حداد عادل
حداد عادل
امیرحسین ثابتی، محمدصادق کوشکی و سایر هفکرانشان در این جریان که دیگران را متهم به سکوت می کنند خوب است به سایت رسمی آقای سعید جلیلی مراجعه کنند و از او سوال کنند که چرا تنها موضع گیری رسمیاش مربوط به 27 مهر یعنی یک ماه پس از شروع آشوبهاست. یا مثلا بگویند که موضع آقای صادق محصولی درباره این اتفاقات چه بوده؟ سکوت کرده یا مشغول عزل و نصب های وزارت رفاه است؟
ایسنا نوشت: یک جامعه شناس با بیان اینکه طردشدگی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آمادگی اولیه را برای اعتراض خیابانی فراهم کرده است، گفت: راه برون رفت از این شرایط این است که اصلاحات ساختاری انجام شده و طردشدگی پایان یابد.
اقتصادنیوز: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروزه اعتراضات نه همچون آتش زیر خاکستر بلکه جریان خباثت آلودی است که دشمن آن را از عرصه مطالبه عمومی خارج کرده و تلاش دارد تا از روحیه مطالبه گری و ذات پویای دانشجویان سوءاستفاده کند.
اقتصادنیوز: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: دبرخی جوانان از روی ناآگاهی و بیاطلاعی آب به آسیاب دشمن میریزند.
عباس عبدی نوشت: مقایسه سرنوشت شوروی و چین نمونه خوب امروزی ماست. اتحاد جماهیر شوروی که بر همه شعارهای خود اصرار و یکدندگی پیشه کرد و نهایت آن، فروپاشی در سال 1991 بود، در مقابل حکومت چین که خود را با محیط سازگار نمود از یک کشور درجه 3، تبدیل به ابرقدرتی شد.
اقتصادنیوز: دادستان تهران از صدور کیفرخواست و قار مجرمیت برای 315 نفر از متهمان اعتراضات اخیر در تهران خبر داد.
هم میهن نوشت: بهزاد نبوی گفت: قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، نظام را اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه میخواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم که البته میدانیم کار بسیار مشکل و پرهزینهای است.
عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی در یادداشتی با عنوان «سازگاری، محصول تعادل سازش و مقاومت» برای روزنامه اعتماد نوشت: مقایسه سرنوشت شوروی و چین نمونه خوب امروزی ماست. اتحاد جماهیر شوروی که بر همه شعارهای خود اصرار و یکدندگی پیشه کرد و نهایت آن، فروپاشی در سال 1991 بود، در مقابل حکومت چین که خود را با محیط سازگار نمود از یک کشور درجه 3، تبدیل به ابرقدرتی شد.
در زبان فارسی ضربالمثلی داریم با محتوای "با یک مویز گرمی کردن و با یک غوره سردی". این ضربالمثل و معنای آشکارش خاصه برای مردان سیاست و اصحاب حکومتداری کاربرد دارد.
افرادی که دوران طلایی زندگیشان را برای سربلندی نام و آوازه این سرزمین هزینه و شبانهروزی تلاش کردند و افتخار آفریدند، سزاوار برخوردهای نسنجیده، تحقیرآمیز و تهدیدگونه نیستند.
یکم آبان ماه روز بزرگداشت ابوالفضل بیهقی، پدر نثر فارسی نامگذاری شده است. آیین بزرگداشت این چهره ادبی به همت رادیو فرهنگ برگزار شد.
شفقنا نوشت: امام جمعه گرگان گفت: جامعه نیاز به گفتگو دارد گفتگو هم نباید محدود به یک عده خاص شود، اینگونه رفتارها زخم بر پیکر جامعه وارد می کند. او افزود، از اوایل انقلاب تا امروز هیچ وقت با برگزاری کنسرت ها در این شهر مخالفت وجلوگیری نکردم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد در عوض شاهد بودیم شهرهایی که سخت گیری کردند دچار مشکلاتی شدند. اینگونه سخت گیری ها درست نیست و جواب هم نمی دهد.
محمدرضا تاجیک در یادداشتی با عنوان «کافی است مسیرتان را عوض کنید» در روزنامه اعتماد، نوشت: امروز، یکبار دیگر هگل بر / در اصحاب قدرت ما حاضر شده و به آنان میگوید: «همه چیز به فهمیدن و بیان کردن امر حقیقی و واقعی منوط است.»
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: تاریخ بیهقی در نثر فارسی و شاهنامه فردوسی در شعر دو ستون ادبیات ما به شمار میرود.
اقتصادنیوز: داود سلیمانی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ششم، در واکنش به خبر ایجاد دفتر تعامل با نیروهای مسلح در دانشگاه ها گفت: مسلما موجب سوء تفاهم های زیادی در میان دانشگاهیان می شود و متأسفانه به جو ناامنی کمک می کند.
جلاییپور درباره شکاف بین مردم و حاکمیت و راهکارهای ترمیم آن گفت: شکاف دولت و ملت قابل توجه است. الان پانزده درصد جامعه طرفدار حاکمیت و پانزده درصد هم معترض جدی هستند. هفتاد درصد هم جمعیت خاموشاند.