جمعه 5 بهمن 1403

دریافت حق آبه سد مارون موجب رونق تولید در دهدشت می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
دریافت حق آبه سد مارون موجب رونق تولید در دهدشت می‌شود

علی احمد زاده با اشاره به ضرورت پیگیری وضعیت حق آبه مارون گفت: دریافت حق آبه سد مارون رونق تولید را در دشت های دهدشت ایجاد می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از پروژه های آبی کهگیلویه که رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی را همراهی می کرد با اشاره به این که در طرح آبرسانی چهار شهر کهگیلویه میزان پیشرفت کار و برنامه‌هایی که برای تامین اعتبار لازم است انجام گرفته است، گفت: ما در اطراف کهگیلویه دشت های وسیع و حاصلخیز داریم اما متاسفانه در دوران گذشته آب آن تأمین نشده است.

احمدزاده افزود: در پروژه برداشت آب از رودخانه مارون برای آبرسانی به دهدشت غربی 10 سال است که این پروژه پیشرفت قابل قبولی ندارد.

وی بیان کرد: این پروژه در 10 سال گذشته و با اعتبارات کلان و بازه زمانی که داشته بازدهی نداشته است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با وضعیت سد مارون گفت: آبریز سد و دریاچه ها در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده اما بهره‌برداری آن را استان خوزستان انجام می دهد.

احمدزاده افزود: اگر حق آبه از سدمارون تامین شود برای منطقه دهدشت غربی و زمین های حاصلخیز آن مشکل کشت وجود ندارد.

وی تصریح کرد: 6هزار و 500 هکتار زمین در منطقه جنوب غربی دهدشت داریم که اگر این حق ابه تامین شود رونقی تولید در این بخش ایجاد می شود.

علی احمدزاده در بازدید از بافت تاریخی شهر دهدشت، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی برای مرمت بناهای تاریخی این بافت صورت گرفته که شایسته تقدیر است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جذب اعتبارات ملی، حمایت از سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی دهدشت مهمترین برنامه دولت در سال 1400 است.

وی افزود: فراهم کردن امکانات در بافت تاریخی دهدشت نقش بسزایی در رونق گردشگری شهرستان کهگیلویه دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید گفت: بیش از 20 میلیارد ریال برای مرمت بناهای بافت تاریخی دهدشت هزینه شده است.

مجید صفایی تصریح کرد: حدود 5 میلیارد ریال نیز برای تملک در بافت تاریخی دهدشت هزینه شده است.

او اظهار کرد: واگذاری دو بنای تاریخی این بافت به بخش خصوصی و بازدید ارزیابان سازمان یونسکو برای ثبت جهانی کاروانسرای بافت تاریخی دهدشت دو اقدام مهم برای ساماندهی بلاد شاپور در سال 1400بوده است.

انتهای پیام /