یک‌شنبه 4 آذر 1403

تلگراف: چیزی به اسم رئیس‌جمهور میانه‌رو در ایران وجود ندارد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تلگراف: چیزی به اسم رئیس‌جمهور میانه‌رو در ایران وجود ندارد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه دولتی انگلیس، روزنامه تلگراف در مقاله‌ای با عنوان «چیزی به عنوان رئیس‌جمهور میانه‌رو در ایران وجود ندارد»، نوشت: نتیجه این انتخابات تغییر چندانی در سیاست‌های ایران ایجاد نخواهد کرد. کان کاگلن، سردبیر دفاعی و روابط خارجی تلگراف می‌نویسد: با در نظر گرفتن سابقه اسفبار رهبران به اصطلاح میانه‌رو ایران، به شدت ساده‌انگارانه خواهد بود اگر...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه دولتی انگلیس، روزنامه تلگراف در مقاله‌ای با عنوان «چیزی به عنوان رئیس‌جمهور میانه‌رو در ایران وجود ندارد»، نوشت: نتیجه این انتخابات تغییر چندانی در سیاست‌های ایران ایجاد نخواهد کرد.

کان کاگلن، سردبیر دفاعی و روابط خارجی تلگراف می‌نویسد: با در نظر گرفتن سابقه اسفبار رهبران به اصطلاح میانه‌رو ایران، به شدت ساده‌انگارانه خواهد بود اگر باور کنیم که انتخاب مسعود پزشکیان، تهران را به اتخاذ رویکردی کمتر خصمانه در مقابل غرب هدایت خواهد کرد. انتخاب مسعود پزشکیان به حکومت ایران کمک خواهد کرد تصویر میانه‌روتری از خود در جهان ارائه دهد، اما در واقع تقریباً هیچ تأثیری بر تندرو‌هایی نخواهد داشت که عملاً کنترل سرنوشت کشور را برعهده دارند. نویسنده این مقاله، خطاب به سیاست‌گذاران دولت‌های غربی نوشت آن‌ها باید در نظر داشته باشند احتمال این که پزشکیان باعث هرگونه تغییر ملموس در رفتار تهران شود، بسیار اندک است.

به گزارش بی‌بی‌سی، خبرگزاری اینترفاکس هم با یوری لیامین، پژوهشگر و کارشناس امور ایران مصاحبه کرده که معتقد است با تغییر رئیس‌جمهور ایران، نباید انتظار تغییر جدی به خصوص در سیاست خارجی را داشت. این تحلیلگر به وعده‌های پزشکیان برای توجه به دیپلماسی و مذاکره برای رفع تحریم‌ها اشاره کرده اما گفته است که با توجه به برگزاری انتخابات آمریکا در شش ماه آینده، این مسئله چندان به موضع پزشکیان و به طور کلی موضع ایران در این موضوع بستگی ندارد.

سردبیر بین‌الملل شبکه خبری اسکای انگلیس هم تغییر در سیاست‌های هسته‌ای ایران را بعید دانسته و نوشت: این مسئله تا حد زیادی به این موضوع بستگی خواهد داشت که آیا دونالد ترامپ به کاخ سفید برمی‌گردد یا نه. ممکن است رئیس‌جمهور آینده ایران لحنی آشتی‌جویانه‌تر در قبال غرب در پیش بگیرد، اما احتمال بازگشت به مذاکرات هسته‌ای بسیار کم است.

منبع: کیهان