یک‌شنبه 5 مرداد 1404

دو قطبی شدن جامعه بذر دیگر فتنه 88 بود / یکی از راه های حفظ نظام مشارکت در انتخابات است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
دو قطبی شدن جامعه بذر دیگر فتنه 88 بود / یکی از راه های حفظ نظام مشارکت در انتخابات است

آیین نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته نیز با حضور گسترده مردم مومن و انقلابی دیار کریمان در نقاط مختلف استان کرمان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ آیین نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته نیز با حضور گسترده مردم مومن و انقلابی دیار کریمان در نقاط مختلف استان کرمان برگزار شد که مشروح خطبه ها را در زیر می خوانید:

امام جمعه کرمان: دو قطبی شدن جامعه بذر دیگر فتنه 88 بود

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با اشاره به 9 دیماه با عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت به وسیله امت اسلامی و بازخوانی فتنه 88 افزود: مطالعه دقیق در رابطه با این حادثه و فتنه‌های شبیه آن و بعد از آن باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: یکی از بسترهای شکل گیری فتنه در آن سال این بود که فتنه‌گران بذرهایی را بکارند که این بذرها به سرعت نتیجه دهد، یکی از بذرها؛ بذر شک و تردید مردم نسبت به ارکان حاکمیت بود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان و امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه در سال 88 از ماه‌های قبل بذرهای شک و تردید پاشیده شد ادامه داد: ایجاد شبه در مورد سلامت نبودن انتخابات آینده یکی دیگر از بذرهای این فتنه بود. حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی با بیان اینکه یک شبکه گسترده در خارج از کشور و داخل بذر شک و تردید را در جامعه کاشتند گفت: نفوذ دشمن در فتنه 88 از قبل از فتنه مشاهده می‌شد.

وی با بیان اینکه دو قطبی شدن جامعه بذر دیگر این فتنه بود و این امر هر روز در جامعه پررنگ‌تر می‌شد تصریح کرد: بخشی از مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها در راستای این امر در جامعه شکل گرفته بود و دوقطبی بودن جامعه یعنی فتیله فتنه‌ها را بالا کشیدن بودند.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه ایجاد اخلاق بد در بین پیروز شدگان و شکست‌خوردگان در انتخابات بستر دیگر دشمنان سال 88 بود بیان داشت: حضرت علی (ع) در این رابطه فرمودند؛ خودبرتری، فخرفروشی و به رخ دیگران کشیدن سبب ایجاد فتنه می‌شود.

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی با بیان اینکه ماهیت فتنه تحریک احساسات و هیجانات است تا احساسات و عواطف بر جامعه حاکم شود گفت: هر جا این ماهیت تحریک شد آنجا بدانید که فتنه رشد می‌کند و این یکی از بخش‌های فتنه 88 بود.

وی غبارآلوده کردن جامعه را یکی دیگر از بسترهای فتنه 88 عنوان کرد و گفت: این امر سبب می‌شود تا میدان دید افراد جامعه نسبت به تشخیص حق از باطل کم شود که در فتنه 88 این مهم رخ داد.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه ورود خواص با سابقه و در دام افتادن آنها و خودشان را سردمدار کردن این فتنه یکی دیگر از بسترهای فتنه 88 است گفت: در طول تاریخ ثابت شده که اگر خواص که سابقه طولانی مدت دارند به فتنه‌ها ورد نکند، فتنه رخ نمی‌دهد.

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی با ببان اینکه به وجود آمدن درگیری‌ها در بی‌اعتماد کردن مردم نسبت به حاکمیت یکی دیگر از ماهیت‌های فتنه 88 بود تصریح کرد: مدیریت فتنه به وسیله عوامل بیگانه یکی دیگر از ابعاد توطئه سال 88 بود.

وی نقش بی‌بدلیل رهبری شجاع، آگاه، بصیر و مجاهد را یکی درس‌ها مهم فتنه 88 عنوان و خاطرنشان کرد: رهبری با روشنگری‌های پی در پی توانست نقش حیاتی برای حضور مردم در 9 دی ماه فراهم کند و مردم به دور از گرایش‌های حزبی و فقط به میثاق با ولایت به میدان آمدند.

امام جمعه فاریاب: تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی است نه مذاکره

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی امام جمعه شهرستان فاریاب در خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: مردم باید حضور حداکثری در انتخابات داشته باشند چرا که هرچه مشارکت بیشتر باشد ریشه این درخت تنومند قوی تر می شود و ایمنی آن بیشتر می شود.

وی گفت: جامعه مثل بدن انسان است هرچه گلبول های قرمز و سفید سالم باشند بدن هم در مقابل بیماریها قوی تر است هرچه مشارکت بیشتر باشد سلامتی انقلاب بیشتر تضمین می شود.

خطیب نماز جمعه در پایان افزود: بعضی ها در آستانه انتخابات می خواهند کشور را دو قطبی کنند و باج بگیرند مبنی بر اینکه یا باید مردم مقاومت را انتخاب کنند و یا رفع تحریم ها و رفع تحریم ها تصویب پالرمو و معاهده های خارجی، که در جواب باید گفت تنها راه نجات کشور همان اقتصاد مقاومتی است. نه تن به مذاکره دادن، زیرا مذاکره در حال حاضر چیزی جز باج دادن در آن نیست.

امام جمعه گلباف: یکی از راه های حفظ نظام مشارکت در انتخابات است

جت الاسلام علی عبدالرشیدی در خطبه های نماز جمعه شهر گلباف اظهار کرد: آبروی دیگران را نشانه رفتن خلاف تقوا است و این مسئله باید در امر انتخابات مراعات شود.

