تقدیر اساتید بسیجی دانشگاه فنی و حرفهای از اقدامات قوه قضائیه در حوزههای تولید و اشتغال
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از روسای کانونها و اعضای بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفهای کشور طی نامهای از اقدامات قوه قضائیه در حوزههای تولید، اشتغال و کسب و کار قدردانی کردند. متن این نامه به شرح زیر است: حضرت آیت الله رییسی رییس محترم قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران سلام علیکم؛ خداوند را شاکریم که امروز قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با اقدامات شایسته خود زمینه امید...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از روسای کانونها و اعضای بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفهای کشور طی نامهای از اقدامات قوه قضائیه در حوزههای تولید، اشتغال و کسب و کار قدردانی کردند.
متن این نامه به شرح زیر است:
حضرت آیت الله رییسی رییس محترم قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران سلام علیکم؛ خداوند را شاکریم که امروز قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با اقدامات شایسته خود زمینه امید آفرینی و اطمینان بخشی را در بین آحاد جامعه فراهم نموده است، در سالی که مزین است به شعار «تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها» لذا با توجه به ضرورت و با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری ذیل بیانیه گام دوم انقلاب در «توصیه پنجم» مبنی بر اجرای عدالت و مبارزه با فساد و اینکه دستگاه نظارتی باید با قاطعیت و حساسیت از تشکیل نطفه فساد پیشگیری نماید و همچنین بیانات ارزشمند ایشان در ارتباط تصویری با مسئولین دستگاه قضا، به نقش آفرینی قوه قضائیه در جهت کمک به تولید ملی و حل مشکلات معیشتی و مسائل حقوقی و قضایی مرتبط با تولید و بهبود کسب و کاراشاره نمودند و نیروهای پرتلاش فنی بعنوان اصلیترین و بزرگترین سرمایه انسانی کشور محسوب میگردند آن هم در شرایطی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با جنگ اقتصادی تمام عیار به سر میبرد.
ما امضاء کنندگان این نامه جمع کثیری از روسای کانونها و اعضای بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفهای کشور بعنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور از تصمیمات قاطعانه، شجاعانه و جهادی ریاست محترم آن قوه و همکاران محترم ایشان در ایجاد تحول در دستگاه قضایی بویژه در حوزههای تولید، اشتغال و کسب و کار که در ذیل به نمونههای از این اقدامات اشاره نموده صمیمانه قدردانی مینماییم.
1. نجات بخشی بیش از 1200 واحد تولیدی، کارخانه، کارگاه و شرکت از تعطیلی و بازگرداندن آنها به چرخه تولید در راستای رونق تولید. 2. رسیدگی ویژه و تخصصی به پروندههای مرتبط با واحدهای تولیدی به ویژه شرکتهای خصوص سازی شده. 3. حمایت قضایی جهت تسویه فوری مطالبات واحدهای تولیدی به دلیل بدهی بانکی. 4. شناسایی و برخورد کیفری با متخلفان وعاملان تعطیلی کارخانجات در سطح کشور. 5. برخورد با واگذاری غیر اصولی مراکز تولید بزرگ و تخریب کارخانهها و کارگاهها بعلت بدهی. 6. طرح پایش بنگاههای تولیدی با هدف شناسایی بنگاههای تعطیل قابل احیاء وبنگاههای نیمه فعال و حمایت قضایی. 7. ایجاد مجتمعهای تخصصی رسیدگی به مفاسد اقتصادی و تشکیل دادگاههای تخصصی اقتصادی. 8. ایجاد و راه اندازی مرکز حمایت از تولیدکنندگان. 9. جلوگیری از متوقف ساختن کارگاهها و کارخانههای تملک شده توسط بانک ها. 10. جدیت و قاطعیت و حمایت از بنگاههای تولیدی و پشتیبانی از تولید و مانع زدایی آن در راستای عدالت اقتصادی. 11. رسیدگی ویژه نسبت به وضعیت سرمایه گذاری شرکتهای حاضر در بورس. 12. ساماندهی وضعیت تولید خودرو و توسعه شرکتهای خودرو سازی با برند جدید. 13. استفاده از ظرفیت واحدهای صنعتی و دولتی بعنوان حامی و تسهیل گر (پدرخوانده) دانشگاه فنی و حرفهای، هر دانشگاه مهارتی - یک کارخانه. 14. اصلاح قوانین و مقررات تامین واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ.
در پایان مجددا ضمن اعلام حمایت و پشتیبانی قاطع از اقدامات ارزنده مجموعه دستگاه قضا، توفیقات آن مجموعه را در رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار و حمایت و پشتیبانی از آن و اصلاح نظام اداری و نحوه خصوصی سازی و واگذاری صحیح آن به مردم و مبارزه با فساد و برقراری عدالت و امنیت اقتصادی از خداوند متعال مسئلت مینماییم. والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته جمعی ازاساتید بسیجی دانشگاه فنی و حرفهای کشور