خانههای هلال فرصتی برای ترویج آموزش خودامدادی است
شهرری - ایرنا - بخشدار مرکزی شهرستان ری گفت: خانههای هلال فرصتی طلایی برای ترویج فرهنگ آموزش خودامدادی و امدادرسانی به دیگران در زمان وقوع حوادث و بلایا تا رسیدن نیروهای امدادی در روستاها هستند.
فاطمه فکوریان روز چهارشنبه در جمع شوراهای اسلامی، دهیاران، روسای جمعیت هلال احمر، دبیر ستاد مدیریت بحران و نماینده اداره بهزیستی شهرستان ری اظهار داشت: باتوجه به اهمیت راه اندازی و توسعه خانه های هلال در روستاها، بخشداری مرکزی ری به عنوان اولین بخشداری شهرستان برای برگزاری جلسه و ایجاد زیرساخت های لازم جهت استقرار خانه های هلال در روستاها پیشگام شده است.
وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر پنج روستای این بخش دارای خانه هلال است و روستاهای باقیمانده جهت راه اندازی خانه هلال اعلام آمادگی کرده اند که به زودی این طرح به طور صد درصدی در روستاهای تابعه اجرا می شود تا با آموزش به اهالی بتوانیم، ضریب امنیت و آرامش در زمان وقوع بحران را ارتقا ببخشیم.
فکوریان درخصوص شناسایی اماکن اسکان اضطراری در زمان وقوع حوادث در روستاهای تابعه تاکید کرد و مقرر شد در بازدید مشترک ستاد مدیریت بحران و جمعیت هلال احمر از روستاهای بخش، علاوه بر شناسایی و تجهیز اماکن اسکان اضطراری، فضایی جهت احداث باند فرود بالگرد برای ارسال کمک و اعزام مصدومان به مراکز درمانی ایجاد شود.
هلال احمر شهرستان ری در حال حاضر 2 هزار و 600 عضو در بخش جوانان دارد که دورههای مقدماتی و پیشرفته امداد و نجات را زیر نظر استادان برجسته کشور گذرانده اند.
بخش مرکزی شهرستان ری دارای 2 دهستان به نام های غنی آباد و عظیمه و 12 روستا است، این بخش از شمال به بزرگراه آزادگان، از جنوب به تقاطع ایران ترانسفو و روستای فتح آباد در جاده قدیم قم، از غرب به اتوبان صالح آباد و از شرق به بزرگراه امام رضا (ع) منتهی می شود.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.
*س_برچسبها_س*