یک‌شنبه 4 آذر 1403

توجه به آینده پژوهی بر پایه استراتژی‌های نوآورانه در صنعت هوانوردی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
توجه به آینده پژوهی بر پایه استراتژی‌های نوآورانه در صنعت هوانوردی

محمدحسین یوسف پور رئیس هیأت مدیره هواپیمایی آسمان در یادداشتی نوشت: صنعت هوانوردی با وجود اینکه در طول سال‌های گذشته با مشکلات عدیده‌ای رو به رو بوده و شیوع بیماری کرونا و برخی سیاست‌های غلط در گذشته موجب شده است که امروز شاهد برخی عقب ماندگی‌ها در این صنعت باشیم، اما همچنان یکی از پیشران‌های توسعه کشور به شمار می‌رود و برنامه‌های مختلفی نیز از سوی دولت، وزارت راه و شهرسازی و سازمان...

محمدحسین یوسف پور رئیس هیأت مدیره هواپیمایی آسمان در یادداشتی نوشت: صنعت هوانوردی با وجود اینکه در طول سال‌های گذشته با مشکلات عدیده‌ای رو به رو بوده و شیوع بیماری کرونا و برخی سیاست‌های غلط در گذشته موجب شده است که امروز شاهد برخی عقب ماندگی‌ها در این صنعت باشیم، اما همچنان یکی از پیشران‌های توسعه کشور به شمار می‌رود و برنامه‌های مختلفی نیز از سوی دولت، وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری در این خصوص ترسیم شده است.

صنعت هوانوردی را می‌توان یکی از ملزومات مهم در توسعه پایدار کشور دانست و برای اینکه این صنعت مهم و راهبردی بتواند به آنچه که شایسته و بایسته است دست یابد در کنار برنامه‌های از پیش تعیین شده، آینده پژوهی بر پایه استراتژی‌های نوآورانه است.

از نکات مهم که در رشد و توسعه صنعت هوانوردی باید مورد توجه قرار گیرد ایجاد و تقویت هرچه بیشتر زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت است تا با اجرای برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، تراز هوانوردی جمهوری اسلامی در منطقه از شرایط مطلوبی برخوردار باشد.

از دیگر مسائل مهم خودکفایی در بخش‌های مختلف صنعت هوانوردی است و در راستای تحقق این مهم توجه به ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان که از نخبگان و متخصصان ایرانی بهره می‌گیرند می‌تواند تحولاتی عظیم را در این صنعت رقم بزند.

ضروری است با تقویت هرچه بیشتر این صنعت نوین و به روز، با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و بهره‌مندی از دانش متخصصان جوان کشور، از سد تحریم‌های ناجوانمردانه دشمنان نظام اسلامی عبور کرد و این صنعت را در ایران اسلامی به جایگاه واقعی خود رساند.

توسعه شبکه پروازی و شبکه فرودگاهی، تقویت هرچه بیشتر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های فرودگاهی، توجه به توسعه زیرساخت‌های تجاری مرتبط با شبکه فرودگاهی، بازمهندسی کریدور‌های هوایی با هدف ارتقاء میزان بهره‌وری و تقویت هرچه بیشتر ناوگان هوایی کشور از راهبرد‌های مهمی است که در صورت توجه جدی و تلاش روزافزون برای تحقق آن‌ها می‌توان افق‌های روشنی را پیش روی حمل و نقل هوایی در آسمان ایران قرار دهد.