راهحلهایی برای رفع معضلات کرونا با هکتون تربیت مدرس
تهران - ایرنا - مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس با هدف ارائه سریع راهحلهای عملی برای رفع معضلات ناشی از بحران کووید 19 نخستین هکتون (فناوریهای همگرا) خود در حوزه کووید 19 را در روزهای 22 تا 24 مردادماه جاری به صورت مجازی برگزار میکند.
به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از تریت مدرس، مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری این دانشگاه با تلاش هسته پژوهشی مهندسی زیستی (BERC) و با همکاری انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه تهران، انجمن بیوتکنولوژی ایران - شاخه دانشجویی و انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا، نخستین هکتون خود را در حوزه کووید - 19 در بازه زمانی 48 ساعته و با حضور تیم های چند رشته ای برگزار می کند.
این رویداد به منظور ارائه راه حل های نوآورانه، عملی و هوشمندانه برای هدف قرار دادن بحران کووید 19 و پاسخ به اصلی ترین مشکلات و دیده نشده ترین نیازهایی که در حین شیوع کووید 19 ایجاد شده است، برگزار می شود.
بنا بر اعلام برگزارکنندگان هکتون، این رویداد مجازی است و تیم های پنج نفره در قالب نرم افزار تلگرام و bigbluebutton کار می کنند. رقابت از ساعت 14 روز چهارشنبه 22 مرداد آغاز می شود و ساعت 14 روز جمعه 24 مرداد پایان می پذیرد. در پایان این رقابت 48 ساعته، تیم های برنده علاوه بر دریافت جوایز نقدی، برای عملی سازی راه حل های ارائه شده خود مورد حمایت مستقیم قرار می گیرند.
علاقمندان شرکت در این رویداد (افراد بالای سن 13 سال با هر سطح تجربه، تحصیلات، حرفه) برای ثبت نام تا 20 مردادماه فرصت دارند به نشانی اینترنتی rdcb.modares.ac.ir مراجعه کنند.
هکتون (Hackathon) یک رویداد فناوری اطلاعات است که در آن شرکتکنندهها در قالب تیمهای مختلف برای حل مشکلات روز جهان راهحلهای نوین و اقتصادی ارائه میدهند. فرآیند اجرایی هکتون به دو فاز کلی تقسیم میشود؛ فاز نخست، اجرای رویداد هکتون سه روزه است و فاز دوم، بازه زمانی چندهفتهای پس از رویداد است که طی آن ارتباط بین تیمهای شرکتکننده و شتابدهندهها و سازمانها در این حوزه در راستای پرورش ایدهها و پیشبرد پروژه شکل میگیرد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*