جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
حکایت مجلس مشروطه و عدالتخانه در ایران از همان ابتدا برای نظام سلطانی قاجار و جامعهی استبداد زدهی ایران آن قدر غریب مینمود که هنوز از پس قبول بیزحمت آن در ابتدا و صدور فرمان مشروطیت، نیت خیر پشت حکم ملوکانهی مظفرالدینشاه را باور نداشته و نداریم و او را شاه ضعیف و بیمار میخوانیم و گویی همان شیوهی محمدعلیشاهی را برای به توپ بستن مجلس به عنوان یک خالصسازی سخت و خشن، بیشتر باور...
معاون رئیس جمهور گفت: انقلابیون فکر میکردند که باید سالها با رژیمی که تمام دنیا از او حمایت میکند، مبارزه کنند، اما دیدیم که با کمک خدا زودتر از موعد پیروزی حاصل شد.
جماران نوشت: سید محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر این مصوبه تبدیل به قانون شود باید بگوییم که این آقایان فاتحه انتخابات را خواندهاند و محلی برای انتخابات رقابتی و آزاد باقی نگذاشتهاند. نظارت استصوابی تقریبا 134 ماده دیگر قانون انتخابات را تعلیق، بی اثر و بی خاصیت کرده بود و این قانون هم که بیاید، بقیه آن را بی خاصیت میکند.
«جمهوریت نظام اسلامی، مبانی و راهکارها» عنوان دیگری از سلسله نشستهای «راه گفت وگو» در مؤسسه اطلاعات است که با حضور محمد عطریانفر، روزنامهنگار و فعال سیاسی و مهدی فضائلی، کارشناس و فعال رسانهای و محمد خدادی، دبیر جلسه برگزار شد. آنچه در ادامه میخوانید چکیده مباحث مطرح شده در این نشست است که در شماره روز دوشنبه 29 خرداد 1402 روزنامه اطلاعات منتشر شده است.
میرلوحی گفت: میبینید که تاکنون شورای نگهبان چه برخوردی با انتخابات داشته و مجلس فعلی محصول شورای نگهبان است. اگر بنا است به فرمایش رهبری برگردیم و انتخابات به مفهوم واقعی کلمه آزاد، رقابتی و سالم شود، به نظر میآید فعلا محل آن شورای نگهبان است؛ اگر این مصوبه تبدیل به قانون شود باید بگوییم که این آقایان فاتحه انتخابات را خواندهاند و محلی برای انتخابات رقابتی و آزاد باقی نگذاشتهاند.
دولت آقای رئیسی باید قدردان اختیاراتی باشد که به او تفویض شده است، مانند مذاکره مستقیم با آمریکا در عمان و واشنگتن و نیز توافق با آژانس، اختیاراتی که هرگز به دولت آقای روحانی داده نمیشد.
عباس عبدی: همه رویدادهای انتخاباتی سال 92 پیش از اتفاق افتادن از نظر ناظران غیر ممکن مینمود ولی بعد که اتفاق افتاد گمان کردند که این کار باید اتفاق میافتاد و طبیعی بود. بنابر این تمام آنچه درباره احتمال رخ دادن وضعیتهای بد سیاسی در آینده گفته میشود هیچکدام الزامی نیست اگر هم رخ دهد شاید محصول بیارادگی ما است.
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «پویایی سیاست» در روزنامه اعتماد نوشت:انتخابات سال 1392 بهرغم همه مشکلات آن جایگاه نهاد انتخابات را ارتقا داد. حمایت اصلاحطلبان از او نیز به نوبه خود فصل جدیدی را در معنای سیاست عملی در ایران پس از انقلاب گشود.
یک همسر شهید مدافع حرم گفت: از وضعیت حجاب در خیابانها گریهمان میگیرد!
خبر فوری نوشت: محمد باقری بنایی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: آزادسازی دلارهای بلوکه شده عملا اتفاق نخواهدافتاد و دلاری به ایران ارسال نخواهدشد؛ احتمالا به ازای دلارهایی که در عراق، افغانستان، پاکستان، کره جنوبی و... داریم به ایران کالاهای اساسی مثل دارو خواهندداد.
روزنامه اطلاعات نوشت: مردم خواستار برقراری آرامش و حل مسایل داخلی و به خصوص خارجی با محور رفع تحریمها در هر چارچوبی - از جمله برجام - و به قید فوریت هستند تا از این رهگذر اوضاع زندگی و سفرهشان در این شرایط دشوار اقتصادی اندکی بهبود یابد.
منیبان نوشت: ایمن آبادی با اشاره به اظهارات ظریف در مورد برجام تصریح کرد: ظریف مطلب بسیار درستی درباره برجام گفت مگر این افراد نمیگفتند مرده برجام هم قابل دفن نیست و باید دور انداخته شود؟ چرا الان برجام را پاره نمیکنند؟ پس چرا دیپلماسی التماسی دارید؟ از طرفی با خبرسازی های دروغین درباره مذاکرات به دنبال کنترل بازار ارز هستید. از آن طرف رویترز و آمریکا مذاکره با ایران را تکذیب میکنند.
روزنامه هم میهن نوشت: پیش از شروع مجلس هشتم، فراکسیون اصولگرایان این مجلس تشکیل جلسه داد و از میان علی لاریجانی و غلامعلی حدادعادل، علی لاریجانی را بهعنوان رئیس مجلس هشتم برگزید.
حالا که مسئولیت اداره اقتصاد کشور به گردن دوستان خودشان افتاده است، دیگر نه فقط تحریم را زیباترین نعمت نمیدانند بلکه تازه متوجه شدهاند که تحریم به قول ما کرمانیها چه زهرِ زقاتلی است!
روزنامه ایران، ارگان دولت یکی از صفحات امروز خود را به مطالبی برای حمله مجدد به وزیر امور خارجه دولت روحانی و برجام اختصاص داد.