دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف
اقتصادنیوز: هممیهن در گزارشی به بررسی امواج تصفیه استادان دانشگاه در پیش و پس از انقلاب پرداخته است.
علی شریفی زارچی نوشت: در جلسه هیات محترم اجرایی جذب دانشگاه شریف حضور یافتم و درخواست تجدیدنظر ارائه نمودم.
اقتصادنیوز: زارچی در توئیتی نوشت: با حضور در هیات اجرایی جذب دانشگاه شریف درخواست تجدیدنظر کردم.
استاد اخراجی شریف درخواست بررسی مجدد داد.
پایگاه خبری چندثانیه نوشت: علی شریفی زارچی استاد برکنارشده دانشگاه شریف اعلام کرد: در جلسه جذب دانشگاه شریف شرکت کردم و درخواست تجدیدنظر ارایه کردم.
عارف باور حاکمیت به امنیت اطلاعات و ارتباطات را به عنوان یک ضرورت اساسی برای تداوم کسب و کارهای فناورانه در جامعه عنوان کرد و افزود: در این راستا لازم است تدوین و اجرای سیاستهای حمایت از تولید و کاربرد محصولات داخلی در حوزه افتا و همچنین ممنوعیت واردات تجهیزات این حوزه (که امکان ساخت آنها در داخل کشور وجود دارد) بیش از پیش مورد توجه مراجع و دستگاههای اجرایی ذیربط واقع شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اداره امور خوابگاهها دانشگاه شریف در اطلاعیهای، زمانبندی ثبتنام خوابگاه دانشجویان ورودی 1402 ارشد را اعلام کرد که از ساعت 14 امروز آغاز و تا ساعت 12 سهشنبه 21 شهریور ادامه خواهد داشت. مبلغ اعلام شده برای ودیعه خوابگاه ورودی های ارشد 900 هزار تومان است و برای ثبتنام باید به سامانه dorm.sharif.edu مراجعه کنند. در این اطلاعیه آمده است که...
در روزهای پایانی ماه صفر مصادف با وفات حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت امام حسن (ع) و شهادت امام رضا (ع) مراسم عزاداری در اماکن متبرکه برگزار میشود.
امیدنامه نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با هشدار به حاکمیت درباره کاهش نیروی انسانی توانمند مورد نیاز کشور تاکید کرد که اقدامات مناسب برای جذب و نگهداشت جوانان و متخصصان باید انجام شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با هشدار به حاکمیت درباره کاهش نیروی انسانی توانمند مورد نیاز کشور تاکید کرد که اقدامات مناسب برای جذب و نگهداشت جوانان و متخصصان باید انجام شود.
یک فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: ما به راحتی درحال آتش زدن سرمایههای اجتماعی مملکت هستیم. ما همه را از خودمان طرد میکنیم. در این فضا گفته میشود فلان فرد تندرو میخواهد استاد دانشگاه بشود. طبیعی است که افکار عمومی جامعه آن را رد میکنند.
موج بعدی تصفیه اساتید از دانشگاهها پس از انقلاب و در پی انقلاب فرهنگی رخ داد. محمد ملکی که از اخراجیهای دانشگاه به دست ساواک بود، به حکم مهندس بازرگان که او نیز جزو 12 استاد امضاکننده نامه معروف علیه کودتا بود که حکم اخراج دریافت کرد، به همراه سه تن دیگر به سرپرستی دانشگاه تهران رسید.
هم میهن نوشت: همه جای خیابان انقلاب را کتاب گرفته است. صدای موسیقی انقلابی فضا را پر میکند و دختر و پسر، کتاب در دست و روبهروی خودروهای عبوری، در پیادهروها و محوطه باز رو به دانشگاه تهران مشغول معرفی کتاب هستند. این بخشی از مستند (تازهنفسها؛ ایران در روزهای پس از انقلاب) است که کیانوش عیاری در سال 58 آن را ساخته است.
منیبان نوشت: نماینده ادوار مجلس گفت: تنها جایی که تا امروز خراب نشده بود دانشگاه صنعتی شریف بود که این گروه کوچک میخواهد آن را هم خراب کند.
156488 استاد در دانشگاههای دولتی و 100113 استاد در دانشگاههای خصوصی مشغول خدمت هستند. اینهمه سروصدا در مورد بهاصطلاح اخراج اساتید که به ادعای حضرات کمتر از 100 نفر است، به چهار دهم درصد هم نمیرسد!