یک‌شنبه 30 دی 1403

جریانات سیاسی در کشور فاقد برنامه هستند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
جریانات سیاسی در کشور فاقد برنامه هستند

سعید محمد گفت: راه نجات کشور ورود افراد نخبه به عرصه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیری است.

ویژه برنامه نشست آگاهی بخشی جامعه با محوریت «تحول نخبگانی» با موضوع حماسه 9 دی و نقش حاج قاسم سلیمانی در منطقه، به همت بسیج دانشجویی در پردیس شهید چمران برگزار شد.

سخنران ویژه این مراسم «سعید محمد» بود که ضمن اشاره به نقش شهید سلیمانی در منطقه، به تبیین موضوعات مهم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روز پرداخت و گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی امسال نامزد نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی جریانات سیاسی با دوقطبی سازی ذهن مردم را درگیر مسائل بی ارزش می‌کنند. گفت: متاسفانه حجم مافیا در کشور ما چندین برابر دولت است. برای مثال وقتی مسئله مهمی مانند فساد چای دبش مطرح می‌شود، برخی حواشی مانند ماجرای صادق بوقی آن را به حاشیه می‌برد.

محمد گفت: اصل 30 قانون اساسی می گوید آموزش و پرورش باید رایگان باشد، اما سالیان سال یک عده‌ای آمدند آموزش را به گونه‌ای رقم زدند که نتیجه اش این شد که هرکس پول دارد آموزش بهتری می تواند ببیند و هرکسی پول ندارد باید از یک آموزش خیلی بی کیفیتی برخوردار باشد؛ لیبرال‌ها و نئو لیبرال‌ها همه چیز را کالا می بینند و می گویند هرکسی پول داشت می تواند استفاده کند و هرکسی نداشت استفاده نکند.

وی بیان کرد: ما انتظارمان این بود در دولت انقلابی، مفاهیم اولیه حل شده باشد، ولی متاسفانه وزیر آموزش و پرورش دولت انقلابی، آموزش فرزندان این سرزمین را با خودرو مقایسه کرد و گفت شما اگر خودرو بهتری می خواهید باید پول بیشتر بدهید، این عمق فاجعه است یعنی کسی که باید تفکر استراتژیک در حوزه آموزش و پرورش داشته باشد و دنبال برقراری عدالت در بین فرزندان این سرزمین باشد نگاه تبعیض آمیزی به این مساله دارد. وی ادامه داد: در کشور آمار رسمی می گوید دهک اول جامعه 23 برابر دهک دهم جامعه بیشتر از یارانه استفاده می کنند یعنی سیستمی طراحی شد که افراد افراد غنی بیش از فقیر از یارانه استفاده می کند، مثلا در موضوع بنزین اگر شخصی که ده تا خودرو دارد ده تا سهمیه میگیرد آن بنده خدایی که یک خودرو هم ندارد هیچ سهمیه‌ای نمی گیرد.

سعید محمد ادامه داد: جریانات سیاسی برنامه ندارند، جریانات سیاسی استراتزی ندارند، شاخص ندارند، تا حالا شما شنیده اید که جریانات سیاسی نزدیک به انتخابات که سینه چاک می کنند و از شما رای می طلبند، آمده باشند گفته باشند اگر من بیایم در مجلس طی چهار سال آینده این ده تا شاخص را محقق می کنم که قابل اندازه گیری باشد که شما بتوانید کنترل کنید ببینید انجام داده اند یا خیر.

وی ادامه داد: جریانات سیاسی ما شوخی بیش نیستند منفعت طلبی است، قدرت طلبی است، خداوند رحمت کند شهید بهشتی را می فرمودند ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت، ولی امروز جریانات سیاسی تشنگان قدرت هستند نه شیفتگان خدمت. با تغییر اسامی نمی توانید ذهن مردم را از عملکرد نا مطلوب خود پاک کنید، یک دوره اطلاح طلب یک دوره رادیکال، یک دوره اعتدالگرا، یک دوره اصولگرا، یک دوره نئو اصولگرا، یک دوره خیزش این‌ها دردی از مردم دوا نمی کند و مردم هیچ خروجی از این تغییر اسامی مشاهده نمی کنند بلکه وضع آن‌ها بدتر هم می شود.

سعید محمد گفت: اعتقاد شخصی من این است جریانات سیاسی ناکارآمد هستند و متاسفانه این جریانات در دست یکسری از مافیا اسیر شده اند. ماجرای 206 و لندکروز، توهین به شعور ملت بود و نشان داد مجلس در دست مافیای خودرو اسیر است

وی در ادامه گفت: راه نجات کشور ورود افراد نخبه به عرصه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیری است، مطمئن باشید اگر مجلس درستی داشته باشیم دولت هم درست می شود، اما مجلسی که توسط مافیا چیدمان شود مطمئن باشید دولت ناکارآمد و در جهت اهداف مافیا خواهد بود.

سعید محمد در ادامه گفت: باید نخبه‌ترین افراد جامعه در کمیسیون‌های مجلس قرار گیرند تا بهترین خروجی برای ملت ایجاد شود و باید گفت جای تاسف است کمیسیونی که قرار است بحث تلفیق که یک بحث اقتصادی است تنها تعداد انگشت شماری دارای تحصیلات و تخصص اقتصادی می باشند.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری اخیرا اعتراض کردن به نوع بررسی صلاحیت‌ها راجع به یکی از کسانی که هیات اجرای رد صلاحیتش کرده بودند و فرمودند ایشون مگر چه عیبی دارد که ردش کرده اید.

وی افزود: این‌ها حربه همین آقایون است تنوع و تکثر را کاهش داده و در یک مشارکت حداقلی به اهداف خود برسند جالب آنکه خیلی از موارد افراد دارای صلاحیت را رد و افرادی که تخلفات آن‌ها برای همه افراد جامعه واضح است تایید شده اند. ظاهرا افرادی که حق گو هستند و در مقابل زیاده خواهان می ایستند محکوم به حذف هستند.

وی در پایان گفت: برای ایجاد تحول باید به شاخص‌های مدنظر رهبری توجه کنیم که آن‌ها عبارتند از: عدالت طلب باشد، فساد ستیز باشد، کارآمد باشد، باید شجاع باشد، باید هوشمند باشد، باید امانت دار باشد، باید ساده زیست باشد، باید با تقوا باشد، باید اعتقاد به آرمان‌ها داشته باشد، باید خستگی ناپذیر باشد، باید با مردم صمیمی باشد، منفعت شخصی خودش را پیگیری نکند و باید منفعت مردم را پیگیری کند، باید صادق باشد و چهارچوب‌های اداره کشور مثل اقتصاد مقاومتی را قبول داشته باشد. این‌ها شاخص‌هایی است که میشود افراد داری صلاحیت را با آن تشخیص داد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها