چهارشنبه 7 آذر 1403

ذاکرانی: پیش بینی ما از دوچرخه سواری قهرمانی آسیا، کسب یک مدال بود / حضور در مسابقات متعدد شرط کسب مدال در بازی‌های آسیایی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ذاکرانی: پیش بینی ما از دوچرخه سواری قهرمانی آسیا، کسب یک مدال بود / حضور در مسابقات متعدد شرط کسب مدال در بازی‌های آسیایی است

مربی تیم ملی دوچرخه‌سواری بانوان گفت: اگر شرایط مهیا بود و می‌توانستیم پیش از مسابقات قهرمانی آسیا در تورنمنت‌های مختلف شرکت کنیم، امکان کسب مدال‌های بیشتر وجود داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی دوچرخه‌سواری بانوان ایران باحضور در مسابقات قهرمانی آسیای (بخش جاده) که به میزبانی تاجیکستان برگزار شد، برای اولین بار موفق به کسب مدال برنز این رقابت‌ها در رشته تایم تریل تیمی شد.

دلارام ذاکرانی مربی تیم ملی دوچرخه‌سواری بانوان کشورمان طی گفتگو با خبرنگار ورزشی دانا در خصوص این رقابت‌ها اظهار داشت: رقبای اصلی ما در این مسابقات یعنی قزاقستان و ازبکستان، سه ماه پیش از رقابت‌های قهرمانی آسیا در ترکیه همراه با تیم‌های روسیه و اوکراین اردو داشتند و در مسابقات مختلفی که در ترکیه برگزار شد، شرکت کردند. اما ما توانستیم با حمایت اسپانسر تیم ملی بانوان فقط در 2 رویداد حضور پیدا کنیم و حدود 5 روز در ترکیه باشیم. رقبای اصلی ما یعنی قزاقستان و ازبکستان، با توجه به اردوهای خوبی که برگزار کرده بودند و حضور در مسابقات مختلف، آمادگی بسیار بالایی داشتند.

وی افزود: پیش بینی ما از این مسابقات، کسب یک مدال بود که خداراشکر به دست آمد. اگر شرایط مهیا بود و می‌توانستیم پیش از مسابقات قهرمانی آسیا در تورنمنت‌های مختلف شرکت کنیم و همچنین یکی از رکابزنان ما دچار سرماخوردگی نمی‌شد، امکان کسب مدال‌های بیشتر وجود داشت. تیم ملی دوچرخه سواری بانوان ایران برای اولین بار در رشته تایم تریل تیمی قهرمانی آسیا به رقابت پرداخت و توانستیم در اولین حضور به مدال برنز دست پیدا کنیم.

ذاکرانی تصریح کرد: این رشته تجهیزات مخصوص خود را دارد و 4 نفری که در این رشته به صورت تیمی رکاب می‌زنند، باید دوچرخه‌های یک دست و مخصوص تایم تریل داشته باشند. این تجهیزات هزینه بسیار بالایی دارد فقط 2 نفر از ورزشکاران ما خودشان این دوچرخه‌ها را داشتند اما برای 2 رکابزن دیگر توانستیم این دوچرخه‌ها تهیه کنیم تا بتوانند در این رقابت‌ها شرکت کنند. اما تیم‌های دیگر 4 دوچرخه و تجهیزات یک دست و کاملا حرفه‌ای داشتند، ما از نظر امکانات با تیم‌های دیگر بسیار فاصله داریم. دوچرخه‌هایی که رکابزنان ما داشتند خیلی به روز نبود اما با این حال توانستیم این مدال را کسب کنیم. اگر دوچرخه‌ها زودتر تهیه می‌شد و ورزشکاران ما می‌توانستند پیش از مسابقات، جلسات بیشتری را با این دوچرخه‌ها تمرین کنند، شاید مدال خوش رنگ‌تری نیز کسب می‌کردیم.

مربی تیم ملی دوچرخه‌سواری بانوان عنوان کرد: اختلاف سطحی که بین ورزشکاران ما با رکابزنان کشورهای دیگر وجود دارد، به دلیل تعداد کم مسابقاتی است که شرکت می‌کنیم. در مسابقات استقامت قهرمانی آسیا تنها تیمی که تمام ورزشکاران آن همراه گروه اصلی به خط پایان رسیدند، تیم ایران بود. تمام تیم‌ها از جمله ویتنام که یک نفر از آن‌ها عنوان قهرمانی را کسب کرد، ورزشکارانی داشتند که نتوانستند همراه گروه اصلی مسابقه را به پایان برساند اما هر 5 ورزشکار ما همراه گروه اصلی به خط پایان رسیدند. این نشان‌دهنده این است که عملکرد بسیار خوبی داشتند و از نظر قدرت بدنی اختلاف زیادی با رقبای خود ندارند اما تجربه مسابقاتی آن‌ها بسیار کم‌تر از ورزشکاران کشورهای دیگر است.

او در ادامه گفت: یکی از برنامه‌های که برای بازی‌های آسیایی پیش رو داریم، علاوه بر برگزاری اردوهای مداوم، حضور در مسابقات متعدد است. باید بتوانیم اسپانسرهای بیشتری علاوه‌بر اسپانسر‌هایی که داریم برای حضور در مسابقات مختلف جذب کنیم، رکابزنان هر چقدر در مسابقات بیشتری شرکت کنند، احتمال کسب مدال آن‌ها در بازی‌های آسیایی بیشتر خواهد شد.

ذاکرانی در پایان بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی در رشته دوچرخه سواری کمبود تجهیزات و تعداد کم مسابقات است. ما تجهیزاتی مانند دوچرخه تایم تریل نداریم که یک نفر باید با آن حدود یک سال تمرین کند تا بتواند به آن عادت کند. دوچرخه‌های تایم تریل با دوچرخه‌های جاده کاملا متفاوت است. ورزشکاران ما فقط 10 روز قبل از مسابقات قهرمانی آسیا توانستند با دوچرخه‌های تایم تریل تمرین کنند. این تجهیزات هزینه بسیار بالایی دارند و تهیه آن‌ها برای بازی‌های آسیایی، جزبا کمک حامیان مالی و قطعا نگاه ویژه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک امکان پذیر نخواهد بود.

انتهای پیام /