روایت وزیر ارشاد از تروریسم رسانهای برای سیاهنمایی وضعیت هنری و فرهنگی ایران
وزیر فرهنگ گفت: امروز دشمنان با تروریسم رسانهای به دنبال سیاهنمایی از وضعیت هنری و فرهنگی کشورند، اما برخلاف میل آنها، تمامی فعالیتها باقوت و شکوه بیشتری نسبت به قبل در حال انجام هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که همزمان با دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور به استان یزد سفر کرده است در ادامه برنامه های خود با حضور در «نشست مرکز ارتباطات دولت و روحانیت» با علما و روحانیون این استان دیدار و گفتگو کرد.
وزیر فرهنگ با بیان اینکه نهضت انقلاب اسلامی اساسا انقلاب فاطمی است، گفت: این نهضت در ایام فاطمیه آغاز شد و بستری برای انقلاب اسلامی فراهم کرد که به همین خاطر «فاطمی الحدوث» است و در ادامه مسیر نیز با ارادت مردم به حضرت عبد الله الحسین (ع) این نهضت «حسینی البقا» نیز محسوب میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه وضعیت نامطلوب حوزه فرهنگ و هنر در دهه قبل گفت: به عنوان نمونه اگر حوزه اقتصاد در دهه 90، مجموع تحولاتش نمایانگر رشد ضعیفی است که مورد انتقاد بسیاری قرار می گیرد در حوزه فرهنگ اوضاع بدتر بود زیرا در اقتصاد می توان با بهرهگیری از شاخصهای کمی، وضع موجود را سنجید، اما بررسیهای تفصیلی نشان میدهد کارنامه وضعیت حوزه فرهنگ در دهه 90 نسبت به اقتصاد ضعیفتر بوده است.
وی با اعلام اینکه در دهه 90 حوزه حکمرانی حاکمیت دینی به شدت تضعیف شده بود، گفت: همه اختلافات ما با نگرش لیبرالی به اداره جامعه مربوط به این نکته است که معتقدیم دولت در حوزه فرهنگ مسئولیت دارد. در واقع نقطه افتراق با رویکرد لیبرالی همین نکته است. در مقایسه با رویکرد لیبرالی، به مدیریت فرهنگی معتقد هستیم زیرا حاکمیت اسلامی مسئول فرهنگی جامعه است.
وی ادامه داد: در جریان اتفاقات اخیر بدخواهان ملت ایران با توطئه به دنبال دوقطبیسازی در حوزه فرهنگ و هنر بوده و هستند تا به زعم خود با این دسیسه ها مقابل رشد و اعتلای حوزه فرهنگ و هنر کشور را بگیرید اما در این حوزه با قدرت و با همراهی اهالی فرهنگ و هنر به مسیر خود ادامه خواهیم داد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه امروزه آثار متعددی با مضامین دینی و در طراز انقلاب اسلامی در حال تولید است، گفت: سرود فاخر «سلام فرمانده» تنها نمونه ای از اینگونه تولیدات به شمار می رود که این سرود انقلابی در دنیا بازتاب های بسیاری داشت و جوانان آزادیخواه نقاط مختلف دنیا با اجرای این سرود به گویش ها و زبان های مختلف ارادت خود به امام (ره)، مقام معظم رهبری و حاج قاسم عزیز نشان دادند که این موضوع گوشه ای از قدرت فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعلام اینکه تاکنون در ذیل فعالیتهای قرارگاه محرومیتزدایی از حوزه فرهنگ و هنر بیش از 100 هزار نفر در مناطق کم برخوردار کشور، خدمات آموزش رایگان دریافت کردهاند، گفت: در کنار صدور گواهی «مهارت» به هنرجویان، شرایط اعطای مجوز های موسسات فرهنگی و آموزشگاه ها برای آموزش دیدگان تسهیل شده تا با این اقدام به اشتغالزایی این مناطق هم کمک شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مساجد پایگاه اصلی انقلاب اسلامی به شمار میرود به طوری که انقلاب اسلامی از مساجد شروع شده و جنگ تکمیلی با محوریت مساجد اداره و پشتیبانی شد و بقا، اعتلا و پیوند انقلاب اسلامی با حکومت جهانی حضرت ولی عصر (عج) نیز باید از همین مسیر بگذرد.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: جریان فرهنگی کشور قشر متعهد و گستردهایست و به چند چهره منحصر نمیشود.
وی افزود: دشمن با همه قوت پای کار آمده تا مقابل حرکت رو به جلوی جریان فرهنگ و هنر کشور را بگیرد و با انواع و اقسام اقدامات نابهنجار و غیراخلاقی با فعالیتهای اهالی فرهنگ و هنر مقابله میکند، امروز این دشمنان با تروریسم رسانهای خود به دنبال سیاهنمایی از وضعیت هنری و فرهنگی هستند اما برخلاف میل آنها، تمامی فعالیتها با قوت و شکوه بیشتری نسبت به قبل در حال انجام هستند.
وی در پایان گفت: امروز جنگ، جنگ ارادههاست و مقام معظم رهبری به درستی جهاد تبیین را فریضه دانستند که باید در این جهاد در کنار افشای توطئههای دشمنان به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخته شود.