پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد؛ کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا مدعی شد:«مسیر ایران به سوی سلاح هسته‌ای، شامل تمام ظرفیت‌های غنی‌سازی (اورانیوم) و بازفرآوری (پلوتونیوم)، باید به طور کامل برچیده شود.»

وزارت خارجه آلمان و وزارت خارجه انگلیس نسبت به گسترش عملیات زمینی اسرائیل برای اشغال شهر غزه واکنش نشان دادند.

وزیر نیرو گفت: آنچه مسلم است خاموشی‌ها کاهش یافته و پرونده خاموشی‌های بخش خانگی به‌زودی بسته می‌شود.

فیلم سینمایی «علت مرگ نامعلوم» به عنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار 2026 معرفی شد.

رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم گفت: از دید علمی، جنگ تحمیلی 12 روزه، جنگ جهانی سوم در سطح بسیار محدود و کوچک بود.

امروز قیمت طلا 18 عیار و قیمت سکه امامی بالا رفت.

سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت: فشارهای سیاسی مانع حمایت کشورهای بیشتر از قطعنامه پیشنهادی ایران شده است.

بنا بر اعلام دیپلمات‌های اروپایی کمیسیون اروپا نوزدهمین بسته تحریمی علیه روسیه را طبق برنامه ارائه نخواهد کرد.

به گفته رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با ورود دام و گوشت وارداتی، بسته‌بندی منظم و توزیع گسترده، التهابات قیمتی گوشت قرمز در استان کاهش یافته و آرامش نسبی در بازار برقرار شده است.

شرکت نفت ستاره خلیج فارس با اجرای پروژه‌های نوآورانه در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی، به موفقیت‌های قابل توجهی دست یافته است.

رئیس جمهور گفت: باید کاری کنیم که همه مردم از جمله بازنشستگان و نیازمندان، در مراکز درمانی بهترین خدمت را بگیرند و این امکان‌پذیر است.

جهان امروز پر از اتفاقات غیرمنتظره و نامشخص است. از همه‌گیری کرونا در 2019 تا جنگ و درگیری در بعضی کشورها. برهمین اساس بسیاری از مردم جهان متوجه لزوم مدیریت بیشتر منابع مالی خود شده اند.

شرکت‌های فولاد کاوه جنوب کیش و هوشمند سینا با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای استراتژیک، همکاری رسمی خود را در راستای توسعه زیرساخت‌های داده و اجرای پروژه‌های تحول دیجیتال در صنعت فولاد با بهره گیری از فناوری‌های نوین هوش مصنوعی و بهینه‌سازی فرآیندهای صنعتی آغاز کردند.

دنیای اقتصاد: عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو گفت: با وجود همه محدودیت‌ها، در تلاشیم پرونده خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده بخش خانگی با پایان تابستان بسته شود.

سخنگوی قوه قضائیه درباره تعداد عفوشدگان اخیر گفت: در خصوص تعداد عفو شدگان چون معیارها و شاخص‌ها باید لحاظ شود و زمان بر است، پس از بررسی در ستاد استانی اعلام می شود. با این حال برآورد این است 60 تا 70 هزار نفر مشمول عفو و تخفیف مجازات در عفو معیاری خواهند شد.

دو عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفتگو با اقتصادنیوز از دلیل ورود مجلس به تحقیق و تفحص درباره بابک زنجانی روایت کردند.