رحیمی: آموزش در کشتی پایه بسیار مهم است / حبیبی: کشتی امروز فقط زور بازو نیست
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حسن رحیمی، نفر سوم المپیک، دارنده مدالهای طلا، نقره و برنز کشتی آزاد جهان به همراه هادی حبیبی، قهرمان کشتی آسیا و دانشجویان جهان، رئیس اسبق انستیتو و کمیته لیگ فدراسیون کشتی، به دعوت مسعود نصیریان، مربی سازنده کشتی آزاد و رئیس هیئت کشتی شهرستان مهریز استان یزد جهت آموزش برخی نکات فنی به این شهرستان سفر کردند که با استقبال اهالی کشتی، ورزش و مسئولین...
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حسن رحیمی، نفر سوم المپیک، دارنده مدالهای طلا، نقره و برنز کشتی آزاد جهان به همراه هادی حبیبی، قهرمان کشتی آسیا و دانشجویان جهان، رئیس اسبق انستیتو و کمیته لیگ فدراسیون کشتی، به دعوت مسعود نصیریان، مربی سازنده کشتی آزاد و رئیس هیئت کشتی شهرستان مهریز استان یزد جهت آموزش برخی نکات فنی به این شهرستان سفر کردند که با استقبال اهالی کشتی، ورزش و مسئولین روبرو شدند.
حسن رحیمی، نفر سوم المپیک و قهرمان کشتی آزاد جهان در جمع اهالی کشتی شهرستان مهریز استان یزد، گفت: آموزش به کشتیگیران پایه بسیار مهم است چرا که اگر یک کشتیگیر به صورت اصولی کار را فرا نگیرد در آینده و حتی پس از ملی پوش شدن نیز با مشکل مواجه خواهد شد. مسئله وزن کم کردن و آموزش اصولی فنون کشتی از مهمترین مسائلی است که باید در ردهی پایه آن را در دستور کار قرار دهیم.
وی تصریح کرد: تفاوت ما با کشورهای مطرح جهان در کشتی مانند روسیه و آمریکا این است که کشتیگیران آنها به خوبی آموزش میبینند.
نایب قهرمان جهان تاکید کرد: موضوع آموزش و سازندگی دو مقوله جدا از یکدیگر است، کشتیگیران اگر آموزش اصولی و خوب ببینند در آینده پشتوانههای خوبی خواهیم داشت، ضمن اینکه باید انگیزه را در ردههای پایه ایجاد کرد تا کشتیگیران پس از مدتی کار را رها نکنند.
دارنده دو مدال برنز جهان خاطرنشان کرد: بر حسب وظیفه، دِین و علاقهای که به کشتی دارم وظیفه خودم میدانم تا جایی که در توانم است تجربیاتم را به دیگران انتقال دهم و با همین نیت هم کار آموزش را در برخی از باشگاههای سازنده کشتی انجام میدهم.
هادی حبیبی، قهرمان کشتی آزاد آسیا نیز با بیان اینکه باید علم و دانش را در کشتی با جدیت دنبال کنیم، اظهار داشت: باید شیوه گرم کردن، نرمش، نوع تمرین، آموزش و بدنسازی در کشتی بروز شود تا بهترین نتیجه به دست آید.
وی افزود: تجربه و علم باید در کنار هم حرکت کند و تبدیل به دانش شود، درک درست از اجرای یک فن باید در دستور کار کشتی گیران پایه و مربیان سازنده قرار گیرد تا آینده کشتی تضمین شود.
مربی و سرپرست اسبق تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: اگر به فکر موفقیت هستیم باید از داشتههایمان در زمان خودش بهترین استفاده را ببریم، کشتی امروز فقط زور بازو و فن نیست بلکه باید با دانش حرکت کرد و از حداقل موقعیت به موفقیت رسید.
حبیبی خاطرنشان کرد: در کنار مباحث فنی، اخلاق، احترام به پیشکسوت و روح پهلوانی در رشته ای، چون کشتی نیز بسیار مهم است و یک کشتی گیر زمانی به موفقیت خواهد رسید که در همه ابعاد برنامه داشته باشد.
انتهای پیام /