شنبه 3 آذر 1403

داریوش همایون

داریوش همایون

وب‌گاه عصر ایران

راز را داریوش همایون تا مرگ نویسنده واقعی برملا نکرد و بعد گفت نویسنده واقعی مقاله‌ای که جرقه انقلاب را زد خبرنگاری قدیمی بود که در آن موقع مرغ‌دار شده بود و بعد از انقلاب هم به این کار ادامه داد. پژوهشگر مطبوعات - سید فرید قاسمی - هم در کتاب «اخگر انفجار» این موضوع را تایید می‌کند. با این حال چنان که احمد احرار که تازه درگذشت در 29 بهمن 57 در اطلاعات نوشت نویسنده واقعی را شخص شاه می...

وب‌گاه مشرق نیوز

چه شخصیت‌های برجسته‌ای (!) با جمهوری اسلامی ایران به مخالفت برخاسته‌اند؟! آیا در این عرصه وصف حال کشورهای غربی و اپوزیسیون درپیتی،، مصداق این بیت نیست «آنجا که عقاب پر بریزد، از پشه لاغری چه خیزد»؟!

خبرگزاری مهر

زندگی کردن مافوق توانایی‌های خود و امید بستن به عوامل برتر از شایستگی شخصی، روحیه غالب اعضای طبقه متوسط در کشورهای توسعه نیافته است، برای همین این طبقه به جای پس انداز بلیط بخت آزمایی میخرد.

خبرگزاری تسنیم

عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله گفته که رسانه‌های ایران دروغ می‌گویند و او و دوستانش تجزیه‌طلب نیستند؛ اما بررسی مواضع و سوابق تاریخی کومله و حتی دموکرات نشان می‌دهد که آن‌ها دقیقاً جدایی‌طلب هستند.

وب‌گاه 55 آنلاین

نظر وزیر اطلاعات دوران پهلوی درباره تجزیه ایران چه بود؟

وب‌گاه عرشه آنلاین

شاه می‌خواست بگوید در مبارزه با فساد جدی است، اما مشخص نشد اگر قصد باز کردن فضای سیاسی را دارد چرا حکومت نظامی اعلام کرده و اگر قصد سرکوب دارد چرا از انتصاب ارتشبد غلامعلی اویسی فرماندار نظامی تهران در دقیقه 90 منصرف شد و ارتشبد ازهاری را مأمور تشکیل دولت کرد؟

وب‌گاه الف

«اگر مادر رضا پهلوی در پیام نقش داشته و دست کم روشن است که کار مشاوران او بوده و پیام هم متضمن به رسمیت شناختن انقلاب 57 و قبول ظلم و فساد در آن دوره و نبود انتخابات آزاد بوده چرا به انتقاد از جمهوری اسلامی بسنده نمی‌کنند و اصل انقلاب را هم زیر سؤال می‌برند؛ در حالی که پیام 14 آبان بهترین گواه است بر اینکه شاه هم اصل انقلاب و خطاکردن خود را پذیرفته بود.»

وب‌گاه اقتصاد نیوز

همان‌گونه که داریوش همایون توضیح داده بعد از پیام مشهور "صدای انقلاب شما راشنیدم" شماری از رجال مشهور عصر پهلوی دستگیر شدند تا کاسه کوزه‌ها را سر آنها بشکنند و فضا آرام شود و مشهورترین آنان امیر‌عباس هویدا بود با سابقه 13 سال نخست‌وزیری از 1343 تا 1356 و شماری دیگر از جمله همین داریوش همایون و نیک‌پی شهردار سابق تهران نیز در میان آنان بود.

وب‌گاه عصر ایران

هوشنگ نهاوندی در کتاب «‌محمد رضا پهلوی آخرین شاهنشاه ایران» - منتشره در خارج از کشور - نویسنده متن را رضا قطبی و سید حسین نصر و فرح پهلوی را از آن مطلع می‌داند و یادآور می‌شود: " تا آن موقع کلمه انقلاب هرگز به صورت رسمی گفته نشده بود و شاه چند بار آن را تکرار کرد و عدم رعایت قانون اساسی را پذیرفت. حال آن‌که قبول همین مطلب - عدم رعایت قانون اساسی - به مجلس شورای ملی امکان می‌داد که وی...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: امروز 13 آبان چهل و دومین سالروز حمله نظامیان ارتش شاهنشاهی به دانشگاه تهران و به شهادت رساندن ده‌ها نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان محاصره شده در دانشگاه در سال 1357 است.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: دانش‌آموزان و دانشجویان معترض در دانشگاه تهران دقایقی بعد از شلیک گاز اشک‌آور، توسط نیروهای گارد ارتش از داخل خیابان و از پشت میله‌های اطراف دانشگاه، به رگبار بسته و قتل‌عام شدند. منابع رسمی رژیم پهلوی و خبرگزاری‌ها تعداد شهدای 13 آبان را 11 نفر اعلام کردند اما شاهدان عینی داخل دانشگاه خبر از شهادت حداقل 65 دانش‌آموز و دانشجو دادند.

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: همایون معتقد است که حذف جمهوری اسلامی، به تجزیه ایران منجر می‌شود؛ او می‌گوید متاسفانه اسرائیل در پشت صحنه حضور دارد در حالی که قبلاً همایون اسرائیل را هم دوست داشته است! او تاکید می‌کند که تجزیه ایران مساوی دموکراسی نیست؛ بلکه مافیا حکومت خواهد کرد.

وب‌گاه الف

همایون معتقد است که حذف جمهوری اسلامی، به تجزیه ایران منجر می‌شود؛ او می‌گوید متاسفانه اسرائیل در پشت صحنه حضور دارد در حالی که قبلاً همایون اسرائیل را هم دوست داشته است! او تاکید می‌کند که تجزیه ایران مساوی دموکراسی نیست؛ بلکه مافیا حکومت خواهد کرد.

خبرگزاری تسنیم

همایون معتقد است که حذف جمهوری اسلامی، به تجزیه ایران منجر می‌شود؛ او می‌گوید متاسفانه اسرائیل در پشت صحنه حضور دارد در حالی که قبلاً همایون اسرائیل را هم دوست داشته است! او تاکید می‌کند که تجزیه ایران مساوی دموکراسی نیست؛ بلکه مافیا حکومت خواهد کرد.

وب‌گاه 55 آنلاین

من سال 1325 رفتم دانشگاه تهران. [در 1325 از دبیرستان البرز در رشته ادبی فارغ التحصیل شدم. بعد به دانشکده حقوق دانشگاه تهران رفتم و از آنجا لیسانس علوم سیاسی گرفتم].