امام جمعه گلباف ادامه داد: در جریان انتخابات باید شخصی را که فضیلت ها و خصوصیات بهتری دارد انتخاب کنیم و در این مسیر برای بلند شدن دیگران نباید سایر رقبا را زمین زد چرا که این مسئله بی دینی است و سزای آن را هم در دنیا و هم در آخرت مشاهده می کنید.

حجت الاسلام عبدالرشیدی تصریح کرد: انتخابات و مشارکت در آن یک وظیفه دینی است و همانطور که امام (ره) فرمودند حفظ نظام از اوجب واجبات است یکی از راه های حفظ نظام مشارکت در انتخابات است.

وی ادامه داد: هر کسی حق حاکمیتی دارد و برای ادای این حق باید در انتخابات شرکت کند و سرنوشت خود را رقم بزند و در این مسیر پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبرب که جز هدایت گری مسیر دیگری ندارند می تواند در انتخاب درست به ما کمک کند.

امام جمعه گلباف مشارکت در انتخابات را یک پدیده سیاسی عنوان کرد و گفت: اسلام دین سیاست است و سیاست همراه با دیانت یکی از اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی است لذا با حضور چررنگ و نوثر در انتخابات می توانیم در سرنوشت خودمان سهیم باشیم.

حجت الاسلام عبدالرشیدی بیان کرد: انتخابات مظهر اقتدار کشور است و هر کشوری که مشارکت بیشتری در این امر داشته باشد اقتدار دموکراسی آن در جهان افزایش پیدا می کند.

وی با اشاره به نقشه های دشمن در آستانه انتخابات اظهار کرد: دشمن با ایجاد دو قطبی معیشت و مقاومت تلاش می کند مانع تصمیم گیری صحیح مردم شود ولی مردم با بصیرت خود می توانند نقشه های دشمن را نقش بر آب کنند.

امام جمعه گلباف اضافه کرد: دشمن با ایجاد مشکل در معیشت مردم و گسترش بیکاری تلاش می کند رونق تولید را در کشور کاهش دهد و بیکاری را به عنوان یک بلای عمومی مطرح و مردم را از جمهوری اسلامی ناامید کند و متاسفانه عده ای در داخل کشور اهداف آن ها را پیاده می کنند.

حجت الاسلام عبدالرشیدی تاکید کرد: عده ای از مسئولان فکر می کنند با پیوستن به FATF و اینستکس اروپایی ها مشکلات کشور حل می شود و این را هم به مردم تلقین نی کنند در حالی که این اقدامات چیزی جز بازی کردن در زمین دشمن و خیانت به مردم نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حماسه 9 دی اشاره کرد و افزود: بزرگداشت حماسه 9 دی در طول سال های پس از فتنه 88 از ملت ایران ملتی بصیر ساخت که توانست فتنه های اخیر را به سلامت پشت سر بگذارد بنابراین گرامیداشت این روز بزرگ از اهمیت زیادی برخوردار است.

امام جمعه گلباف خاطر نشان کرد: مردم ایران در فتنه آبان 98 نشان دادند که با هدایت های رهبری می توانند آتش این آشوب عظیم را در زیر خاکستر فرو نشاند و به راحتی از فتنه ها گذر کرد.

حجت الاسلام عبدالرشیدی در پایان مطرح کرد: با گوش دادن به فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان دیده بان اصلی این نظام و حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی می توان تمام مشکلات کشور را پشت سر گذاشت و دشمن را ناامید کرد.

امام جمعه نرماشیر: بصیرت ملت ایران در 9 دی سبب نجات کشور شد

حجت الاسلام والمسلمین روح الله ایرانژاد امام جمعه شهرستان نرماشیر در نماز جمعه این هفته اظهار داشت: این 9دی بود که در سال 88 کشور ما و استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی را حفظ کرد و نجات داد و نقشه فتنه گران را نقش بر آب کرد.

خطیب نماز جمعه عنوان کرد: اگر این حرکت با بصیرت ملت ایران در 9دی نبود الان اثری از امنیت و آرامشی در کشور ما نبود.

امام جمعه رابر: 9 دی نشانگر بصیرت مردم ایران است

حجت الاسلام علی علیدادی سلیمانی امام جمعه رابر در خطبه های عبادی و سیاسی این هفته با بیان اینکه 9 دی؛ نشانگر بصیرت مردم ایران است اظهار داشت: در فتنه 88؛ کشور را در نزدیک پرتگاه حادثه قراردادند و سال 98 با اعلام نابهنگام طرح سهمیه بندی بنزین منجر به فتنه شد.

خطیب جمعه رابر افزود: سخنان مقام معظم رهبری و حضور گسترده مردم این فتنه هم به پایان رسید.

امام جمعه رابر گفت: علاوه بر رد پای عناصر نفوذی در قوا متاسفانه ردپای عناصر در فضای رسانه ای هم دیده شد.

وی گفت:9دی؛ نقطه عطف انقلاب اسلامی ایران است، روزی است که خورشید قدرت الهی از افق محبت حسینی جلوه گرشد فضای مه الود، ابرهای ابهام و غبار های تردید را کنار زد اکنون 10 سال از 9 دی سال 88 می‌گذرد ما همچنان نیازمند درس‌ها و عبرت‌های سال88 هستیم.

خطیب نماز جمعه رابر با بیان اینکه ما باید از سلسله وار این فتنه ها درس بگیریم گفت: آنان که در کشتی انقلاب نشسته اند و بر سر سفره انقلاب رشد کرده اند، نمک را خوردند و نمکدان را شکستند حکایت مسافری که در کشتی نشسته بود و تیشه بر جای خود می زد.

وی افزود: ملت با بصیرت خود اجازه نداد که فتنه گران به کشتی انقلاب آسیبی وارد کنند.

انتهای پیام /