راهآهن شرق از ظرفیتهای مهم ریلی کشور است
بیرجند - ایرنا - معاون فنی و زیربنایی راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راهآهن شرق یکی از ظرفیتهای بسیار مهم راهآهن است که باید پشتیبانی تفاهمنامههایی که در کشور بسته میشود را انجام دهد.
به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سیدمصطفی داوودی در مراسم تکریم مدیرکل و معارفه سرپرست اداره کل راهآهن شرق کشور افزود: راهآهن شرق از نظر حجم عملیات در رده سوم مناطق راهآهن قرار دارد و نیازمند پشتیبانی استان است.
وی اظهار داشت: مطالعات احداث خط دوم این محور انجام شده و 45 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تفاهمات اولیه با سرمایهگذاران انجام شده است.
معاون فنی و زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: درخصوص صنایع جوار ریلی نیز ستاد آماده حمایت و صدور هرگونه مجوز هست و سعی میکنیم حداکثر اعتبارات مورد نیاز را به این منطقه اختصاص دهیم.
وی از اختصاص 15 میلیارد تومان اعتبار به راهآهن شرق برای هزینه کرد در ارتقای ایمنی ابنیه فنی محور مشهد - یزد خبر داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی هم در این مراسم بر مقرون به صرفه بودن و ضریب بالای امنیت در حمل و نقل ریلی تأکید کرد.
محمد رضا طالبی گفت: حمل و نقل ریلی به لحاظ باری و مسافری از سایر شیوه های حمل و نقلی بسیار به صرفهتر است.
وی ادامه داد: حمل و نقل ریلی، دارای ایمنی بسیار بالاست، سرعت حمل بالایی دارد، در سوخت صرفه جویی می شود، حمل و نقلی پاک است، هزینه های تولید را کاهش می دهد و رونق تولید را در پی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود: ما در استان خراسان جنوبی و در شهرستان طبس حمل و نقل ریلی را داریم که مرکز اداره کل راهآهن شرق است و از اهمیت بالایی برخوردار است.
امام جمعه طبس هم در این مراسم با قدردانی از زحمات مدیرکل سابق راهآهن شرق گفت: هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق خدا نیست و مسئولیت ماندگار نیست بلکه فرصتی ایجاد میکند که بتوان خدمتی انجام داد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به اهمیت بسیار زیاد حوزه حمل و نقل افزود: یکی از حوزههایی که مایه استقلال و شرافت در هر کشوری میتواند باشد خدمت در راهآهن است.
سرپرست اداره کل راه آهن شرق هم در این مراسم اظهار امیدواری کرد؛ بتوانیم خدمات شایستهای به مسافران که زائران علی بن موسی الرضا (ع) هستند ارائه دهیم.
علی حکامی قاسمی، افزایش خطوط آنتنی، پیگیری صنایع جوار ریلی و امور توسعه ای محور، اتصال راه آهن ایران به افغانستان در مرز شمتیغ و اتصال محور راه آهن شرق به خطوط بندر چابهار و اجرای برنامه های راه آهن جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای ابلاغی دولت را از جمله برنامههای خود برشمرد.
وی گفت: نقش مهمی که حمل و نقل در اقتصاد کشور دارد برکسی پوشیده نیست و راهآهن به دلیل جابجایی حجم انبوه بار و ایمنی بالا نقش مهمی در کاهش حوادث و حمل و نقل دارد.
وی افزود: راه آهن شرق به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژهای که در منطقه داشته و بخشی از کریدور محور شمال به جنوب است نقش بسزایی در سیاستهای داخلی و خارجی حمل و نقل کشور دارد.
در این مراسم"علی حکامی قاسمی" به عنوان سرپرست راه آهن شرق معرفی و از زحمات و تلاشهای رضا شرقی مدیرکل سابق راهآهن شرق قدردانی شد.