درخواست امتیاز ایثارگری برای پرستان و پزشکان درگیر کرونا
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از گلایههای وزیر بهداشت از برخی مسئولان خبر داد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از گلایههای وزیر بهداشت از برخی مسئولان خبر داد.
اسدالله عباسی در گفتوگو با خبرنگار مهر در تشریح جلسه فوقالعاده کمیسیون بهداشت، رئیس مجلس و وزیر بهداشت برای بررسی بیماری کرونا گفت: در جلسه امروز آقای نمکی وزیر بهداشت و معاونان وی، لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و 50 نفر از نمایندگان حضور داشتند.
نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر بهداشت گلایه داشت که برخی از مردم و مسئولان، بیماری کرونا را جدی نگرفتند و آنطور که باید و شاید همکاریهای لازم را با ستاد مقابله با بیماری کرونا ندارند.
وی تصریح کرد: بنابراین مقرر شد ستاد پشتیبانی که به ریاست رئیسجمهور و با حضور رئیس کل ستاد نیروهای مسلح تشکیل جلسه میدهد، به صورت جدیتر وارد موضوع شده و به کمک ستاد بشتابند.
عباسی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا به پیشنهاد وزیر بهداشت و با تصویب شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است، گفت: باید ستاد پشتیبانی به ریاست رئیسجمهور به صورت جدیتر برای هماهنگی دستگاهها تشکیل جلسه دهد.
وی بیان کرد: وزیر بهداشت گلایه داشتند که اختیارات ستاد ملی مقابله با کرونا، محدود است و باید اختیارات بیشتری به این ستاد داده شود بنابراین مقرر شد ستاد پشتیبانی به ریاست رئیسجمهور جدیتر وارد عمل شود. همه قوا باید با این ستاد همکاری کنند.
عباسی اظهار داشت: پیشنهاد شد وزارت امور خارجه در زمینه مقابله با کرونا فعالتر شود و تجهیزات و امکانات پزشکی را از کشورهایی که درگیر این بیماری نیستند، دریافت کند. علاوه بر این، با توجه به برخی مشکلات در همکاریهای وزارت صمت مقرر شد این وزارتخانه در همکاری با وزارت بهداشت فعالتر شود.
نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین مقرر شد سازمان برنامه و بودجه اعتبارات ارزی و ریالی مورد نیاز را برای تهیه امکانات در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، مقرر شد آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان با ستاد ملی مقابله با کرونا همکاریهای بیشتری داشته باشند.
عباسی با اشاره به بررسی موضوع قرنطنیه در جلسه امروز گفت: مقرر شد محدودیتهای رفتوآمد با حداقل تنشهای اجتماعی مد نظر قرار گیرد و تدبیری در این زمینه اندیشیده شود. برخی استانها مانند گیلان و قم درگیر این بیماری هستند و باید برای آنها تدبیر ویژهای اندیشیده شود.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر بهداشت اعلام کرد که میزان مبتلایان به بیماری کرونا در استان قم در حال کاهش است و میزان بهبودیافتگان در حال افزایش مییابد اما در استانهای گیلان، مازندران، خراسانرضوی و یزد میزان مبتلایان در حال افزایش است بنابراین سفر به این استانها خطرناک است.
وی اظهار داشت: همچنین مقرر شد توجه ویژه به اقشار آسیبپذیر شود و وزارت صنعت برای مالیات، سود بانکی و عوارض، کمکهای ویژهای به تولیدکنندگان داشته باشد.
عباسی با اشاره به تدبیر مجلس برای حمایت ویژه از کادر درمانی، پرستاران و پزشکان گفت: مقرر شد وزیر بهداشت در نامهای به سران قوا، خواستار تعلق یافتن امتیازات ایثارگری به پزشکان و پرستاران خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا شود.
وی گفت: رئیس مجلس در مورد عدم تشکیل جلسات صحن علنی توضیح داد که ما شرعا و قانونا وظیفه داریم که مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را اجرایی کنیم. نمایندگان مجلس در ایام انتخابات برخورد زیادی با مردم داشتند، ناقل ویروس کرونا بودهاند و بسیاری از همکاران تست مثبت کرونا داشتند. اگر همه همکاران در صحن علنی جمع میشدند، موجب انتقال بیماری به سراسر کشور میشد بنابراین مجلس نباید جلسات علنی تشکیل میداد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر بهداشت مخالف برگزاری جلسه امروز در صحن علنی بود، گفت: به اصرار اعضای کمیسیون بهداشت و برخی نمایندگان این جلسه در صحن علنی مجلس تشکیل شد.