سه‌شنبه 18 دی 1403

دو شهر از 7 شهر قرمز کشور سهم کردستان است / تزریق بیش از یک میلیون دز واکسن کرونا

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
دو شهر از 7 شهر قرمز کشور سهم کردستان است / تزریق بیش از یک میلیون دز واکسن کرونا

در حالی که بیشتر شهرهای کشور در وضعیت نارنجی، زرد و حتی آبی از نظر شیوع ویروس کرونا مواجه هستند اما 7 شهر استان های غربی کشور همچنان در وضعیت قرمز به سر می برند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، خیابان شلوغ بود و جمعیت زیاد، آنچنان که جای سوزن انداختن هم نبود، تا چشم کار می‌کرد آدم بود و آدم، آدم‌های بیخیالی که تا فهمیدند تب کرونا یه کم فروکش کرده، دوباره بیخیالی‌هایشان شروع شد.

به زور می‌توانستی از میانه جمعیت عبور کنی، همه تنیده شده بودند در هم و کرونا هم آن وسط برای خودش برو بیایی داشت.

همه ماسک زده بودند و صدای پیس پیس الکل‌ها هم از هر طرفی به گوش می‌رسید اما آن ازدحام جمعیتی که در شهر حاکم بود! محال بود دیگر ماسک و الکل‌زدن‌های گاه به گاه کفاف مقابله با کرونا را بدهد.

در بازار سنندج که راه می‌روی غیر از آن نقاب سفید که چهره‌ها را در خود گم کرده است، گویی همه‌چیز عادی است، گویی کرونایی در کار نیست و ماسک‌ها چنان در صورت آدم‌ها جا خوش کرده‌اند که گویی از روز ازل همراه و همنشین انسان بوده است.

بر اساس آخرین اطلاعیه ای که وزارت بهداشت، درمان و آموزش کشور اعلام کرده 7 شهر کشور در وضعیت قرمز قرار دارند که 5 شهر آن در آذربایجان غربی و 2 شهر در کردستان قرار گرفته اند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این رابطه گفت: سنندج و مریوان جزو 7 شهر کشور هستند که وضعیت کرونا در آن قرمز است.

ابراهیم قادری اظهار کرد: روند بستری در استان همچنان افزایشی است و برای چندمین روز متوالی تعداد بستری‌ها همچنان بالای 900 نفر بوده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه استان طولانی‌ترین موج از ابتدای شیوع کرونا را تجربه می‌کند، ادامه داد: در حال حاضر شهرهای سنندج و مریوان وضعیت بحرانی دارند.

قادری یادآور شد: اگر مردم در زمینه واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی همکاری لازم را با کادر بهداشت و درمان نداشته باشند، وضعیت بحرانی تر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با فرا رسیدن فصل سرما گردش ویروس بیشتر هم خواهد شد، بیان کرد: بستن در و پنجره‌ها و تهویه اماکن کم می‌شود و برای همین باید تزریق واکسن انجام شده و 70 درصد جمعیت استان باید واکسینه شود تا خیالمان برای چند ماه راحت شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تا کنون بیش از یک میلیون دز واکسن کرونا در استان تزریق شده که از این مقدار تزریق، 700 هزار دز در نوبت اول و 317 هزار دز هم در نوبت دوم در استان تزریق شده است.

قادری گفت: در شهر‌هایی که آمار واکسیناسیون بیشتر است شمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر بر اثر این بیماری نیز کاهش چشمگیری یافته است.

انتهای پیام /