دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

رئیس بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
رئیس بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد

جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون عضو هیات مدیره صندوق بین‌المللی پول است. در این سفر به آمریکا «محسن کریمی» معاون امور بین‌الملل این بانک نیز رئیس‌کل بانک مرکزی را همراهی می‌کند.

«محمدرضا فرزین» رئیس‌کل بانک مرکزی به‌منظور دیدار و گفت و گو با مقام‌های صندوق بین‌المللی پول، تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد.

به گزارش بانک مرکزی، در این سفر «محسن کریمی» معاون امور بین‌الملل این بانک نیز رئیس‌کل بانک مرکزی را همراهی می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون عضو هیات مدیره صندوق بین‌المللی پول است.

صندوق بین‌المللی پول به‌تازگی با انتشار گزارشی در پایگاه داده‌های آماری خود با اشاره به افزایش 141 میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی جمهوری اسلامی ایران در سال 2022، اقتصاد ایران را در این سال به عنوان بیست و دومین اقتصاد بزرگ جهان معرفی کرد.

«محمد مخبر» معاون اول رئیس‌جمهور نیز در پنجاه و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی با اشاره به این آمار منتشر شده در صندوق بین‌المللی پول، گفت: ایران در سال 2022 از نظر شاخص برابری قدرت خرید یک‌هزار و 600 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی داشته است.

تماشاخانه

خطبه مشهور مترو / ببینید و بشنوید، مترو تهران از پیچ و خم چه مخالفت‌هایی گذشته است (فیلم)

موجود عجیبی که نه حیوان است نه گیاه ولی قاتل برگ‌هاست / مورچه‌ها هم برایش کار می‌کنند (فیلم)

فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام
رئیس بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد 2
رئیس بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد 3
رئیس بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد 4