یک‌شنبه 4 آذر 1403

دولت مصلحت کلان کشور را در نظر گرفته و وارد بازی‌های سیاسی نمی‌شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دولت مصلحت کلان کشور را در نظر گرفته و وارد بازی‌های سیاسی نمی‌شود

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: دولت مصلحت کلان کشور را در نظر گرفته و وارد بازی‌های سیاسی نمی‌شود. توصیه رهبری این است بین قوا اختلاف ایجاد نشود. برنامه‌ریزی کردند که اتفاقی شبیه یکشنبه سیاه رخ دهد ولی برای دولت، مصلحت کشور اهمیت دارد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در نخستین اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت که در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: تثبیت حاکمیت واحد یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت است و حاکمیت دوگانه پیش از این به کشور ضربه زده است اما این دولت خود را سرباز ولایت می‌داند.

رئیسی: تاکنون هرجا کار را به مردم سپردیم، موفقیت داشته‌ایم وی ادامه داد: ما در دولت مصلحت کلان کشور را در نظر گرفته و وارد بازی‌های سیاسی نمی‌شویم. توصیه رهبری هم این است که بین قوا اختلاف ایجاد نشود. برنامه‌ریزی کرده بودند که اتفاقی شبیه یکشنبه سیاه رخ دهد ولی برای دولت، مصلحت کشور اهمیت دارد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: دولت خود را مسئولیت‌پذیر می‌داند و از محدودیت اختیارات گلایه نمی‌کند. زمانی رئیس‌جمهوری کشور گفت صبح جمعه شنیدم بنزین گران شده اما الان وقتی مشکلی در بنزین ایجاد می‌شود همه دولت به صف شده تا مشکل را حل کنند. از سویی دولت پرونده‌های باز زیادی را می‌بندد. موضوع عربستان سعودی به نتیجه رسیده است ارتباط با چین و روسیه به جای خوبی رسیده، برجام با رعایت مصالح کشور در حال پیگیری است، منابع بلوکه شده در حال آزاد شدن است، دولت پیگیر موضوع هیرمند است، بدهی ترکمنستان به ایران در حال پیگیری است، در واقع دولت به سمت آواربرداری رفته و در این مدت کارهای خوبی انجام شده هر چند دشمن قصد دارد نمایش زمین سوخته ارائه دهد.

منصوری در ادامه با بیان اینکه ما دولت را در شرایط خوبی تحویل نگرفتیم، اظهار کرد: دولت قبل 480 همت کسری بودجه به جا گذاشت. اقتصاددانان طرفدار دولت قبل برای سال 1400 تورم سه رقمی پیش‌بینی می‌کردند. برای دولت هر ماه 15 تا 20 همت بدهی اوراق مشارکت مانده بود اما با اقدامات انجام شده کسری بودجه پرداخت شد و بدهی‌ها در حال پرداخت است.

وی تاکید کرد: در سال 1400 برخی استان‌ها فقط 12 روز ذخیره کالای اساسی داشتند اما دولت این مشکل را حل کرد. دولت سیزدهم تورم را 60 درصد تحویل گرفت اما در پایان سال 1400 این رقم به 40 درصد رسید. دولت قبل در شش ماه اول کل تنخواه را خرج کرده بود و هشت میلیارد دلار هزینه کرده بود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ادامه داد: با این حال متوسط شاخص رشد به چهار درصد و رشد نقدینگی 15 درصد کاهش داشته است. نرخ رشد خدمات به شش درصد رسیده است و تولید خودرو از 800 هزار به یک میلیون و 400 هزار رسیده است. در سال 1401 بیش از 270 هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی هزینه شده است.

منصوری با اشاره به این‌که نرخ بیکاری به 8.2 درصد رسیده و حتی در برخی حوزه‌ها کارگر هم کم داریم، تصریح کرد: ساخت 1.5 مسکن شروع شده و زمین در حال واگذاری به مردم است. البته تا متغیر‌های کلان اقتصاد تاثیر خود را در متغیر‌های جز نشان دهد زمان می‌برد اما به هرحال این اتفاقات رخ داده و مردم به زودی آثار تاثیر شاخص‌های کلان را احساس می کنند.

وی در پایان گفت: با این وجود در دولت ضعف‌هایی داریم در حوزه معیشتی مردم مشکلات داریم که باید آنها حل شود. باید سریع‌تر و انقلابی‌تر در بخش بازسازی انقلابی تشکیلاتی دولت عمل می‌کردیم، زیرا که دولت ذبح در بوروکراسی شده است. در مدیریت افکار عمومی هم ضعف داریم و نتوانستیم گزارش کار خود را به خوبی به مردم نشان دهیم. تاکید رهبری بر جهاد تبیین برای این است که در کشور اتفاقات امیدآفرینی در حال رخ دادن است که باید به درستی به مردم اطلاع‌رسانی شود.