جمعه 9 آذر 1403

رشیدی: مجموعه مدیریت قبلی بدهی سنگینی بر جا گذاشته است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
رشیدی: مجموعه مدیریت قبلی بدهی سنگینی بر جا گذاشته است

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری از اقداماتی که مدیریت قبلی این فدراسیون انجام داده انتقاد کرد و گفت: بدهی سنگینی برای ما به جا مانده است.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری از اقداماتی که مدیریت قبلی این فدراسیون انجام داده انتقاد کرد و گفت: ایمیل های فدراسیون را از بین برده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی فدراسیون دوچرخه سواری عصر امروز یکشنبه به ریاست عبدالحمید احمدی معاون وزیر ورزش و جوانان و با حضور رشیدی رئیس فدراسیون، دبیر و برخی مسئولین این رشته به صورت آنلاین در سالن آکادمی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

در این نشست گزارش مالی و اجرایی فدراسیون در سال 1399 و برنامه های فدراسیون در سال جاری ارائه شد.

رشیدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در این مجمع گزارشی از وضعیت فدراسیون قبل را ارایه کرد و گفت: مسابقات قهرمانی کشور به دلیل کرونا برگزار نشد و این فرصت را از دست دادیم تا امتیازات ما در uci ثبت نشده و امتیازات ما به نصف تقلیل پیدا کند. در کنار آن امحا ایمیل های فدراسیون که آسیب های جدی در آستانه مسابقات المپیک و بازیهای آسیایی و قهرمانی آسیا به ما وارد کرد.

وی با بیان اینکه این اتفاقات ما را با چالش جدی مواجه کرده است گفت: عدم حمایت از رکابزنان باعث شد نماینده دوچرخه سواری ایران از لیست بازیهای پارالمپیک حذف شود اما تلاش بسیاری شد تا در نهایت مهدی محمدی به لیست اعزام کاروان ایران بازگشت.

وی با اشاره به اینکه در دوره سرپرستی داوری در فدراسیون 600 میلیون تومان بدهی پرداخت شده است به بدهی های کلان این مجموعه اشاره کرد و افزود: 3 میلیارد تومان در شرایطی به شرکت تجهیز از سال 93 بدهکار هستیم که هیچ قراردادی نداشته ایم و این یک فاجعه است. این بدهکاری ها دلیل قطع برق، آب و بسته شدن پارکینگ بوده که تاسف دارد.

وی ادامه داد: از دیگر معضلات ما بدهی ساختمان نیمه کاره ای است که طی دوسال بنا شده اما اتفاقی نیفتاده است. ما دو واحد آپارتمان در خیابان ورزنده با سند 6 شش دانگ و بدون بدهکاری داشتیم که در نهایت به مبلغ دو میلیارد و یکصد میلیون توسط فدراسیون قبل به فروش رفت. ابن کار بدون پشتوانه کارشناسی صورت گرفته و علامت سوال بزرگی شده است! رییس فدراسبون خاطر نشان کرد: از این مبلغ 300 میلیون تومان بابت دارایی و مالیات پرداخت شد. مانده حاصل یک میلیارد و 800 میلیون که زمان خودش می توانست پول قابل توجهی باشد. پس از آن زمین فاقد سند و استیجاری از شرکت تجهیز تحویل گرفتیم. طراحی ساختمان فدراسیون در 3 طبقه ای که قابلیت اجرایی هم نداشت انجام شد. قرار بود این ساختمان در 9 ماه ساخته شود و بابت آن یک میلیارد و 500 میلیون تومان به پیمانکار تحویل شد. نماینده ای از فدراسیون به عنوان ناظر بر عملکرد پیمانکار معرفی شد که کوچکترین اطلاعاتی نداشتند تا اینکه ثریا این بنا کج رفت به طوربکه برای ادامه کار باید بخشی از سازه بازسازی یا تخریب شود.

