خسرویوفا: باید نتایج دوره گذشته را حفظ کرده و ارتقا دهیم / کارگری: برای کسب مدال طلا باید به اعتبارات فدراسیونها توجه کنیم
نشست ستاد عالی بازی های آسیایی و پاراآسیایی 2022 هانگژو در محل سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان صورت گرفت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان؛ نشست ستاد عالی بازی های آسیایی و پاراآسیایی 2022 هانگژو در محل سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان با حضور سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
محمود خسرویوفا رییس کمیته المپیک، غفور کارگری رییس کمیته پارالمپیک، سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای، سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، مریم کاظمیپور معاون توسعه ورزش بانوان، سیدحسین شهرابی مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در این جلسه حضور داشتند. غفور کارگری در نشست ستاد عالی بازیهای آسیایی هانگژو با اشاره به اینکه مسابقات آسیایی، پاراآسیایی، المپیک و پارالمپیکی رویدادهای مهم در حوزه قهرمانی هستند، اظهار داشت: هم سو بودن این سه حوزه موجب می شودتا بتوانیم تیم ملی قوی و با کیفیت را به بازیهای آسیایی هانگژو اعزام کنیم. کسب مدال طلا می تواند نقش اصلی و تعیین کننده ای در رنکینگ داشته باشد. برای دست یابی به مدال های خوش رنگ در بازیهای آسیایی باید توجه خاص به اعتبارات فدراسیون ها داشته باشیم. وی با بیان اینکه حضور در بازیهای هانگژو یکی از اولویت های مهم کوتاه مدت کمیته پارالمپیک به شمار می رود، گفت: تمام مسائل مربوط به این رویداد یک روز هم نباید به تاخیر بیفتد لذا پیشنهاد می کنیم بحث هانگژو و سرمایه گذاری در این رویداد مهم را جدی بگیریم. فاکتورهای مختلفی درورزش ایفای نقش می کند و تک تک فدراسیون ها باید براساس وضعیت ورزشکاران و بررسی شرایط رقبا تعیین هدف داشته باشند تا بتوان بهترین نتیجه را کسب کرد. در ادامه محمود خسروی وفا با بیان اینکه در مسابقات پیشرو باید نتایج دوره گذشته را حفظ و ارتقا دهیم خاطرنشان ساخت: فدراسیونهای شرکت کننده باید بسیج شوند تا بتوانیم جایگاه کشورمان را در این رویداد مهم ارتقا دهیم. وزارت ورزش وجوانان، کمیته ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیونها باید با یک هدف مشترک و یک نقشه راه مسیر رسیدن به بهترین نتیجه را طی کنند. در بحث فرهنگی باید بتوانیم با فاکتور مشترک و مسیر مشخص قدم برداریم تا هم در بخش قهرمانی و فرهنگی بتوانیم حضوری قدرتمند در بازیهای آسیایی داشته باشیم. رییس کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از سخنانش فراهمسازی تسهیلات مالی برای ورزشکاران در اردو را بسیار مهم دانست و گفت: باید تلاش کنیم با حذف دغدغهها و مشغلههای فکری ملی پوشان در اردو، شرایط مناسبتری روانی را برای آنها، در این رویداد مهیا کنیم. باید برای سهم بانوان از بازیهای آسیایی نگاه ویژهای داشته باشیم و برای اعزام آنها نسبت به آقایان سهم بیشتری درنظر بگیریم.همچنین سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک اظهار داشت: نوزدهمین دوره رقابتهای بازیهای آسیایی 2022 به میزبانی شهر گوانگژو چین در 40 رشته ورزشی شامل 61 نوع ورزش، 482 ماده که مقرر بود در روزهای 10 تا25 سپتامبر مصادف با19 شهریور تا 3 مهر سال 1401 برگزار شود به دلیل کرونا در چین با تصمیم شورای المپیک آسیا با یک سال تعویق در تاریخ 1 الی 16 مهر 1402 برگزار خواهد شد.
وی در ادامه بیان داشت: با توجه به سیاستهای ستاد عالی بازی های المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پاراسیایی مبنی بر اعزام کیفی کاروان ورزشی ایران به این دوره از رقابتها و لزوم تعیین شفاف مسیر حضور رشتهها در بازیهای آسیایی هانگژو 2922 برحسب شاخصهای عمومی و اختصاصی دستورالعمل اعزام به این رویداد تدوین شد. دبیرکل کمیته ملی المپیک با تاکید براینکه کلیه رشتههای ورزشی اعلام شده توسط کمیته برگزاری بازی ها برای شرکت در این این رویداد مورد ارزیابی قرار میگیرند توضیح داد: به این ترتیب رشتههای ورزشی، بر مبنای سابقه حضور و نتایج کسب شده در بازیهای پیشین، بازیهای المپیک، مسابقات قهرمانی جهان و مسابقات قهرمانی آسیا، رشتههای ورزشی حسب مصوبه ستاد عالی در سه گروه سازماندهی میشوند. وی در خاتمه گفت: گروه یک، رشتههای مدال آوری است که با ظرفیت حداکثری اعزام میشوند، گروه دوم، گروه شانس مدال است که در این گروه، رشتههای که در فهرست اعزام قرار دارند اما تعداد نفرات و موارد مسابقه توسط ستاد عالی تعیین خواهد شد و گروه سوم، رشتههای هستند که اعزام آنها در قالب گروههای یک یا دو منوط به کسب امتیاز ماده پنج این دستورالعمل در خصوص این گروه مدنظر قرار خواهد گرفت. شاخصهای اختصاصی برای رشته های انفرادی غیررکوردی، رشتههای انفرادی رکوردی و رشته تیمی پیش بینی شده است.