حداد عادل
حداد عادل
دکتر حداد عادل به همراه دبیر و سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با حضور در منزل شهید سلمان امیراحمدی، از این شهید مدافع امنیت و خانواده شهیدپرور امیراحمدی تجلیل و قدردانی کردند.
اقتصادنیوز: مشاور رهبر انقلاب عنوان کرد: باید سازوکاری بین مردم و حاکمیت واسطه شود و پیامهای حاکمیت را به مردم و مشکلات مردم را به حاکمیت منتقل کند و در بزنگاههای مهم مدیریت و نقشآفرینی کند.
فارس نوشت: سردار پورجمشیدیان معاون هماهنگکننده نیروی زمینی سپاه گفت: آنهایی که در خیابان روسری از سر میکنند و بلوا میکنند بدانند این انقلاب مزین به خون هزاران شهید است و با چهار تا در آوردن روسری خدشهای به آن وارد نمیشود.
ایسنا نوشت: حجتالاسلام والمسلمین نکونام با بیان اینکه در کشورهای غربی و آمریکایی شدیدترین خشونت را علیه زنان اجرا میکنند، گفت:، اما این افراد امروز طرفدار حقوق زنان هستند، این دوگانگی است، در این کشورها همچنین شاهد تبعیض نژادی آشکار و شکنجه شدید زندانیان هستیم، اما این کشورها طرفدار حقوق بشر هستند.
ایسنا نوشت: حجت الاسلام و المسلمین موسویفرد گفت: کل شرکت کنندگان در اغتشاشات در سراسر کشور فقط 90 هزار نفر هستند که می گوییم مقداری بیشتر است که نسبت به جمعیت 90 میلیون نفری ایران، دو دهم درصد است... 95 درصد دستگیرشدگان مجرد بودند، 80 درصد فرزندان طلاق یا مطلقه بودند، 50 درصد سابقه اعتیاد به مواد مخدر و الکل داشتند و انگیزه اینها 65 درصد هیجانی است.
ایلنا نوشت: ذوالقدر گفت: مهمترین درس آن است که سرمایه اجتماعی نظام باید ارتقا پیدا کند، حضور هرچند اندک و همراهی برخی جوانان و زنان با جریان فتنه نشان داد که نظام باید بر روی سرمایه اجتماعی خود بیش از پیش کار کند. نباید گذاشت دشمن در صفوف متراکم ملت رخنه کند و از میان جوانان و زنان سرزمین ما سربازگیری کند
ایسنا نوشت: حجتالاسلام محمودی به پیشرفتهای نظام در عرصههای گوناگون از جمله افزایش حدود 20 برابری تعداد استادان دانشگاه و مراکز علمی، پژوهشکده رویان، بیوشیمی، ساخت رُباتهای انسان نما اشاره کرد و گفت: مهمترین پیشرفت در سالهای اخیر در دستاوردهای ارزشمند در صنعت هستهای است که کارآیی زیادی در عرصههای مختلف دارد.
فارس نوشت: محمدحسین پویانفر، مداح اهلبیت علیهمالسلام، ضمن مقایسه وطنفروش و تنفروش نوشت: کسی که وطنفروشی میکند، هموطن ما نیست.
ایسنا نوشت: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اساسا فرض کنیم که ملاحظات سیاسی درست باشد و بهتر باشد که این خانم طرد نشود و به نظام برگردد، اما نکته اینجاست که چرا وزیر ورزش با این خانم ملاقات کرد درحالیکه او باز هم بدون حجاب بود و تنها به پوشیدن یک کلاه اکتفا کرد؟
فارس نوشت: حجتالاسلام آلهاشم گفت: جمهوری اسلامی به دختران حیثیت داده است؛ البته استقلال ایران به نفع نظام سلطه نیست از این رو جهان سلطه همواره ما را در فشار و چالش قرار داده که همیشه هم با شکست روبهرو شده است.
ایسنا نوشت: آیت الله سعیدی گفت: باید ضمن تقویت شبکههای اجتماعی داخلی به استعمار مجازی کشور درحوزه بسترهای اینترنت محور و شبکهها اجتماعی مانند توییتر و تلگرام و... پایان دهیم و شبکههای اجتماعی خارجی را مجبور به پذیرش قوانین جمهوری اسلامی ایران کنیم.
ایسنا نوشت: به گفته پژوهشگران این مطالعه؛ مهمترین یافتههای این پژوهش آن است که این اعتراضها به لحاظ ماهوی از نوع خودانگیخته، مستقیم در خیابان، بدون رهبر، نوآوری در تاکتیک مبارزاتی، بیاعتمادی به تشکلهای صنفی و مدنی، مستمر و زنجیروار، ارتباطات افقی با اعتراضهای مشابه و... بودهاند.
در خبر نیامده اما کاش آقای حداد که با محیط دانشگاه مأنوس است به این نکته هم بپردازد که وضعیت حجاب دختران دانشجوی با سهمیه آزاد یا میزان باور آنان اکنون چگونه است؟ آیا مثل سال 56 همان شوق و علاقه وجود دارد؟ اگر نه، چرا و اگر آری چه نیاز به گشت ارشاد؟
ایرنا نوشت: سردار سرتیپ اباذری گفت: این حواث اخیر به ما نشان داد که از دشمن غفلت کردیم و آنها برخی از دختران و پسران جوان کشورمان را به تسخیر افکار و ایده های خود در آوردند و حتما باید جبران غفلت شود؛ نباید فضای مجازی را رها کنیم و اذهان جوان و نوجوان ما در اختیار آنها قرار گیرد.
عصر ایران در مطلبی به قلم مهرداد خدیر - نوشت: این یادداشت به قصد طرح چند نکته و پرسش درباره همان جمله صدر نوشتار است. در فاصله سالهای 45 تا 55 چه اتفاقی افتاد که دختران بیحجاب باحجاب شدند؟ به خاطر پلیس امنیت اخلاقی و گشت ارشاد و هدایت و آموزش آنان بود یا رواج قرائت دیگری از اسلام با محوریت دکتر علی شریعتی و شوری که او از حسینیه ارشاد در جامعه افکند؟