چهارشنبه 3 بهمن 1403

حناچی: تأمین مالی توسعه مترو نیازمند استفاده از ابزارهای حاکمیتی است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حناچی: تأمین مالی توسعه مترو نیازمند استفاده از ابزارهای حاکمیتی است

شهردار تهران در بازدید از خط 6 متروی تهران، توسعه خطوط مترو را موضوعی حاکمیتی و نیازمند استفاده از ابزارهای حاکمیتی برای تامین منابع مالی دانست و گفت: امیدواریم مشکلات مربوط به تامین منابع مالی برای حوزه تجهیزات و سیویل درخط 6 و 7 مرتفع شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه بازدید از خط 6 متروی تهران با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، سیدمناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، علی امام مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) و جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت مترو برگزار شد.

پیروز حناچی شهردار تهران در این جلسه با اشاره به اینکه تکمیل خطوط مترو و توسعه آن یک موضوع حاکمیتی است، تاکید کرد: در نتیجه برای پیشبرد آن باید از تمام ابزارهای حاکمیتی استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از محدودیت‌های بانک شهر و بانک‌های عاملی که به ارائه تسهیلات به شرکت مترو می‌پردازند، ملاحظاتی است که بانک مرکزی برای آنها در نظر گرفته است، گفت: بنابراین برای رایزنی و پیشبرد اهداف در حوزه تامین منابع مالی باید رایزنی با بانک مرکزی بیش از پیش انجام دهیم.

حناچی با اشاره به اینکه مسئولان کلان کشور باید با مشکلات متروی تهران برای توسعه خطوط و میزان تاثیر بهره‌برداری از خط 6 و 7 متروی تهران بر رضایتمندی مردم تهران بیشتر آشنا شوند، خاطرنشان کرد: ما در حال پیگیری تامین منابع مالی از تمام راه‌های موجود هستیم. در همین راستا برای نقد شدن اوراق مشارکت شرکت متروی تهران نیز رایزنی‌هایی را انجام داده و این موضوع را تا تحقق کامل پیگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه ایده‌آل از دید ما بهره‌برداری تا ایستگاه سولقان خط 6 است، اظهار کرد: امیدواریم مشکلات مربوط به تامین منابع مالی برای حوزه تجهیزات و سیویل درخط 6 مرتفع شود و با در نظر گرفتن خط 6 و 7 به عنوان پروژه‌های اولویت‌دار شهرداری تهران از تمام ظرفیت‌های شهرداری برای پیشبرد این دو پروژه استفاده کنیم.

در ادامه سیدمناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه به منظور نظم‌دهی به توسعه خطوط مترو نیازمند تعیین یک رژیم پرداخت مالی هفتگی یا ماهانه به این شرکت هستیم، عنوان کرد: در این صورت می‌توانیم ایستگاه‌هایی که دارای پیشرفت بیشتر هستند را سریع‌تر تکمیل کرده و به بهره‌برداری برسانیم.

در این جلسه علی امام مدیرعامل شرکت مترو نیز با ارائه گزارشی در خصوص روند توسعه خط 6 متروی تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه بخش میانی و شمالی این خط هنوز وارد مدار بهره‌برداری نشده است. در برنامه امسال مقرر است در صورت تامین منابع مالی این 2 بخش نیز تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شود. در حال حاضر 4 بخش ساختمانی در خط 6 متروی تهران فعال است که 32 کیلومتر آن حد فاصل ایستگاه دولت آباد تا ایستگاه سولقان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بانک شهر از سال 93 تاکنون حمایت بسیار خوبی در بخش ساختمانی توسعه خط 6 داشته است، خاطرنشان کرد: هم اکنون در حال حفاری خط 6 مترو تهران از دولت آباد به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی هستیم. خوشبختانه در دوره جدید مدیریت شهری حدود 3 هزار و 200 متر حفاری در این بخش صورت گرفته است. این در حالی است که در دوره گذشته نیز حدود یک هزار و 200 متر حفاری انجام شده بود.

امام افزود: در صورتی که مجموع حفاری‌ها به 6 هزار و 200 متر برسد این بخش به حرم عبدالعظیم حسنی می‌رسد. در نظر داریم این بخش از خط را در حرم عبدالعظیم حسنی به ایستگاه شهر ری در خط یک مترو تهران متصل کنیم. در این نقطه راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز یک ایستگاه خواهد داشت تا بتوان به این وسیله تبادل مسافر بین خط یک،6 و راه‌آهن انجام شود.

مدیرعامل شرکت در پایان عنوان کرد: در صورت تامین منابع مالی امکان بهره‌برداری از فاز دوم خط 6 شامل 6 ایستگاه از تربیت مدرس تا ستاری و 10 کیلومتر در بخش جنوبی این خط از شهید رضایی تا امیرکبیر وجود دارد.

توزیع 2 میلیون ماسک بین مسافران مترو و اتوبوس در اردیبهشت و خرداد / استفاده حداکثری شهروندان از ماسک در شهر زیرزمینی استاندار تهران: انتظارمان از فاصله‌گذاری اجتماعی در مترو و اتوبوس برآورد نشد / فعالیت 150 هزار واحد صنفی فاقد پروانه متضرر شدن 200 میلیارد تومانی مترو تهران در 3 ماه گذشته امکان جابه‌جایی روزانه یک میلیون مسافر در خط 4 متروی تهران

انتهای پیام /