهداشت سوریه روز گذشته در گفت‌وگو با شبکه «السوریه» درباره وضعیت مجروحان این جنایت تروریستی گفته بود: شدت جراحات این افراد متفاوت بوده و کادر درمانی، در حال ایجاد تمامی تجهیزات پزشکی و انجام کلیه جراحی‌های مورد نیاز است و توانسته از همه مجروحان مراقبت کنند.

بعدازظهر روز گذشته (پنج‌شنبه، 5اکتبر) بود که تلویزیون رسمی سوریه از حمله پهپادی به مراسم فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دانشکده نظامی در استان حمص خبر داد و گفت که این حمله تلفاتی زیادی بر جای گذاشته است.

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای این جنایت گروه‌های تروریستی در حمص را بشدت محکوم کرده و ضمن توصیف این اقدام تروریست‌ها به اقدامی بزدلانه، خواستار مؤاخذه کشورهای حامی تروریسم شد.

انتقام سوریه از حمله خونین به دانشکده افسری / مواضع تروریست‌ها بمباران شد

سوریه همچنین در بیانیه‌ای از سازمان ملل و شورای امنیت خواست تا حمله گروه‌های تروریستی به دانشکده نظامی این کشور در حمص را محکوم کنند.

دولت دمشق ضمن اعلام 3 روز عزای عمومی، بیانیه‌ای صادر و در آن تاکید کرد: پرچم سوریه در سراسر این کشور و همه سفارتخانه‌ها و دفاتر دیپلماتیک در خارج در این سه روز به صورت نیمه افراشته خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.