وی در ادامه با اشاره به جزئیات بیشتر هزینه های انجام شده نیز بیان کرد: از مابقی پول باقیمانده 45 میلیون تومان بابت طراحی هزینه شده و در نهایت 85 میلیون ذخیره شده است. رشیدی خاطر نشان کرد: 11 تا 13 میلیارد تومان برآورد مالی شده تا ساختمان نیمه کاره فدراسیون تکمیل شود و 3 میلیارد تومان بدهی به شرکت تجهیز است. از آن سو 10 میلیارد تومان ارزش دو واحد ساختمان مان است که از دست دادیم تا در کل 27 میلیارد تومان بدهی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ما در حال حاضر مالک هیچ چیزی نبوده و مستاجر هستیم و متاسفانه در این سالها هیچ نظارتی نبوده، گفت: من کمتر از 40 روز است که رییس فدراسیون هستم و از شرایط موجود گزارش می دهم. در حال حاضر براساس نامه اتحادیه جهانی دوچرخه سواری 25 هزار فرانک سوئیس بدهی ماست که بخشی از آن مربوط به ما نیست. ما یک نامه نزده ایم که طلب مان را از تورها بگیریم. یک سوم از این مبلغ مربوط به ما نیست. از آن سو ایمیل های 10 ساله فدراسیون پاک شده است که این بحث را پیگیری می کنیم چرا که موضوع ملی است.

وی در ادامه به ثبت برنامه های فدراسیون در سایت فدراسیون جهانی اشاره کرد و گفت: مسابقات ما ثبت شده و مسابقاتی که برگزار شده که امتیازات آن ثبت شده است. در کنار آن در ابتدای تحویل فدراسیون مقر ما در سالن غذاخوری بود که در مدت یک هفته به شرایط معقول تغییر دادیم و تجهیز کردیم. در کنار آن صدور احکام سازمان لیگ وتیم های ملی و کمیته های تخصصی، برگزاری اردوهای تدارکاتی و انتخابی المپیک. بازگرداندن نماینده ایران به لیست اعزام به پارالمپیک و اعزام المپین مان به ترکیه و تهیه دوچرخه برای وی از جمله کارهای صورت گرفته در این مدت است.

رشیدی به بازسازی رینگ دوچرخه سواری اطراف مجموعه استادیوم آزادی اشاره کرد و اظهار داشت: این مجموعه در سال 53 ساخته شده که یک رینگ 9 کیلومتری دارد که سالیان سال از آن استفاده می شود. آسفالت آن مشکل داشت و حادثه هایی اتفاق افتاد و حتی دوچرخه ها آسیب دیدند. با همکاری شهرداری 3300 تن تراشیدیم و دوباره آسفالت شد به طوریکه برای 20 سال استفاده خواهد شد. ما اینجا برای این کار یقه پاره کردیم و من برای بچه ها هر کاری انجام می دهم. شهرداری 20 میلیارد تومان برای این رینگ هزینه شده است.

بازرس فدراسیون هم در گزارش خود به پیست های نیمه کاره ای اشاره کرد که با طولانی شدن مراحل ساخت هزاران هزینه دیگر را به فدراسیون اضافه می کنند که از هزینه اولیه آن بیشتر است. همین طور جلسات هیات رئیسه یکی دوبار برگزار شده که به نظر می رسد باید اعضا جدید معرفی شود تا وقت بیشتری برای مجموعه بگذارند. همین طور مکاتبات بین المللی خالقی از مکاتبات این بخش حذف شده که به حراست اطلاع داده شده است.

در ادامه توسط خزانه دار نیز گزارش های مالی و هزینه ها ارائه شد که اهم آن مباحث بدهکاری به پیمانکار ساختمان نیمه کاره فدراسیون و بدهی بین المللی و بدهی به شرکت تجهیز و بخشی از بدهی های اداری و صورت های مالیاتی بود که ایراداتی به آن وارد شد.

شادنیا دبیر فدراسیون هم به برگزاری مسابقات و اردوها اشاره کرد و گفت: ما قرار بود لیگ کوهستان را برگزار کنیم که به دلیل تردد و خوابگاه به تهران و به دلیل کرونا و براساس تصمیمات ستاد کرونا شرایط برگزاری آن نداریم. در این بحث حتی برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند نیز در دست بررسی است.