دوشنبه 5 آذر 1403

در آینده خطری به نام آمریکا دنیا را تهدید نمی کند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
در آینده خطری به نام آمریکا دنیا را تهدید نمی کند

حجت‌الاسلام طالب پور گفت: اندیشمندان غربی معتقدند دنیای بعد از این بحران دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز؛ آمریکا امروز در گوشه رینگ و در ضعیف‌ترین موضع دفاعی تاریخ خود قرار گرفته حالا دیگر اگر ابهامی حتی در ذهن یک ایرانی در رابطه با مقابله با استکبار وجود داشته باشد؛ همه نهادهای فرهنگی ایرانی مقصر هستند.

حجت‌الاسلام محسن طالب پور در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز؛ اعتصاب ها، آشوب‌ها، درگیری‌ها بحران اجتماعی در آمریکا را از نشانه‌های افول و پایان تفکر لیبرالیسم حاکم بر آمریکا برشمرد و اظهار کرد: پس از ماجرای کرونا و ناتوانی دولت به اصطلاح ابرقدرت آمریکا در مهار این ویروس و گرفتاری شدید و وقایعی که همه شاهد هستیم ضعف اندیشه لیبرال دموکراسی بیش از گذشته به چشم می‌خورد.

کارشناس و تحلیلگر سیاسی ادامه داد: برخورد نژادپرستانه دولت آمریکا در پذیرش و درمان افراد مسن و سالمند نیز باعث افزایش اعتراضات و تنفر مردم از دولت آمریکا شد، به طوریکه حتی اخبار و گزارش های معتبری از کوتاهی دولت در درمان رنگین‌پوستان و رسیدگی بیشتر به سفیدپوستان نیز منتشر شد همچنین در کمک های معیشتی به افرادی که در این مدت دچار مشکل شده اند باز اولویت با سفیدپوست ها بود و در ایالت هایی که مخصوصا اکثریت رنگین پوست به ویژه سیاهپوست بودند توجه کمتری شد که کم‌کم یکسری اعتراض‌هایی از طرف برخی از مسئولان، اندیشمندان و عموم جامعه نیز به آن افزوده شد.

وی با تاکید بر اینکه همه اینها نشانه ضعف و افول آمریکا است، خاطرنشان کرد: این کمبودها و مشکلات نهایتا منجر به اعتراضات اخیر در آمریکا شد که بعد از کشته شدن یک سیاهپوست به طور ناجوانمردانه توسط پلیس آمریکا، شاهد بروز تجمعات، اعتصاب ها، آشوب‌ها، درگیری‌ها و نهایتا یک بحران اجتماعی در آمریکا هستیم و تمام این موارد نشانه‌های پایان تفکر لیبرالیسم و افول آمریکا است.

حجت‌الاسلام طالب پور افزود: در حالی که آمریکائی ها سال ها مدعی بودند تنها تفکر و اندیشه نجات بخش بشر، لیبرالیسم فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است اما در عمل دیدیم که مسئولان و دولتمردان آمریکا در این وقایع کمترین توجهی هم به این موضوع نداشتند.

وی با بیان اینکه در تفکر لیبرالیسم و مادی گرایی انسان، محور است و آنها قائل به این هستند که انسان هر آن چه نیاز دارد باید برایش تامین شود با اشاره به اینکه لیبرالیسم با مبانی اعتقادی، دینی و تفکر الهی متضاد است خاطرنشان کرد: مردم کشورهای اروپا و آمریکا گرچه سالها با این تفکر خو گرفته بودند اما به طور جدی باور نکرده بودند در عمل دیدند که چگونه دولتمردان حتی در شرایط بحرانی نیز در برابر مردم و تامین نیازهای اولیه آنان بی تفاوت هستند.

این کارشناس سیاسی متذکر شد: تفکر لیبرالیسم به این نتیجه رسید که جهان دچار تک قطبی شده و آمریکا که خود را به عنوان قطب یگانه و محور واحد دنیا می دانست و شعارها و تئوری هایی را تحت عنوان نظم نوین جهانی دهکده جهانی و جهانی سازی برای عملیاتی شدن آن در جهان مطرح می کرد، با مشکل مواجه شد که همه اینها نشان از ضعف و افول و فرو پاشی آمریکا دارد.

وی اضافه کرد: در شرایط بحران کرونا و شیوع آن در درصد بالایی از مردم جامعه آمریکا این واقعیت بیشتر بروز و ظهور کرد که مردم واقعا برخورداری اقتصادی ندارند و سرمایه داری اقتصادی در آمریکا حاکم است و اینکه مردم با ایجاد یک جرقه شروع به اغتشاش و اعتراضات خیابانی کردند ناشی از رنج‌ها و دردهایی است که سال‌ها از سرمایه‌داری در آمریکا را تحمل می کردند.

حجت‌الاسلام طالب پور گفت: سال هاست در موقعیت های مختلف با ناکامی های مکرر ایالات متحده مواجه هستیم، آمریکا نتوانست در نوع رسیدگی به مشکل بیماری ناشی از ویروس کرونا در داخل کشور خود به عنوان الگویی برای جهان خود را نشان دهد و اندیشمندان غربی معتقدند دنیای بعد از این بحران دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.

وی با اشاره به ورود نفتکش های ایرانی به سواحل ونزوئلا در امنیت کامل افزود: آمریکایی‌ها علی‌رغم اینکه تهدید کردند، اما نتوانستند کاری عملی انجام بدهند و دنیا فهمید که این قدرت پوشالی آمریکا، با ادعای بزرگ منشی در حال فرو ریختن است و جمهوری اسلامی برای اولین بار با قوت و قدرت با پرچم خود به طور رسمی با 5 نفتکش غول‌پیکر توانست از آن سر دنیا در دورترین نقطه، نفت و بنزین و مواد پتروشیمی خود را صادر کند.

وی تاکید کرد: همه دنیا باید بداند که در آینده ما خطری به نام آمریکا را نباید جدی بگیرند و نباید از قدرت آن ترسید البته این را هم در پایان اضافه می‌کنم که نباید دچار غفلت هم شد. کار تمام نشده است؛ امیدوارم که از افراد غربزده داخلی کسانی که قبله آمالشان غرب است، نگاهشان به آمریکا و کدخدایی دنیا بیدار شود.

وی خاطرنشان کرد: انسان متکی به لیبرالیسم منهای خدا، امین‌های توحید و معنویت به پوچ گرایی رسیده است و این تک گرایی موجب افراطی‌گری و ایجاد اغتشاشات درگیری ها و اعتراضات در کشورهای لیبرالیسم است که همه اینها زمینه فروپاشی و آمریکا را بیشتر فراهم می کند.

انتهای پیام /