رفع موانع رشد اقتصاد دانشبنیان در کشور ضروری است
مرتضوی با تأکید بر اینکه تأمین اجتماعی، تأمین معاش آبرومندانه را سبب میشود، گفت: گسترش آرامش در جامعه، رفع دغدغهها و کاستن سنگاندازیها از رسالتهای مهم صندوقهای تأمین اجتماعی است.
مرتضوی با تأکید بر اینکه تأمین اجتماعی، تأمین معاش آبرومندانه را سبب میشود، گفت: گسترش آرامش در جامعه، رفع دغدغهها و کاستن سنگاندازیها از رسالتهای مهم صندوقهای تأمین اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در آئین اختتامیه جشنواره ملی کارآفرینان و کارفرمایان برتر سازمان تأمین اجتماعی کشور که جمعی از مدیران و رؤسای وزارتخانه و سازمانهای تابعه نیز حضور داشتند، اظهار داشت: اگر در جامعهای آهنگ کار و تلاش طنینانداز شود، آن جامعه از گزند حوادث تلخ و سو فرهنگی مصون خواهد ماند.
وی با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به اقتصاد دانشبنیان برای برونرفت از مشکلات کشور، افزود: مقام معظم رهبری تأکید دارند که اگر اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان مدنظر قرار گیرد میتوان به پشتوانه کارگر و کارفرما شاهد افزایش تولید در کشور بود.
مرتضوی گفت: اقتصاد دانشبنیان ستون فقرات اقتصاد هر جامعهای را تشکیل میدهد و خروجیاش شکستناپذیری اقتصاد کشور است.
وزیر کار، چالشهای اقتصادی فعلی را ناشی از عدم توجه مناسب به اهمیت تولید دانشبنیان عنوان کرد و اظهار داشت: دولت همه تلاش خود را برای تحقق تأکیدات مقام معظم رهبری به کار میبندد.
وی با تأکید بر اینکه تأمین اجتماعی، تأمین معاش آبرومندانه را سبب میشود، گفت: گسترش آرامش در جامعه، رفع دغدغهها و کاستن سنگاندازیها از رسالتهای مهم صندوقهای تأمین اجتماعی است.
مرتضوی بر اجرای نظام سهجانبهگرایی تأکید کرد و افزود: تأمین اجتماعی بر محور کارگر و کارفرما میچرخد و اگر این دو استوانه مهم مورد توجه قرار گیرند قطعاً بستر تحقق حاکمیت سهجانبهگرایی هموار میشود که در سایه این اتفاق مهم تولید ناخالص داخلی و افزایش بهرهوری را شاهد خواهیم بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مردم صاحبان اصلی تأمین اجتماعی هستند بنابراین باید صرفهجویی همواره مدنظر باشد و برای سال 1402 باید توجه به افزایش بهرهوری و حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان در دستور کار قرار گیرد که نه تنها شاهد رونق تولید در کشور باشیم بلکه میزان صادرات غیرنفتی را نیز افزایش دهیم.