خیلیها به فتنه 88 دلخوش بودند / برخیها برای برای بعد از نظام جمهوری اسلامی برنامه داشتند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه خیلیها به فتنه 88 دلخوش بودند، گفت: برخیها برای برای بعد از نظام جمهوری اسلامی برنامه داشتند.
به گزارش تسنیم، وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در سخنرانی پایانی راهپیمایی 8 دی ماه در حرم مطهر شاهچراغ (ع) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای فارس اظهار داشت: در سال 88 فتنهای برپا شد برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی و خیلیها برای بعد از نظام جمهوری اسلامی برنامهریزی کرده و دلخوش بودند و فکرمیکردند این فتنه، جمهوری اسلامی را به پایان خواهد رساند.
وی با اشاره به اینکه این فتنه با جهل راه افتاد و با سربلندی مردم ایران به پایان رسید، تصریح کرد: خیلی از خیرخواهان حتی مشورت میدادند که بیایید انتخابات را تجدید کنید و این، بدعتی بود که اگر انجام میشد، دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشد و این تصمیم به موقع و قاطع ولایت بود که با حمایت قاطع از قانون، همه نیرنگها را برآب داد و اگر ما میگوییم مقام معظم رهبری در جایگاه راهبری نظام ایستاده است، به دلیل همین تصمیمگیریهای سرنوشتساز است.
وی با اشاره به ورود واژه بصیرت پس از این اتفاق در سخنان مقام معظم رهبری در واژگان سیاسی ایران ادامه داد: بصیرت یک واژه سیاسی دینی است و انسان بیبصیرت را سخت میتوان انسان متدینی نامید و اصلا دینداری بیبصیرت غیرقابل تصور است. از صدر اسلام تا به امروز در تاریخ بزنگاههایی داشتیم که بیبصیرتی بزرگان مسیر تاریخ را تغییر داده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی در تاریخ نتوانستند حق را از ناحق تشخیص دهند، وقتی تاریخ را مطالعه میکنیم، برخی از این اتفاقات از روی جهل است، اما بیشتر این اتفاقات از روی کجراهی و منافع شخصی است، که مسیر مستقیم را در پرهیز از منافع شخصی میتوان دید.
وی با اشاره به اینکه منفعت شخصی در سال 88 هم خودش را نشان داد، افزود: با حب جا و مقام قبل از اعلام نتیجه رسمی انتخابات، شخص خودش را پیروز انتخابات معرفی کرد، بصیرت، کلید تقوا و ایمان و دینداری است.
جلالزاده با اشاره به این مسیر حق و باطل از راههای مختلف عبور میکند و برای شناختن راه باید از دانایان راه مشورت گرفت، تصریح کرد: انسانی که بصیرت ندارد، مثل این است که چشمی برای راه رفتن ندارد.
وی با تاکید بر اینکه بصیرتافزایی واجب کفایی نیست، ادامه داد: نباید از کنار حوادث به آسانی گذشت و باید برای خودمان مسئولیت قائل باشیم و تک تک ما عین نماز و روزه موظفیم در امر بصیرت افزایی تلاش کنیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دشمن برای تک تک سئوالات و شبهات جوانان برنامه دارد، تصریح کرد: فتنه 88 محصول بیبصیرتی عدهای، حتی از خواص، بود؛ عدهای که حتی خدمات زیادی برای انقلاب داشتند، اما میزان، حال فعلی افراد است.
وی با بیان اینکه عده زیادی با همه مشکلات مختلف، امروز پای این نظام سترگ ایستادهاند و این، مسئولیت مسئولین را بیشتر میکند، ادامه داد: بصیرت تیزبین و راه درست از نادرست شناختن است، بصیرت باید با جان ما درآمیزد تا در مواقع حساس و بزنگاههای تاریخی باعث نجات مومن شود.
جلالزاده در ادامه با بیان اینکه مفتخریم که با نظام جمهوری اسلامی ایران، مبدع مردمسالاری دینی هستیم، تصریح کرد: این طرح نظام جمهوری اسلامی و مردمسالاری دینی در فقه شیعی و اسلامی مثال زدنی است و امروز در آستانه یک انتخاب بزرگ هستیم و شرکت در انتخابات یک فرصت دینی و ملی است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم کرمان که فرمودند انتخابات پشتوانه دین و جمهوری اسلامی است، ادامه داد: همه باید تلاش و مجاهدت کنند که یک انتخابات پرشور برای پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ایران رقم بزنیم و دل شهیدان را شاد کنیم و نشان دهیم که ملت ایران، ملت بابصیرتی است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما امروز یک چشممان اشک است و یکچشممان لبخند، افزود: در دیداری با اسماعیل هنیه، ایشان به برنامه بعد از طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت ما ملت امام حسینیم، هیچ ملتی به عزت و آزادی نمیرسد مگر اینکه فداکاری کند.
وی تاکید کرد: بالاترین پیامد طوفان الاقصی بازگرداندن مرکز ثقل حکومت به فلسطینیان است و حمایتهای کشورهای اروپایی یا به تعبیر مقام معظم رهبری بسیج لندن، نیویورک و پاریس، از این دستاورهاست.
وی گفت: اگر اسرائیل اینگونه وحشیانه به غزه حملهمیکند، برای پوشاندن شکستهای خود در این منطقه است.