جزئیات اقدامات سپاه در گام پنجم طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در آیین افتتاح پنجمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید سلیمانی در کانون بسیج اراک جزئیات اقدامات سپاه در گام پنجم طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی را تشریح کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ محسن کریمی عصر امروز در آیین افتتاح پنجمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید سلیمانی با اشاره به اقدامات سپاه و بسیج در راستای مقابله با بیماری کرونا گفت: با فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرای طرح مواسات و کمکهای مومنانه، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور تشکیل شد و خوشبختانه با مشارکت آحاد مختلف مردم، بخش دولتی و نهادهای انقلابی موفق شدیم بیش از 350 هزار بسته معیشتی در قالب رزمایش کمک مومنانه با ارزش ریالی بطور میانگین 400 هزار تومان، در بین نیازمندان و آسیب دیدگان از بیماری کرونا توزیع کنیم.
وی افزود: علاوه بر توزیع این میزان بسته معیشتی، گروه های مردمی در سراسر استان و همچنین کارخانجات تولیدی، اصناف، بانکها، موسسات خیریه نیز اقدام به تهیه و توزیع اقلام معیشتی برای جامعه هدف خود کردند که آمار دقیقی از تعداد بستههای توزیع شده در دست نیست. همچنین نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد و بهزیستی نیز کار توزیع بستههای حمایتی را بطور مستمر در دستور کار دارند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: علاوه بر توزیع بستههای معیشتی، قریب به 1200 سری جهیزیه در شرایط کرونایی توسط بسیج سازندگی آماده و توزیع شده است. همچنین 760 واحد مسکونی برای محرومین و افراد نیازمند کارسازی شده و هم اکنون نیز 114 واحدمسکونی در حال احداث و تکمیل است.
وی از توزیع 510 عدد گوشی تلفن همراه و تبلت بین دانش آموزان نیازمند استان خبر داد و گفت: حدود یک میلیون و 200 هزار اقلام بهداشتی در اختیار نیازمندان و نیز جانبازان دوران دفاع مقدس قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با شیوع موج جدید بیماری کرونا نیز در ادامه اجرای نهضت کمک مومنانه توزیع 100 هزار بسته معیشتی در جلسه قرارگاه با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک هدفگذاری شد و مقرر شد که در چهار نوبت 15 روزه و در هر نوبت 25 هزار بسته معیشتی با مشارکت مردم و بخش دولتی کارسازی شود.
کریمی تصریح کرد: در پیک پنجم کرونا اجرای مرحله جدید طرح شهید سلیمانی در دستور کار قرار گرفته است که این طرح موفق در مراحل قبلی توانست کارآمدی فرهنگ و تفکر بسیجی را به منصه ظهور برساند. در دوره قبل اجرای طرح شهید سلیمانی ظرفیت بالغ بر 9 هزار بسیجی بکار گرفته شد که در موضوعاتی نظیر غربالگری، رصد و پایش برای کمک به درمان نقش داشتند.
وی بیان کرد: بخشی از نیروهای جهادی و بسیجی بویژه بسیج طلاب در حوزه خدمات بیمارستانی و رسیدگی به بیماران بکارگیری شدند و با حضور در بیمارستانهای آیت الله خوانساری، امیرالمومنین (ع) و بیمارستان قدس خدمات لازم را به بیماران ارائه میدهند.
وی با اشاره به اینکه 9 مرکز نقاهتگاهی توسط سپاه و با حمایت دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان پیش بینی شده است، تصریح کرد: با تکمیل ظرفیت بیمارستانی در مجاورت بیمارستان قدس یک مرکز تخصصی نقاهتگاهی دایر شد تا خدمات لازم را به بیماران ارائه دهد و با تشخیص علوم پزشکی استان تعداد مراکز نقاهتگاهی افزایش خواهد یافت.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی از راهاندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون توسط سپاه در استان خبر داد و افزود: این مرکز با سازماندهی نیروهای جهادی و بسیجی و با فراگیری آموزشهای لازم در امر واکسیناسیون مردم مشارکت خواهند داشت. همچنین نیروهای جهادی و بسیجی آمادگی لازم را برای پرستاری از بیماران در مراکز درمانی، نقاهتگاهی و یا در منزل بنا به نیاز حوزه سلامت استان دارند.
وی در ادامه مشارکت بسیج در ایست و بازرسی و کنترل تردد خودروهای غیربومی در کنار پلیس را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: عمده فعالیتهای بسیج در قالب قرارگاههای محله محور که محوریت آن ائمه جماعت، ارکان مساجد، پایگاههای بسیج، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، هیئات مذهبی و موسسات خیریه، هستند صورت میگیرد.
کریمی به انعقاد تفاهمنامه فی ما بین بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بسیج در سطح کشور اشاره کرد و افزود: برابر این تفاهمنامه حمایت از بیش از 50 هزار نفر افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری کرونا فوت کردند در دستور کار قرار گرفته است که سهم استان مرکزی از این میزان حدود سه هزار نفر است.
وی با اشاره به فعالیت افزون بر 1200 گروه جهادی در حوزه کمک مومنانه، ساخت مسکن، آموزشی، کارهای عمرانی و پیشگیری و درمان کرونا در استان مرکزی گفت: از این تعداد گروه جهادی 700 گروه در حوزه پیشگیری و درمان کرونا فعالیت دارند.
انتهای پیام